Наближава рожденият или именният ден на детето или просто желаеш да организираш детско парти или тържество по някакъв случай / сватба и/ или КРЪЩЕНЕТА, юбилей/, ние от креативно студио ”АРТТЕАТЪР” сме насреща, защото организирането на парти за детски рожден ден, хич не е лесна работа. Трябва да угодиш на рожденика, на гостите му, да подготвиш, … Анимация и декорация на дет. рождени дни, СВАТБИ и КРЪЩЕНЕТА, организация на тематични партита

Наближава рожденият или именният ден на детето или просто желаеш да организираш детско парти или тържество по някакъв случай / сватба и/ или КРЪЩЕНЕТА, юбилей/, ние от креативно студио ”АРТТЕАТЪР” сме насреща, защото организирането на парти за детски рожден ден, хич не е лесна работа. Трябва да угодиш на рожденика, на гостите му, да подготвиш, изнесеш и почистиш след купона за рождения ден. Споко – има решение, ще минеш само със забавление. Подготвили сме регулярни пакети за детски празненства, които задоволяват и най-изисканите предпочитания. Ако все пак никое от предложенията НЕ ти допадне, сме отворени за реализиране на твоите лични предпочитания. Купонът е гарантиран на МАКС! Предлагаме декорации и празнични украси и празнично меню за вашия празник на посочено от вас място / у дома, заведение, детски учебни заведения и др,/ и време. Транспорта извън град Варна се доплаща. анимация рожден ден
анимация рожден ден детски анимация варна дългопол тематични партита украса рожден ден варна дългополтематични партита

  Пръв, преди всички цъфти розмарина, още през топлите дни на януари, пчелите зная…

089 991 5951

088 252 1253

http://varnalogoped.eu

област Варна, Варна

Организиране и анимация и декорация на тематични партита и ДЕТСКИ рождени дни на избрано от Вас място. ВКЛЮЧВА: * разнообразие от игри, много забавления, приключения и изненади; * подаръци за рожденнка/рожденичката и за всяко дете гост; * рисунка на лице и или ръка с нетоксични бои/пастели; * празнична декорация; *празнично меню и много други изненади за малки и големи. промоции. Анимация и декорация на детски рождени дни, КРЪЩЕНЕТА и организация на тематични детски партита гр. Варна, обл. Варна 089 991.

Здравейте, мили родители! Ние сме Teddy Bear-aгенция за аниматорки услуги. Организираме външни партита(рождени дни, имени дни, детски забави по време на сватби и кръщенета, празненства по случай Коледа, Хелоуин, Осми март, организиране на тематични сценарии по повод откриване и закриване на учебната година)на избрано от вас място и време. Ако имате любим герой (Елза, Ана, Спондж Боб, Калинката, Мини Маус, Клоун, Снежанка, Спайдърмен, Батман ) може да присъства на вашето тематично парти. Разполагаме с маскот костюми на вашите любимци! Във.

  Детски партита с забавни аниматори

ОРГАНИЗИРАНЕ НА ДЕТСКИ И ТЕМАТИЧНИ ПАРТИТА, АНИМАЦИЯ НА СВАТБИ и КРЪЩИНЕТА и РОЖДЕНИ ДНИ с клоуна ДОНИ + професионални аниматори и DJ – подарете си на ВАс – ВАш ето слънчице – много смях*игри и забавления*подаръци и награди, рисунки на лице, подарък за рожденика + за всяко негов малък гостенин, празнично меню и декорации, украсии. dj varna dj varna аниматор варна аниматор сватба организиране партита рисунки лице аниматор сватбаорганизиране партита 089 991 5951 088 252 1253 област Варна, Варна

Организиране, анимация и декорация на тематични партита и ДЕТСКИ рождени дни на избрано от Вас мястоАнимация на детски партита, рожденни дни на избрано от Вас място във Варна и областта. ВКЛЮЧВА: * разнообразие от игри, съобразени с възрасттта на децата, много забавления, приключения и изненади за малки и големи * подаръци за рожденнка/рожденичката и за всяко дете гост; * рисунка на лице и или ръка с нетоксични бои/пастели; * празнична декорация; *празнично меню; *професионално заснемане *пиняти ПРОМО ПАКЕТИ.. ползване.

За да бъдат Вашите празници незабравими, неповторими и, креативно студио ”АРТТЕАТЪР” има удоволствието да Ви предложи услугите си за подготовката, организирането и осъществяването на празнични шоута с индивидуални проекти за всеки Ваш празник на всяко посочено от Вас място. ЗАПАЗИ ПОСЕЩЕНИЕ на нашите професионални аниматори в детската градина, училище, у дома с приятели, на Ващето фирменото парти/ -. ПРОМО ПАКЕТНИ ЦЕНИ за оранизация и анимация на детски тематични партита. тематичен карнавал, детски рождени дни на посочено от вас място -.

  Офис, 64 кв.м, град София, Център, бул. Княз Александър Дондуков

Здравейте, мили родители! Ние сме Teddy Bear-aгенция за аниматорки услуги. Организираме външни партита(рождени дни, имени дни, детски забави по време на сватби и кръщенета, празненства по случай Коледа, Хелоуин, Осми март, организиране на тематични сценарии по повод откриване и закриване на учебната година)на избрано от вас място и време. Ако имате любим герой (Елза, Ана, Спондж Боб, спайдърмен, Калинката, Клоун, Снежанка, Спайдърмен) може да присъства на вашето тематично парти. Разполагаме с маскот костюми на вашите любимци! Във всеки пакет.

Ако се чудите къде да отпразнувате рождения ден на вашето дете, ние ви предлагаме страхотно помещение подходящо за организиране на детски партита. Мястото е просторно, широко, има осигурени маси и столчета както за децата, така и отделно помещение за родителите. Може да си вкарате абсолютно всичко – като кетъринг, пица, сокчета, сандвичи, торта и всичко необходимо за вашето парти. А ние от агенция Teddy Bear ще бъдем част от вашия празник, като предварително украсим, озвучим помещението, по време на партито.