Бу! Пакост или лакомство? И от двете по малко! Запознайте се с най-захаросаната черна космата банда, която ще плени сърцата ви и ще прогони всяко лошо настроение на мига. Блеки, Таласъм, Дракула и Вампи са момчета на около 2 месеца, намерени в софийско мазе. С много усилия успяхме да ги хванем и в момента малчовците … Блеки, Таласъм, Дракула и Вампи търсят своите хора!

Бу! Пакост или лакомство? И от двете по малко! Запознайте се с най-захаросаната черна космата банда, която ще плени сърцата ви и ще прогони всяко лошо настроение на мига.
Блеки, Таласъм, Дракула и Вампи са момчета на около 2 месеца, намерени в софийско мазе. С много усилия успяхме да ги хванем и в момента малчовците са настанени на хотел в клиника, където очакват Хелоуинското си чудо и се надяват скоро да си отидат у дома!
Противно на всеобщото мнение, черните котки носят предимно късмет и много щастие и любов! Малчовците си приличат като две капки вода, всички са много пухкави, меки и имат по нещо беличко, което да ги отличава, с изключение на Блеки.
Блеки е чисто черно малко таласъмче, много игрив и умен. В погледът му се чете разбиране и котешка вселенска мъдрост. Блеки е готов да си отиде у дома и да ви сподели всичките си тайни:)
Таласъм е най-пухкавото и меко коте на света! Неговата тайна е беличкото му коремче, което той умело крие, докато спи. Таласъмчо е супер игрив, обича да бъде чесан и с нетърпение чака да се запознае с новите си родители.
Дракула е много добър и малко по-срамежлив от братята си. Хапването му е любимо занимание, както и спането. Сподели ми, че няма търпение да си отиде у дома, където да може да се отпусне и да покаже целия си блясък на малка домашна пума, мила, пухкава и гушлива.
Вампи е истинска котешка пума: обича да скача, да се катери и да си играе по цял ден. Мек като памук, същински черен тигър!
Таласъмчетата вече са здрави, обезпаразитени и готови за домашни приключения и много любов. Тъй като им се налага да живеят в клиниката, все още са малко срамежливи, но много бързо ще се превърнат в лигави и обичливи домашни котки.
Ако искате специално черно късметче у дома си, обадете се да поговорим за тях:) -Бизнес -Доставката се поема от: лично предаване

  Кучешко яке

Варна. Мерлин (белия с оранжево) и Тобеа (черно-бялата) са уникални и очарованелни котета с компютърна грамотност, поради това, че са отгледани в офис, където помагат с каквото могат, набират текстове на клавиатурата и сами ги изпращат на клиенти, но за съжаление не могат да остатат повече при нас. Търсят си дом заедно или поотделно. И двамата са на около 4.5 месеца, спасени и дълго обгрижвани. Тобеа е намерена, изхвърлена на боклука като безпомощно бебе, а Мерлин беше намерен с прегризано.

Социално Информационен Център „УСМИВКА“ Бургас към Сдружение ”УСМИВКА” стартира своята дейност през 2013г. и е лицензиран доставчик към МТСП като извършва услуги, и грижи за възрастни хора в техните домове. В Бургас и областта ние работим активно и предоставяме услугите си както за възрастни, лежащоболни, подвижни, хора с дименции, хора с проблеми на двигателния апарат, с психични аномалии, хора възстановяващи се след болнично лечение и др. Услугите, които предлагаме са: Социален асистент: Домашен помощник: Личен асистент: Болногледач: Мобилен център.

  Какво има за вечеря? | Марта Стюарт

Дом за възрастни хора ”Света Анна” се намира в с. Каменово, Общ. Нова Загора, на 20км западно от гр. Сливен. Дом за възрастни хора ”Света Анна” е специално проектиран и построен за целите си, така че да може оптимално да отговаря на потребностите на възрастните хора в дома. Дом за възрастни хора „Света Анна“ се намира в с. Каменово, Общ. Нова Загора, на 20км западно от гр. Сливен – на главен път София-Бургас /Е773/. Тук вашите близки ще получат подходящите.

Бебета порода Самоед на 40 дни търсят своите любящи и отговорни стопани . Родителите са и двамата наши- за тях и за нас е важно да отидат при хора ,които ще ги обичат и ще ги направят част от семейството си. -Частна

  Ролка за обиране на косми Sticky buddy

Агенция за социални услуги АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП – град Варна предлага Грижа за Възрастни Хора, почистване и помощ по домовете за възрастни или болни хора – изцяло, почасово или на абонамент. – Пакетни услуги: Цялостно обгрижване всеки ден. Почасови посещения няколко пъти в седмицата. Почистване, готвене и поддръжка на домакинството. Медицински манипулации и придружаване в болница. Забавления и организирани екскурзии за възраст + 55 Пазарене и плащане на сметки. Административни услуги, билети, застраховки, преводи. – Свържете се с нас: Възрастни хора.

Социално Информационен Център „УСМИВКА“ Бургас към Сдружение ”УСМИВКА” търси за своите асистенти работа да извършва услуги, и грижи за възрастни хора в техните домове. В Бургас и областта ние работим активно и предоставяме услугите си както за възрастни, лежащоболни, подвижни, хора с дименции, хора с проблеми на двигателния апарат, с психични аномалии, хора възстановяващи се след болнично лечение и др. Услугите, които предлагаме са: Социален асистент: Домашен помощник: Личен асистент: Болногледач: Мобилен център за обслужване на възрастни хора в неравностойно.

Подарявам две прекрасни и игриви, женски котенца си търсят своите обичливи и грижовни стопани! Родени са на 26.03. в гр. Лясковец. Моля, да ме търсят само сериозни и отговорни хора, които обичат животните! Лично предаване! Подарявам котенца СПЕШНО! 088 822 6266 Хистология, кл. лабораторияМедицински мантиХистология и ембриологияПчелни кошери само за 85 лвБояджийски четкиШкаф и гардероб