Гривни Ин и Ян. От стомана, оникс и вулканичен камък. Ръчна изработка. 088 915 0162 Начало Начало област Сливен, Сливен Дамски комплект гривна и обеци от седеф и стомана. С кутийка. Дамски комплект гривна и обеци от лунен камък и стомана. С кутийка. Дамски комплект гривна и обеци от лунен камък и стомана. С кутийка. … Гривни Ин и Ян. От стомана, оникс и вулканичен камък. Ръчна изработка.

Гривни Ин и Ян. От стомана, оникс и вулканичен камък. Ръчна изработка.

088 915 0162

Дамски комплект гривна и обеци от седеф и стомана. С кутийка. Дамски комплект гривна и обеци от лунен камък и стомана. С кутийка. Дамски комплект гривна и обеци от лунен камък и стомана. С кутийка. Дамски комплект гривна и обеци от малахит и стомана. С кутийка. Дамски комплект гривна и обеци от аметист и стомана. С кутийка. Отличен подарък за жена. Дамски комплекти гривна и обеци от седеф и стомана. С кутийка.

  Двустаен, Затворен комплекс/ кв. Бриз!

Описание: Модел 6035, Вулканичен камък 10 мм и 8 мм, здрав конец със сърцевина корда Вулканичният камък стимулира прилив на позитивна енергия и душевна хармония. Силно заземяващ камък, чудесно средство за успокояване на емоциите. Според китайската медицина вулканичния камък премахва енергийния дисбаланс, стимулира прилива на положителна енергия и изчиства негативната. Може да превърнете Вашата гривна в Арома, като добавите 1-2 капки от любимият Ви парфюм или етерично масло. Подходяща е за всички зодии. http://mari-an.com/pletena-grivna-6035 Гривна шамбала ”Горчица” с вулканичен камък.

Арома медальон за етерични масла с вулканичен камък: бял, черен, кафяв, сив. Чудесен начин да се възползвате от страхотните аромати и ползи на етеричните масла, където и да сте. Верижката е с дължина 42см + 5 см удължител. Сложете капка-две етерично масло по Ваш избор върху вулканичния камък. Дайте известно време на маслото да се абсорбира. Вулканичния камък е много сух и порест, и маслата ще попият бързо. Така можете да използвате терапевтичните свойства на ароматерапията за няколко часа, дори.

  Дава под наем 2-СТАЕН, гр. София, Люлин 10

Ръчно изработено колие с червен кръст. Използвани са акрилни кристали, метални мъниста, кристали SWAROVSKI, дребни мъниста тип синци в цвят мед, метални елементи. Гърба на кръста е с черна кожа. Размер на кръста 8/8 см. Дължина на синджира 88 см. – може да бъде коригиран по желание на клиента. дълго колие, ръчно изработено колие, бижута ръчна изработка, колие с кръст, дизайнерско колие, червено колие, колие ръчна изработка, ръчна изработка пловдив, Дълго колие с червен кръст – ръчна изработка 49 лв. Ръчно.

Гривна с жадеит, оникс и планински кристал ⚫️ Оникс – Ониксът възражда у притежателя си чувство на достойнство, когато то е изгубено. Води към смели начинания. Повишава печалбата. Спомага за укрепване на семейните връзки и съпружеско щастие. Помага срещу направени магии, от нещастия, беди, опасности, от прекомерен любовен плам и силни страсти. Съхранява здравето на притежателя си. Прави го приятен и весел за околните. ◽️ Планински кристал – Изпълва аурата, чакрите и ауричните тела със светлина; лекува и хармонизира етерното.

Дамска гривна от деним с капси и синджир! Ръчна изработка. Дамска гривна от деним с капси и синджир. Дамска гривна от деним с капси! Ръчна изработка. Интериорно декоративно пано от канап с цветя! Ръчна изработка!#Комплект #дамски #бижута от #естествена #кожа! Ръчна изработка!#Дамска #гривна от #естествена #кожа! Ръчна изработка!#Дамско #колие #чокър от #естествена #кожа! Ръчна изработка. Градинска декорация! Декоративен пчелен кошер от конопено въже! Ръчна изработка!#Дамска #гривна от #деним с #капси! Ръчна изработка!

  Градински ножици, неръждаема стомана 45088

Интериорно декоративно сърце от канап! Ръчна изработка!#Великденска #декорация #сувенир! Ръчна изработка!#Декоративно #пано с #канап и #слънчогледи от #креп #хартия! Ръчна изработка!#Кашпа с #цветя от #канап! #Декоративен #сувенир! Ръчна изработка. Интериорно #пано #венец от #канап с #цветя!#Великденско #яйце от #канап! Ръчна изработка!#Декоративно #Великденско #яйце! #Сувенир! Ръчна изработка!#Вазичка от #кокосов #орех с #цветя от #зебло! Ръчна изработка!#Интериорно #декоративно #пано от #конопено #въже #юта с #цветя! Ръчна изработка!

088 915 0162 Продава гривни Хари ПотърПродава гривни Хари ПотърПродава дамски пръстени с естествени цветя в смолаКомплекти Хари Потър. Два различни модела. Дамски гривни с Пеперуда от стъкло тип Сваровски в разични цветове. Ръчно плетени гривни с кръст. Два цвята. Черно и тъмно червено. Дамски комплект с бродерия български шевици. Ръчна изработка. Дамски комплект с ръчно бродирани български шевици. Сетове от 2 мъжки гривни. Подходящи за абитуриент. С полускъпоценни камъни.