Количката е много запазена, малко е ползвана, няма счупвания или износване на плат -Частна -Доставката се поема от: купувача -Състояние: използвано Дръжката е регулируема в множество различни позиции и дори има държач за чаши, който също може да се регулира под различни ъгли. Той има заключваща спирачка и предните гуми могат да се заключат в … Бебешка комбинирана количка

Количката е много запазена, малко е ползвана, няма счупвания или износване на плат -Частна -Доставката се поема от: купувача -Състояние: използвано

Дръжката е регулируема в множество различни позиции и дори има държач за чаши, който също може да се регулира под различни ъгли. Той има заключваща спирачка и предните гуми могат да се заключат в положение или да се настроят да се въртят свободно. Той има един сенник. Това беше нова количка за 700 долара и сега е под 1/10 от първоначалната цена. количка schwinn, бебешка количка schwinn, двойна количка schwinn, бебешко оборудване, бебешка количка, двойна количка, количка, разходка, детска екипировка.

Покривка за БЕБЕШКА ПОГАЧА месал УНИКАЛЕН, подходящ подарък за всякакъв повод и събитие – бебешка погача на 40-тия ден, прохождане, кръщене, рожден ден и много други. СРОК изработка и доставка/краен срок/ – до 3/три дни, след потвърждение на поръчка. Ексресни поръчки за базови модели – до 24 часа/следващ ден/, доплащане +20 %, поръчки се приемат до 12:00 ч Размер: 50х50 см Материал: хасе, 100 % памук, окрайчено с дантелка в тон с бродерията 1. Базов модел 1 – за бебешка.

Продавам комбинирана количка много запазена и маневрена с чупеща дръжка за по-голямо удобство. Има амортисьори и чисто ново шаси(металната конструкция и гумите). Към комплекта има още чанта, дъждобран и покривало за крачета към летния кош. бебешка количка бебешка количка бебешки колички втора гуми бебешки колички метални конструкции втора употреба шаси количка гуми бебешки количкиметални конструкции втора употреба 089 981 9173 област Бургас, Бургас Възглавница за кърмене

Комбинирана количка 3 в 1 HAUCK VIPER TRIOSET с три различни коша: кош за новородено, лятна количка и кошница за кола, която може се ползва и на самата количка. Цвят: червено и сиво. В запазено състояние, без драскотини, няма скъсано или избеляло. Кошът за новородено е ползван няколко пъти, а летният само няколко месеца, тъй като детето ми проходи рано и повече не искаше да се вози. Изключително маневрена и лека. Изпрана, измита и прибрана в оригиналния кашон. Снимките.

Продавам комбинирана детска количка – зимна и лятна. Количката е изключително запазена и много маневрена. Кошът може да се завърта, т.е. детето да гледа по посока на движение или към майката. Позволява да се използва както от новородени, така и до 2 годишна възраст на детето. Количката разполага с чанта, чадър, сенник и дъждобран. Може да се сгъва, както е показано на последната снимка. Обявената цена е по-ниска, защото искам да я продам, а не защото има някакъв дефект самата.

Комбинирана количка Chipolino Pooky Pro – изключително маневрена, купена за 360.00 лв. Почти нова. Ползвана за първи разходки. В комплекта има: – покривало за крачетата – чанта с повивалник и – чадърче. Може да се монтира столче за кола Pooky(с адаптори) – опция Олекотена алуминиева рама 3 положения на гръбчето, включително и пълно легнало Сенникът се монтира в две посоки Седалката лесно се трансформира в кош с лице към майката С 2 дръжки Регулираща се поставка за крачетата Въртящи.

БЕБЕШКА ХАВЛИЯ С КАЧУЛКА триъгълниче, персонализирана с бродерия Базов модел – цена 23.00 лв, размер 80х80 см / цена 28.00 лв 90х90 см, с бродерия на качулката МЕЧЕТА + Име Експресни поръчки – до 48 часа, цена 28.00 лв, поръчки се приемат до 12:00 ч С избор на цвят на бродерия/Име и хавлията – бяла, розова, синя и жълта УНИКАЛЕН, подходящ подарък за всякакъв повод и събитие – бебешка погача на 40-тия ден, прохождане, кръщене, рожден ден и много други..