БИНОКЪЛ SAKURA 10Х90Х80 – ДЕН И НОЩ

Това е един бинокъл, който може да намери приложение в най-различни ситуации като се започне от лов и изследване на дивия свят и се стигне до наблюдение на спортни събития и най-различни друг любителски цели.
Моделът е с параметри 10-90х800, което означава, че притежава регулируемо оптично увеличение между 10 и 90 пъти и 80-милиметрова широчина на обектива.
Последното придава ясен и изчистен образ на наблюдавания обект или събитие. В случай, че търсите стабилизиране на образа при работа с уреда, то има и възможност за поставяне на трипод.
Корпусът на модела е тъмен, а покритието му е гумирано, което придава по-голяма здравина на захвата и същевременно увеличава степента на устойчивост срещу удари.
Покритието придава и допълнително удобство в случай, че използвате уреда през зимата, тъй като намалява възможността за измръзване на ръцете.
Ако не възнамерявате да използвате бинокъла за продължителен период от време или пък ви предстои дълго пътуване или преход, то в комплекта са предвидени удобна чантичка и предпазители за окулярите и обективите.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Високо качество на изработка
Увеличение х90
Диаметър на обектива 80мм
Зрително поле на 1000м – 92м
Гумирано покритие против предплъзване
Черен цвят на корпуса
Дневна и нощна приложимост
Прикрепена каишка през врата за лесно транспортиране
Предпазител на обектива и окуляра