Искате да се научите да говорите английски свободно, без притеснение и с лекота, знаейки че вашият познат, непознат или нов работодател ще остане впечатлен и дори очарован? Но времето ви притиска и сложността да учите граматика ви отблъсква? Ние имаме решение на тези неудобства. Учете онлайн дистанционно с преподаватели в нашата платформа наживо по интернет, … 2 дни Безплатен достъп до Курс по Английски език дистанционно

Искате да се научите да говорите английски свободно, без притеснение и с лекота, знаейки че вашият познат, непознат или нов работодател ще остане впечатлен и дори очарован?

Но времето ви притиска и сложността да учите граматика ви отблъсква?

Ние имаме решение на тези неудобства.

Учете онлайн дистанционно с преподаватели в нашата платформа наживо по интернет, в група или със частни уроци.

Няма заместител на опита – ако имате опит да говорите английски наживо и бъдете коригирани и научени граматиката в движение с примери – опита се отпечатва най-силно в паметта. Това е като да шофирате кола с инструктор наживо – с практическия опит шофирането става все по-интуитивно и лесно.

Опитайте нашата услуга за 2 дни напълно безплатно.

След като се убедите сами, че е ефективен и лесен начин бързо да усвоите чужд език, можете да се запишете за едномесечен абонамент – 220 лв.

Изпратете ми съобщение в OLX и аз ще ви изпратя линк и ПРОМО КОД, който да използвате при регистрацията си за да получите пробен 2 дни достъп до Кабината.

Желая ви хубав ден. Бизнес

ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ групови курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език в София, Варна и Бургас. Частен урок по английски в удобно за Вас време. – Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове – Шестседмично, двумесечно и тримесечно обучение – Частни уроци по английски в градовете София, Варна и Бургас, а по желание и онлайн за всички градове – Висококачествена подготовка за изпити: TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced Certificate, SAT, GRE, GMAT, STANAG и др. – Отделни групи.

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, специалност “Строителство и архитектура”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна – курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. Сертификат: При успешно завършване на курса получавате III-та степен на професионална квалификация. Професионалното обучение за придобиване на степен на професионална.

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, код 582010, специалност “Строителство и архитектура” – трета степен на професионална квалификация. Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. Пълният курс на обучението дава възможност за придобиване на степен на професионална квалификация по професията – Придобивате пълна правоспособност на професията – заверявате и разписвате протоколи, актове и образци. Завършеното професионално обучение.

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “МОНТАЖНИК НА ВИК МРЕЖИ”, специалности: Вътрешни ВиК мрежи, Външни ВиК мрежи Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. След приключване на обучението си получавате: 1. УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ОБРАЗЕЦ 3-37 НА МОН – завършване на професионалното обучение по част от професия. Цена на курса за самостоятелна форма на обучение с включени учебни помагала, учебна документация, Удостоверение – 350,00 лева. ИЛИ 2. ДЪРЖАВНО СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54.

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност “ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ” Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. След приключване на обучението си получавате Държавно Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37 на МОН с международна валидност. Получавате Europass приложение на български, немски и английски език, в което се посочват длъжностите, които съгласно Европейския класификатор на професиите курсиста може да.

Езиков център „АНГЛИКА“ организира онлайн курсове при условия, цени и график, договорени индивидуално за всеки наш корпоративен клиент и при спазване на нашата Политика за поверителност. Ние предлагаме: *оферта съобразена със спецификата на дейността на компанията *определяне нивата на служителите(след провеждане на входящи тестове) *обучението може да бъде в групи (6-8 курсисти), индивидуално и полуиндивидуално *график, съобразен с изискванията на клиента Учебните материали,които използваме са подходящи за онлайн обучение. ТИПОВЕ КОРПОРАТИВНИ КУРСОВЕ: – ОБЩ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК – 5 НИВА (А1-С1).

ФИРМЕНО ОБУЧЕНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ПО ОТДЕЛИ ОНЛАЙН Езиков център „АНГЛИКА“ организира фирмени онлайн курсове по общ и специализиран английски език, при условия, цени и график, договорени индивидуално за всеки наш корпоративен клиент и при спазване на нашата ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ Ние предлагаме: оферта съобразена със спецификата на дейността на всеки един отдел на компанията определяне нивата на служителите(след провеждане на входящи тестове) обучението може да бъде в групи (6-8 курсисти), индивидуално и полуиндивидуално Пример 1: Голяма компания с няколко.