+359 9529/1-95-60 bewerbung@gevekom.bg http://www.gevekom.bg област Бургас, Бургас, 8006 Port Burgas DAS Marina Building // 8000 Burgas // Burgas // Bulgaria Customer Success Agent with French, German, Spanish, Italian, Portuguese, Turkish or Dutch Търсим 100 специалисти обслужване на клиенти за проект OTTO за нашия нов офис в Бургас! Обичаш ли безупречното обслужване на клиенти? Силен ли … Customer Service Agent

+359 9529/1-95-60

bewerbung@gevekom.bg

http://www.gevekom.bg

област Бургас, Бургас, 8006 Port Burgas DAS Marina Building // 8000 Burgas // Burgas // Bulgaria

Customer Success Agent with French, German, Spanish, Italian, Portuguese, Turkish or Dutch

Търсим 100 специалисти обслужване на клиенти за проект OTTO за нашия нов офис в Бургас! Обичаш ли безупречното обслужване на клиенти? Силен ли си в комуникацията, вдъхновяваш клиентите по телефона и се отличаваш с голямото си желание да помогнеш? Ако обичаш да провеждаш телефонни обаждания и да обработваш имейли, значи си попаднал на правилното място! Търсим 100 специалисти за нашия проект OTTO! Без значение дали директно в офиса ни в Бургас или на по-късен етап от вкъщи! При нас това.

  Remote Non-voice Customer Care Representative with German, French, Italian or Spanish

Търсим 100 немскоговорящи специалисти за обслужване на клиенти Вашата страст е отличното обслужване на клиенти? Притежавате емпатия, комуникативни умения и услужливост? Обичате да съветвате, да се грижите и да помагате на клиента от другия край на линията! Ние търсим точно вас! Без значение дали директно в офиса ни в Бургас или на по-късен етап от вкъщи! При нас това е напълно възможно! Ние от gevekom сме контактен център, който обслужва със страст и сърце своите клиенти. Пъргавостта, иновациите, качеството.

Remote Non-voice Customer Care Representative with German, French, Italian or Spanish

Customer Experience Associate with Dutch, French, German, Polish, Spanish, Italian or Portuguese

  Gamer Support Agent with Spanish, Portuguese, Dutch, Italian or Polish

Customer Support Consultant fluent in both German and English

Client Support Agent with Polish, French, German, Spanish or Dutch