Предлагаме професионални къртачни услуги. Къртене на бетон, тухла, фаянс, мозайка, теракот, балконски стени, подпрозорец и др. Разрушаване на стари къщи и постройки. Почистване и извозване на строителни отпадъци и всякакъв вид ненужни вещи. Почистване на тавански помещения и мазета. Почистване на дворове и др. Доверете ни се и ще останете доволни БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД! И ИЗГОТВЯНЕ … ‼️Кърти Чисти Извозва Почистване на Мазета Къщти Апартаменти ‼️

Предлагаме професионални къртачни услуги.
Къртене на бетон, тухла, фаянс, мозайка, теракот, балконски стени, подпрозорец и др.
Разрушаване на стари къщи и постройки.
Почистване и извозване на строителни отпадъци и всякакъв вид ненужни вещи.
Почистване на тавански помещения и мазета.
Почистване на дворове и др.
Доверете ни се и ще останете доволни

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД!
И ИЗГОТВЯНЕ НА ОФЕРТИзвозване Почистване на тавани,  мазета, дворове, вили и гаражи. Извозване на всякакъв вид отпадъци.  Безплатен оглед в удобно за клиента време,  Почистване на запустели дворове, къщи апартаменти, складови помещения. Кастрене подрязване на дървета, събаряне на дървени бараки, постройки. Заплаща се след свършена работа.

088 485 5477

област Бургас, Бургас

Хамалски Услуги почистване на мазета офиси къщти кърти чисти извозва най-ниски цениПочистване на Къщти Мазета Гаражи Кърти- Чисти- Извозва Хамалски Услуги! Най-Ниски Цени

Ние предлагаме! -Хамалски Услуги! -Транспортни Услуги! – Къртачни услуги! – Извозване на Отпадъци ​- Чистене на тавани и мазета – Изкопи на ръка – Почистване на дворове, Къщти Офиси и др! – изхвърляне и извозване на мебели – Извозване на ненужни вещи – Извозване на отпадъци и строителство – Хамалски услуги при изнасяне и внасяне на мебели и уреди Кърти, чисти и извозва Бургас и региона! ‼️Най-ниски цени‼️ Работно време – Без почивка? ✅✅ хамалски услуги бургас хамалски услуги бургас.

  Парцел Алепу 1 ва линия 16000 м2

Транспортни, Хамалски Услуги ХАМАЛИСКИ УСЛУГИ БУРГАСКърти- Чисти- Извозва! Извършваме къртачни услуги на всякакви обекти и помещения- жилища, офиси, търговски и промишлени сгради, магазини, заведения и много други. ние-сме на вашето разположение. Ние предлагаме! -Къртачни Услуги! -Хамалски Услуги! – Изкопи на ръка! – Разрушаване на стари къщи и постройки – Събаряне на сгради – Извозване на Отпадъци ​- Чистене на тавани и мазета – Почистване на дворове – Пролетно почистване – Извозване на ненужни вещи – Извозване на отпадъци от производства.

ХАМАЛСКИ УСЛУГИ. Преместване на багаж мебели техника. Товаро разтоварна дейност. КЪРТИ ЧИСТИ И ИЗВОЗВА. Бани мивки. Разбиване и събаряне на стари постройки. Почистване на тавани мазета гаражи дворове. БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД. Разполагаме с контейнери. 6.8.10.12. кубика. също така разполагаме с бусове самосвал и камион с прицеп. Работим 24/7/365. дни. В сверата на тези услуги сме първи в гр. СТАРА ЗАГОРА от 2006 г. Най ниски и добри оферти ще получите само при нас. гаранция за нашите услуги 100%. кърти чисти извозва.

  Професионално почистване!

Къртачни услуги, събаряне, събиране и почистване на отпадъци, както и тяхното извозване от обекта. Гарантирана бързина, която не е за сметка на качеството! Събаря стари згради, бараки и др. Къртене на бетон почистване и извозване на отпадъците Къртене на тухлени и панелни стени Къртене на коминни тухлени бетонни блокчета Къртене на плочки бани замазки Къртене на врати, прозорци, подпрозорци Демонтаж рязане на метални конструкции винкелови остъкления Кърти,  Чисти и Извозва Извозване на отпадъци Почистване на мазета и тавани Почиства дворове и др..

1. Кърти, бетон, тухла, фаянс и др. Къртенето на бетон, тухла, фаянс е процес, при който се разрушава цялостта на даден материал. За целта се използват професионални умения и инструменти. 2. Къртене на труднодостъпни места. Кърти, бетон, тухла, фаянс, мазилка, замазка на труднодостъпни места. Това е когато се налага да къртим на високо, ниско, тясно, например: Прецизно събаряне на сгради, къртене на фасади, покривни настилки и др. 3. Къртачни услуги по домовете. Къртачните услуги по домовете стават бързо и чисто.

  Revox Agora B активни колони Бартер

Къртачни услуги, събаряне, събиране и почистване на отпадъци, както и тяхното извозване от обекта. Гарантирана бързина, която не е за сметка на качеството! Събаря стари згради, бараки и др. Къртене на бетон почистване и извозване на отпадъците Къртене на тухлени и панелни стени Къртене на коминни тухлени бетонни блокчета Къртене на плочки бани замазки Къртене на врати, прозорци, подпрозорци Демонтаж рязане на метални конструкции винкелови остъкления Кърти,  Чисти и Извозва Извозване на отпадъци Почистване на мазета и тавани Поочиства дворове и др.

Услугите, които извършваме са:  Кърти, чисти и извозва  Извозване на строителни отпадъци  Събаряне стари сгради  Демонтаж на метални и дървени конструкции  Почистване на тавани, мазета, къщи, вили  Професионално почистване и дезинфекция след смърт  Кастрене и рязане на опасни клони и дървета  Косене на трева, пръскане с хербициди и пестициди  Транспортни и хамалски услуги, преместване на дома и офиса  Машинно и ръчно боядисване  Замазки и мазилки  Хидроизолация  Ел.