Уважаеми клиенти фирма Ени Глас ЕООД Ви представя серия интериорни боядисани врати. Изработват се изцяло по ваш размер и цвят по каталог на RAL. предлагаме и различни варианти на остъкляване например за хол или кухня. Предлагаме двойни врати и плъзгащи системи за всеки вкус Разполагаме с фото галерия с избор на снимки. Заповядайте в шоурума … Български интериорни врати

Уважаеми клиенти фирма Ени Глас ЕООД Ви представя серия интериорни боядисани врати. Изработват се изцяло по ваш размер и цвят по каталог на RAL. предлагаме и различни варианти на остъкляване например за хол или кухня. Предлагаме двойни врати и плъзгащи системи за всеки вкус
Разполагаме с фото галерия с избор на снимки.
Заповядайте в шоурума ни за да видите моделите на живо.
гр. Пловдив
ул. Никола Карев 49-51
Предлагаме доставка и монтаж за Пловдив, Стара Загора, Враца, Ямбол, София, Варна, Бургас и страната.

  В Борбата срещу Вируси най- важен е Имунитетът. Предлагам СИРОП от БЪЗАК ,най-м…

област Пловдив, Пловдив, ул. Никола Карев 49-51

Супер луксозни паравани и душ кабини и врати по размери на клиента производителОгледала с LED осветление и нагревателПано от огледало на всякакви размери и формиПромоция! Украински интериорни вратиУкраинска Входна врата за външни условияБлиндирани врати

Здравейте,извършвам монтаж на фалцови интериорни врати. Цените за различните марки предлагани на нашият пазар са- Немски Класен-70лв. За брой,над 2бр. и повече цената е 65 лв. Класен-Смок система за обличане на метални каси на панел-75лв. За бр. За повече от 2 бр. 70 лв. Граде-75 лв.за бр. Над 2бр. и повече цената е 70 лв. Сапели-70 лв.за бр. Над 2 и повече цената е 65 лв. Врати модулато с каси от магазин Практикер-75 лв за брой. Над 2 броя,цената.

Необходими са ни хора за монтаж на входни врати за София. (вече за интериорни няма нужда) – като отделна група, или един отделен човек – за външни врати. Монтажите ще са предимно в град София (95%) и рядко в границите на 50-100 км. (5%). Да разполагат със собствен транспорт и инструменти, да са монтирали врати е предимство. Заплащане на монтирана врата. Монтират се предимно турски и полски входни врати. Непълна заетост, но можем като начало (1-2 месеца) да запълваме около.

  Бус под наем 50лева на ден

Разнообразие от модели, цветове и фрезовки – блиндирани врати, входни врати, вратиза апартамент, врати за къща, врати за външни условия. Врати на атрактивни и конкурентни цени! Предлагаме и бърз и качествен монтаж на блиндирани и интерирони врати в СОФИЯ и ВАРНА. 087 885 2109 https://haska.bg област София, София, бул. Първа българска армия 22 Страхотни модели блиндирани вратиИнтериорни врати / остъклени интериорни вратиОстъклени външни врати за къщаНОВИ МОДЕЛИ Входни врати, блиндираниврати за дома и офисаПривлекателни модели блиндирани врати на достъпни цениozigo.

Душ кабините, душ параваните, душ преградите, статичните прегради, плъзгащите системи и стъклените врати с дизайнерски бутиков италиански златен обков са не само част от съвременната модерна баня и изискване на най-капризните клиенти, те са решение и избор на клиенти, който желаят да направят банята си стилна, луксозна и различна. ПРОИЗВОДИТЕЛ Поръчкови душ кабини със златен обков ПРОИЗВОДИТЕЛ Предлагаме разнообразие от цветове и конфигурации за захващане/закрепяне/ на стъкла при нас ще намерите решение за избор на обков и аксесоари: обков.

  Тема на работа в III Ниво и IV Ниво на курсовете по МФР. Особенно важно при повишен симпатиков тонус.

Ако Ви предстои ремонт или старите врати вече Ви дразнят, заповядайте в нашата верига магазини за интериорни и входни врати Дорман. Web site – интериорни врати

Фирма ЕНИ ГЛАС ЕООД ТЪРСИ да назначи енергична и позитивна служителка за позицията продавач – консултант за магазина ни за душ кабини, стъкла, входни и интериорни врати. Изисквания към кандидатите: – Отлични комуникативни умения; – Работа с клиенти и доставчици; – Способност за поемане на отговорности; – Желание за реализация и професионално развитие; – Коректност и лоялност; – Дългосрочна ангажираност; – Kандидати да са с ОПИТ и познания в търговията с душ кабини, входни и интериорни врати. Предложението ни.

ПРОМОЦИЯ! само този месец на новите модели блиндирани врати за апартамент с невероятен дизайн и с високо качество. Сигурността на дома Ви е важна за нас. Блиндирани врати за апартамент, направи дома си по уютен с новата серия врати от фирма Ени Глас ЕООД. Държиш на качеството, сигурността и комфорта значи си на правилното място.! Технически характеристики на вратата: Две независими заключващи брави Скрита трета ключалка 1,2мм метална каса, регулируема от 15см. до 34см. (40см; 45см; 50см – по поръчка).