Предлагаме присъствени и онлайн курсове по Excel. Може да избирате курс за начинаещи или напреднали. Обучението е индивидуално. Може да работим по Ваши казуси. В този курс ще попълним, ако имате пропуски в обучението и ще изясним всичко, което е необходимо за конкретната работа. Работим с гъвкаво работно време. Съобразяваме се с ангажиментите на курсистите. … Excel – работа с електронни таблици

Предлагаме присъствени и онлайн курсове по Excel. Може да избирате курс за начинаещи или напреднали. Обучението е индивидуално. Може да работим по Ваши казуси. В този курс ще попълним, ако имате пропуски в обучението и ще изясним всичко, което е необходимо за конкретната работа. Работим с гъвкаво работно време. Съобразяваме се с ангажиментите на курсистите.
Продължителността на курса за начинаещи или напреднали е 5 работни дни по 2 учебни часа дневно. За да завършите двата модула – за начинаещи и напреднали, трябва да се обучавате 10 работни дни по 2 учебни часа дневно. Цената на един учебен час е 15 лв. с включен ДДС. работа софия
работа софия

02/987-3*-** (Покажи )

088 837 **** (Покажи )

slavkova.com

http://slavkova.com

област София, София, бул. Александър Стамболийски, № 89, вх. Б, ет. 1, офис № 3

/  Виж офиса на картата /

Компютър за начинаещи: Windows, Word, Excel, Internet. Отстъпки: AutoCAD, 3DS Max, PhotoshopКурсове по AutoCAD и 3D Studio MaxЛицензирани курсове в София: AutoCAD и Illustrator – обучение в пакетКомпютърни курсове: AutoCAD, 3DS Max, PhotoshopЛицензирани курсове по Excel за напреднали. Формули и функции, съобразени с изискванията на курсистаКурсове по AutoCAD и Excel. Индивидуално обучение

  Дистанционна и почасова работа за ученици и студенти от цялата страна

Microsoft Excel е програма за електронни таблици, която ви позволява ефикасно да обработвате и съхранявате списъци от данни, да извършвате изчисления, да създавате отчети и диаграми. Нашият онлайн курс по Excel ще Ви помогне лесно и бързо да въвеждате информация, която след това да променяте, изтривате или добавяте нови данни. Продължителност: 2 месеца Цена: 210 лева. Кратко съдържание на Онлайн курс по Ексел • 28 модула по Excel, представящи компонентите на програмата по интересен, вълнуващ и интуитивен начин; • Възможност.

Microsoft Office Excel е най-популярната програма за работа с електронни таблици. Независимо дали все още нямате опит с Excel, или имате добри познания за продукта, нашите курсове за Excel ще ви научат на техники и тънкости, чрез които ще можете да използвате Excel по-ефективно и професионално. Училище АЛФАБЕТ – ПЛОВДИВ предлага пълна гама от курсове за Microsoft Excel, подходящи за потребители на различно ниво на владеене на продукта. С обученията за Excel ще научите как да: – Извършвате прости.

  Студио ул.Доктор Петър Берон 13 нощувки гр. Варна, Лятно кино Тракия 30 август 40 лв

Microsoft Office Excel е най-популярната програма за работа с електронни таблици. Независимо дали все още нямате опит с Excel, или имате добри познания за продукта, нашите курсове по Microsoft Office Excel ще ви научат на техники и тънкости, чрез които ще можете да използвате Excel по-ефективно и професионално. Училище BRITISH CENTER – PLOVDIV предлага пълна гама от курсове за Microsoft Office Excel, подходящи за потребители на различно ниво на владеене на продукта. С обученията за Excel ще научите как да:.

Ето какво ще научите в Excel курса: – Ще работите абсолютно свободно с програмата и ще се чувствате с нея като в „свои води“; – Ще знаете не само основните принципи при работа с формули, но и много „скрити“ функционалности, които пестят време; – Ще може да използвате както базовите функции, така и сложни изрази и да използвате Excel като база данни; – Ще знаете да използвате функции с условия; – Ще можете да получите професионален вид на таблиците си.

Ето какво ще научите в Excel курса: – Ще работите абсолютно свободно с програмата и ще се чувствате с нея като в „свои води“; – Ще знаете не само основните принципи при работа с формули, но и много „скрити“ функционалности, които пестят време; – Ще може да използвате както базовите функции, така и сложни изрази и да използвате Excel като база данни; – Ще знаете да използвате функции с условия; – Ще можете да получите професионален вид на таблиците си.

  Електронни нашийници, бийпър, Gps и други.

088 873 5252 Курс Photoshop – Графичен дизайн и обработка на фотографии, безплатен учебникБезплатен семинар – обучение по Excel – 13 груби грешки в Excel, Компютърна грамотностБезплатен семинар – Ненасилствена комуникация и емоцииКурс ТРЗ, Личен състав и социално осигуряване + ТРЗ Excel за 10 вечери или 7 дни уикендКурс Офис Асистент – за 20 вечери покрива всички базови компютърни умения, компютърна грамотностКурс Топ 7 полезни Excel урока с преподавател сертифициран от MicrosoftКурс HTML, CSS и JavaScript, специална цена за ученици!.

Във връзка с извънредната ситуация организираме индивидуално обучение. След завършване се провежда тест и се издава лицензирано удостоверение от МОН. За да видите цените за всеки модул, моля посетете нашия сайт. Присъствените курсове се провеждат в нашия офис срещу МОЛ София. Онлайн курсовете се провеждат по скайп на: slavkova.com. Предлагаме също AutoCAD, 3D Studio Max Design, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw, Word, Excel. Може да избирате курсове за начинаещи и напреднали. Всеки модул е с различна продължителност и цена.