Ексклузивно предложение за България! Автентични перуански детски жилетки НА ЕДРО Известни в Перу с името Chompas Arpilleras, жилетките са ръчно изработени от местни занаятчии, така че няма две жилетки които да са еднакви, всяка от тях е толкова уникална, колкото и детето ви. Жилетките са с цип, качулка и 2 предни джоба и изобразяват сцени … Автентични перуански детски жилетки НА ЕДРО

Ексклузивно предложение за България! Автентични перуански детски жилетки НА ЕДРО
Известни в Перу с името Chompas Arpilleras, жилетките са ръчно изработени от местни занаятчии, така че няма две жилетки които да са еднакви, всяка от тях е толкова уникална, колкото и детето ви. Жилетките са с цип, качулка и 2 предни джоба и изобразяват сцени от перуанската провинция както отпред, така и отзад на дрехата. Слънцето свети в планините, с лами и пилета, които се хранят в подножието. Всеки детайл е ръчно зашит и завършен, за да се създаде 3-D ефект. Можем да Ви предложим голям избор от цветове за момчета и момичета, както и широка гама от размери от 0 до 8 години.
Всичките ни стоки от Перу и Еквадор можете да видите на сайта ни:
www.inka-peru.com
Заповядайте в магазина ни на адрес: гр. София, ул. ”6 Септември” № 37 до Малките пет кьошета

Автентични перуански детски жилетки НА ЕДРО

18 лв.

089 920 7212
Автентичнo еквадорско унисекс пончо, 100% вълна, различни цветовеПанфлейта – автентичен перуански музикален инструмент от бамбукЗампоня – автентичен перуански музикален инструмент от бамбукДамски перуански тениски с лами, различни цветовеДамски перуански тениски с Мачу Пикчу, различни цветовеДетски перуански тениски с лами, различни цветовеМъжки перуански тениски с Мачу Пикчу, различни цветовеМъжки перуански тениски с Мачу Пикчу и лама, различни цветовеУсмихната алпака, малка, направена от вълна от алпака

За първи път в България – перуански детски жилетки, 50% вълна, 50% памук. Представяме ви наличните ни жилетки размер 2, подходящи за деца от 2 до 3 години. Известни в Перу с името Chompas Arpilleras, жилетките са ръчно изработени от местни занаятчии, така че няма две жилетки които да са еднакви, всяка от тях е толкова уникална, колкото и детето ви. Жилетките са с цип, качулка и 2 предни джоба и изобразяват сцени от перуанската провинция както отпред, така.

Усмихната алпака – голяма, 30 см Цветове: Снежна Кралица, Ледена Кралица, Сива, Блондинка, Лешник, Шоколад, Захарен Памук, Зимна Блондинка, Лате Макиато, Орео – Направена в Куско, от вълна от алпака от перуанските Анди – Уникална и ръчно изработена, всяка алпака има собствена индивидуалност – Феъртрейд продукт, подпомагащ местните занаятчии и фермери – Екологична, 100% натурална, без използвани химикали А сега подарък три аксесоара по избор, с които да направите Вашата алпака още по-уникална! Всичките ни стоки от Перу и Еквадор.

Представяме ви наличните ни детски пончота размер 10, подходящи за деца от 10 до 12 години. Произхождащи от Андите, предназначени да поддържат тялото топло, като същевременно са и дишащи, пончотата стават все по-популярни в Европа. Нашите пончота са изработени от вълна от алпака и овца, което ги прави луксозни меки и топли. Можем да Ви предложим голям избор от цветове за момчета и момичета, както и широка гама от размери от 0 до 12 години. Всичките ни модели и цветове.

Автентична перуанска детска зимна шапка със сцени от перуанската провинция както отпред, така и отзад. Всеки детайл е ръчно зашит и завършен, за да се създаде 3-D ефект. Всичките ни модели шапки можете да видите на сайта ни: www.inka-peru.com Заповядайте в магазина ни на адрес: гр. София, ул. ”6 Септември” № 37 до Малките пет кьошета Уникални детски зимни шапки от Перу, различни цветове 15 лв. 089 920 7212 Автентични перуански кучешки дрешки, ръчно бродирани, размер 0Автентични перуански кучешки дрешки, ръчно.

Миксиран лот, включващ марково детско облекло от популярен бранд. Разнообразие от модели и категории, като Поли, Панталони, Блузи, Къси панталони, Топове, Ризи, Рокли, Тениски, Дънки, Якета, Обувки, Сандали, Чанти и Раници, Шапки и Шалове. Общо количество от 2 573 единици на средна единична цена от 2.40 € Предлага се на пакети. Количество 2 573 Крайна цена на едро 6 000 € Цена на едро на единица 2.40 € ПАКЕТ 500 Количество: 500 Крайна цена на едро 1 475 € Цена.

ПРОМОЦИИ на този модел и за всички наши НАД 30 МОДЕЛА НАЛИЧНИ на склад в КУБРАТОВО на складови цени, които можете да разгледате на шоурума ни! СКЛАДЪТ се намира БЛИЗО до ДЖАМБО и Гуми Диана на влизане в София от БОТЕВГРАДСКОТО ШОСЕ или на 8 км. от Сточна гара, ако идвате от към София. Продажби на ЕДРО и ДРЕБНО с целогодишен реален АСОРТИМЕНТ от НАД 30 модела и КОЛИЧЕСТВА от НАД 300 бр. за клиентите ни на едро и дребно!.

Миксиран лот, включващ премиум детско облекло на марката Twin-Set. Разнообразие от категории, като поли, панталони, рокли, блузи, ризи, къси панталони, блузи с качулка и жилетки. Общо количество от 126 единици на средна единична цена 6.78 € Количество 126 Цена на едро на единица 6.78 € Крайна цена на едро 854.50 € Крайна цена на дребно (RRP) 15 380.00 € RRP цена на дребно на единица 122.06 € Отстъпка от RRP 94% Свържете се с нас, за да получите подробен файл.