Електрическа мелачка за месо и зеленчуци – 1200W

Меленето на месо никога не е било по лесно! С електрическата мелачка ЕК-312 мелите бързо и лесно всякакво месо и зеленчуци. Изберете бърз и лесен начин за приготвяне на зимнина и любимите Ви колбаси и деликатеси!

С мултифункционалната електрическа мелачка можете бързо и без усилия да приготвите прясна кайма от всички видове месо, да напълните наденички или просто да смелите различни зеленчуци на пюре.
Благодарение на комбинацията от мощен мотор 1200W с острозаточени стоманени ножове, мелачката е в състояние да смели приблизително 1.200 килограма за 1 минута.

В комплекта към мелачката ще откриете и няколко приставки към основния отвор, с които машината ще свърши почти цялата работа вместо Вас:

Приставка за направата на подходяща кайма за кюфтенца;
Приставка за удобно пълнене на наденички;
Приставка за смилане на доматено пюре;
Електрическата мелачка е снабдена и с 3 обръча, за различна големина на мелене – в зависимост от продукта и от Вашите предпочитания.
Самият режещ елемент е създаден от S/S ножове, изработени от висококачествена неръждаема стомана.
Машината притежава и функция за обратно завъртане на режещите елементи – в случай на засядане на някой от продуктите или нуждата от допълнително смилане.
Основата на мелачката е стабилна и неплъзгаща се – без риск от движение по време на работа и инциденти.
Машината и нейните приставки са лесни за разглобяване и почистване – при наличието на много остатъчно месо по ножовете, практичен и бърз начин за изчистването им е да пуснете филия бял хляб през нея, като така останките ще се залепят за тестото и ще излязат от машината.

Обобщено, електрическата мелачка е подходяща за обработване на всички видове месо, някои зеленчуци и ядки, приготвяне на галета и тн.

Улесняваща кулинарния Ви живот, с мултифункционалната мелачка ще можете да приготвяте любимите си продукти бързо, лесно и удобно !

Характеристики:

Материал: Неръждаема стомана;
Цвят: Бял / Сребрист;
Размер на опаковката: 50см. дължина х 23см. височина х 23см. широчина;
Захранване: 220V/50Hz;
Максимална мощност: 1200W;
Подходяща за всички видове месо;
Подходяща за някои видове зеленчуци;
Подходяща за ядки, сух хляб;
Лесно почистване;
3 размера на мелене;
Функция за обратно завъртане;
Стабилна основа, неплъзгаща се;
Тегло: 2.200 кг.;
Гаранция 24 месеца

Комплектът включва:

Мултифункционална електрическа мелачка: 1бр.;
Приставки за мелене: 3бр.;
Инструкции за безопасна употреба: 1бр.;
Кутия за пренос: 1бр.