Ексклузивна оферта! БалтимексООД предлага новостроящи се луксозни къщи/вили в най-новия затворен комплекс Royal Park, в изключително атрактивен район в квартал Весалчане(зад, Бели нощи“)- новото най-предпочитано място за живеене в Кърджали. Новите домове/вили от комплекса са в спокойна среда, над градския смог, шума и задръстванията в непосредствена близост до центъра. Всяка къща предлага отлично разпределение и … Еднофамилни къщи за продан в затворен комплекс!

Ексклузивна оферта! БалтимексООД предлага новостроящи се луксозни къщи/вили в най-новия затворен комплекс Royal Park, в изключително атрактивен район в квартал Весалчане(зад, Бели нощи“)- новото най-предпочитано място за живеене в Кърджали. Новите домове/вили от комплекса са в спокойна среда, над градския смог, шума и задръстванията в непосредствена близост до центъра. Всяка къща предлага отлично разпределение и функционалност, осигуряващи комфорт, за живеене. Намират се в близост до детска градина, басейн(Аквапарк) и редица хранителни магазини. Къщите ще бъдат изградени по най-съвременни иновации в строителството, изцяло съобразени с всички строителни стандарти.. Модерна архитектура, високакачествени строителни материали и богато озеленяване-това са само малка част от прекрасните условия, които ще получите. Ще бъдат построени 16 броя еднофамилни къщи, всяка от които се състои от два етажа и сутерен етаж. Обща квадратура 270кв.м. м и 500кв.м. дворно място с 2 парко места. ДИРЕКТНО ОТ СОБСТВВЕНИКА, БЕЗ КОМИСИОННИ ТАКСИ! къщи веселчане
къщи веселчане богати къщи еднофамилни къщи еднофамилни къщи затворен комплекс нови малки къщи еднофамилни къщиеднофамилни къщи затворен комплекс

  Продавам грозде

089 919 9606

област Кърджали, Кърджали, Весалчане

Изработваме термо къщи от сандвич панели. Изработваме къщите от основи до ключ. Сандвич панелът е много добро решение за изработка на сглобяема къща. Изработката е бърза и качествена без мокри процеси, със ниски термозагуби. Изходният изглед на сградата може да е много варианти. Има панели имитация на дърво, мазилка, тухли, има вариант къщата да се завърши със мазилка като върху панела се постави 3 см стиропор за основа. Можем да извършим и само груб строеж на сградите. Не се колебайте.

Референтен номер: 1003. Ексклузивна оферта! Ниа Пропърти Груп продава еднофамилни къщи в комплекс от затворен тип с панорамна гледка море в Бургаския залив на кв. Крайморие.   Описание на имотите Двуетажни фамилни къщи състоящи се от сутерен, партерен етаж, втори жилищен етаж, и покривна тераса с панорамна гледка море.  Всички къщи са със собствено парково място, всяко дворно място е с право на ползване в реални граници, и без такса поддръжка. Имотите ще бъдат издавани по – БДС. Обща площ.

  Паркомясто! НОВ! Победа – двустаен

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт. Референтен номер: LXH-95284 Едностаен апартамент – студио в луксозния комплекс ”Грийн Лайф” в сърцето на Пирин планина. Комплексът е разположен на около 700 м от кабинковия лифт и е в бизост до национален парк Пирин. Стилният апартхотел е потънал сред вечно зелена гора в живописна местност, от където се разкриват приказни гедки към старинния център на Банско.

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт. Референтен номер: SOF-95107 Представяме двустаен апартамент, разгърнат на 73.12 кв.м и находящ се на трети жилищен етаж. Той е част от изключително луксозен комплекс от най-висок клас, който ще разполага с вътрешен парк, СПА, закрит басейн, фитнес и сауна, бистро и др. Той е разположен в най-бързо развиващата се част на район „Лозенец“ – кв. „Кръстова вада“. Жилището.

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт. Референтен номер: SOF-95108 Представяме тристаен апартамент, разгърнат на 112.54 кв.м и находящ се на трети жилищен етаж. Той е част от изключително луксозен комплекс от най-висок клас, който ще разполага с вътрешен парк, СПА, закрит басейн, фитнес и сауна, бистро и др. Той е разположен в най-бързо развиващата се част на район „Лозенец“ – кв. „Кръстова вада“. Жилището.

  Метална желязна врата

✔ Работим в цялата страна. ✔ Сглобяеми къщи. ✔ По Ваши изисквания. ✔ До ключ, груб строеж или домокомплект. ✔ 5+50 години гаранция. ✔ Качествено, бързо и изгодно. ✔ Коректно отношение. ✔ Ние сме фирма Политоника ООД. Проектираме и строим сглобяеми и дървени къщи – качествено, бързо и изгодно за Вас.. – – – – – – Предлагаме Ви:. – – – – –.

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт. Референтен номер: SOF 81685 Предлагаме за продажба самостоятелна офис сграда, намираща се в близост до кръговото кръстовище на Околовръстен път към кв. ”Драгалевци”. Сградата е със ЗП 1030кв.м. на три нива и има достъп от двете платна на Околовръстен път. Разполага с търговка площ с лице към Околовръстен път, офисни и складови площи. В момента е отдадена дългосрочно.