битови отпадаци чистене апартамент къртене чистенеКЪРТИ, ЧУПИ, ИЗВОЗВА! Изхвърляне на битови отпадъци Ще изнесем и изхвърлим Вашите битови отпадъци на регламентирано сметище. Почистваме Тавани, Мази, Апартаменти, Косене на Тревни площи дворове и др. Извозване на отпадъци и стари непотребни мебели без почивен ден Цени, по споразумение Обадете ни се за консултация! Уверявам ви за добро … Хамалски услуги и транспортни услуги почистване на апартаменти, къщи, вили, тавани, мазета къртене

битови отпадаци чистене апартамент къртене чистенеКЪРТИ, ЧУПИ, ИЗВОЗВА!
Изхвърляне на битови отпадъци
Ще изнесем и изхвърлим Вашите битови отпадъци на регламентирано сметище.
Почистваме Тавани, Мази, Апартаменти, Косене на Тревни площи дворове и др.
Извозване на отпадъци и стари непотребни мебели без почивен ден
Цени, по споразумение
Обадете ни се за консултация!
Уверявам ви за добро обслужване!
обл Шумен Добрич Варна

Хамалски услуги и транспортни услуги почистване на апартаменти, къщи, вили, тавани, мазета къртене

089 938 0302

Фирма „КОНСТРУКТ“ гр. Плевен (тел. 0883-398199 и 0887-528781) предлага: -кърти чисти извозва; -къртене на стени, тавани, под -къртене на бани, тоалетни, кухни, тераси, коридори…; -къртачни услуги Плевен; -къртене на бетон, тухла, панел, итонг; -къртене на теракот, фаянс, мрамор, гранитогрес, плочки…; -къртене на замаска и мозайка; -къртене на комини; -къртене на врати; -къртене на дюшеме и паркет; -сваляне на дограма и остъкление; -сваляне на ламперии и дюшеме; -премахване на паркет и ламинат; -премахване на врати и прозорци; -събаряне на постройки, сгради.

  Електрически скутер 3000W с документи за регистрация – топ качество

Транспортни, Хамалски Услуги ХАМАЛИСКИ УСЛУГИ БУРГАСКърти- Чисти- Извозва! Извършваме къртачни услуги на всякакви обекти и помещения- жилища, офиси, търговски и промишлени сгради, магазини, заведения и много други. ние-сме на вашето разположение. Ние предлагаме! -Къртачни Услуги! -Хамалски Услуги! – Изкопи на ръка! – Разрушаване на стари къщи и постройки – Събаряне на сгради – Извозване на Отпадъци ​- Чистене на тавани и мазета – Почистване на дворове – Пролетно почистване – Извозване на ненужни вещи – Извозване на отпадъци от производства.

Най-ниски цени – български екип! Бургас и региона. Имате нужда от изхвърляне и извозване на мебели, демонтаж на секции, легла, гардероби почистване на мазе, мазета, тавани и др? Фирмата ни предлага натоварване и извозване на непотребни вещи, стари мебели, ел уреди, стари дрехи и др. и извозване до сметище. Почистване на общи мази, ХАМАЛСКИ и транспортни услуги в Бургас НА НАЙ-НИСКИ Цени. БЪЛГАРСКИ ЕКИП! Извозване на мебели, обзавеждане, ел уреди, стари мебели, легла, строителни отпадъци, ненужни вещи, дрехи и много.

  Транспортни услуги със самосвал 3,5 24/7

Ние предлагаме! -Хамалски Услуги! -Транспортни Услуги! – Къртачни услуги! – Извозване на Отпадъци ​- Чистене на тавани и мазета – Изкопи на ръка – Почистване на дворове, Къщти Офиси и др! – изхвърляне и извозване на мебели – Извозване на ненужни вещи – Извозване на отпадъци и строителство – Хамалски услуги при изнасяне и внасяне на мебели и уреди Кърти, чисти и извозва Бургас и региона! ‼️Най-ниски цени‼️ Работно време – Без почивка? ✅✅ хамалски услуги бургас хамалски услуги бургас.

Транспортни услуги с падащ борд до 1т. Хамалски услуги за Пловдив и областта. Почистване на апартаменти, къщи и дворове, извозване на стари мебели и битови отпадъци. – Преместване на дома и офиса с монтаж и демонтаж. – Хамалски услуги от А до Я. – Транспортни услуги с падащ борд. – Четири Екипа хамали за преместване, почистване и къртене. Собствен екип, автопарк и машини! – Почистване на стари жилища. – Почистване на апартаменти, къще, дворове тавани и мазета и всякакви помещения.

  Ателие шивашки услуги

РОК ХАМАЛИ ”Хем сме като скали, хем и рок в душите ни кънти” ЗА УСЛУГИТЕ ПРЕДЛАГАНИ ОТ НАС ПРОЧЕТЕТЕ НАДОЛУ БЛАГОДАРЯ! -Преместване на дома -Почистване на мазета и тавани -Транспорт в страната и чужбина -Преместване на вашият офис -Преместване на каси -Преместване на пиана и рояли -Къртене и Чистене -Разтоварване на тирове и камиони ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДОМА За вашето преместване на дома. Ако искате да сте сингурни във вашето преместване на дома, определено ние от РОК ХАМАЛИ сме вашите хора..

Предлагаме професионални къртачни услуги. Къртене на бетон, тухла, фаянс, мозайка, теракот, балконски стени, подпрозорец и др. Разрушаване на стари къщи и постройки. Почистване и извозване на строителни отпадъци и всякакъв вид ненужни вещи. Почистване на тавански помещения и мазета. Почистване на дворове и др. Доверете ни се и ще останете доволни БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД! И ИЗГОТВЯНЕ НА ОФЕРТИзвозване Почистване на тавани,  мазета, дворове, вили и гаражи. Извозване на всякакъв вид отпадъци.  Безплатен оглед в удобно за клиента време,  Почистване на запустели дворове, къщи апартаменти, складови помещения. Кастрене подрязване на дървета, събаряне на дървени.