Многоо добро са западени . Нови саа не са ползвани. Телфера е на цена 500лв. А пресата е 350лв. За справки телефон За справки 08******60 Стоян. -Частна -Доставката се поема от: купувача -Състояние: използвано Pro V е фирма занимаваща се с внос и търговия на промишлена и индустриална бизнес техника и инструменти. Ние сме и … Хидравлична преса и Телфер.

Многоо добро са западени . Нови саа не са ползвани. Телфера е на цена 500лв. А пресата е 350лв. За справки телефон За справки 08******60 Стоян. -Частна -Доставката се поема от: купувача -Състояние: използвано

Pro V е фирма занимаваща се с внос и търговия на промишлена и индустриална бизнес техника и инструменти. Ние сме и най-големият вносител във България на електрически и бензинови моторни превозни средства. Имаме ежедневен транспорт до градовете Велико Търново, Пловдив, София, Русе и Бургас. Предлагаме качествено обслужване и съдействие от нашите търговски представители при получаване на пратката, като се разясняват пълните характеристики на продукта и се прави тест. Имаме богат асортимент от компресори, заваръчна техника ( инверторни електрожени, телоподаващи, плазми.

  Твърдо анодиране и оцветяване на алуминий

Телфер електрически RD-EH01 – 250 кг Лебедка електрическа Мощност: 510 W Дължина на въжето: 6 / 12 м Максимален товар: 250 / 125 кг. Дебелина на въжето: 3.2 мм Гаранця: физически лица 36 мес / юридически лица 12 мес -Бизнес -Доставката се поема от: купувача -Състояние: ново -Тип: професионални

Хидравлична зъбна помпа за мотокари, елкари, трактори и др Хидравлична зъбна помпа C72X Хидравлична зъбна помпа A25X Цената е за брой 098 887 0771 област Бургас, Бургас Кабелни превръзки, миши, свински опашкиСъединител с демпферен маховик за Пежо и Ситроен 1.6HDI, роботизирана кутия 2010гСтаринен кантар, паланца, паланца, везна с топузГуми Бриджстоун 215 65 16-4брГума 215 65 16Трофей – рога с череп от сърндак Хидравлична зъбна помпа за мотокари, елкари, трактори и др

Хидравлична Преса 30т, Пневматична (А30002) Технически данни • Капацитет: 30 т • Ход на буталото: 160 mm • Работно разстояние: 0 – 995 mm • С хидравлична помпа , пневматична-ръчна • Размери опаковка: 1656 x 380 x 300 mm • Тегло: 162 кг СПЕЦИАЛНА КРАЙНА ЦЕНА : от 1679лв на 969лв Гарантирано най-добрата цена в страната Осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз, резервни части на склад Оборудването се поддържа на склад – Цените са без ДДС Цена с ДДС: 1163лв Гаранция.

  Диамантени корони тип Зай

Преса за коса 4 в 1 Елеком ЕК-45 / 70411 е лесна за употреба преса, подходяща за всички видове коса. Електрическата преса за коса е с изчистен дизайн и е окомплектована с четири различни по форма алуминиеви плочи, които се нагряват бързо. Плочите са с форма за изправяне на коса, едри вафли, ситни вафли и вълни. Удобната дръжка и ниската консумация на електроенергия правят пресата за коса4 в 1 предпочитана от много дами. Преса за коса 4 в 1 Елеком.

Намаление! от 139. оо на 94. оо лева! GAMA Professional е утвърден производител на фризьорски уреди. Благодарение на технологична иновативност и непрестанен стремеж към подобрение на качеството, марката е дългогодишен лидер. GAMA Attiva P21.CP9TO.BN е професионална преса за коса изработена с керамични плочи с турмалиново покритие и функция йонизация. Професионалният модел е стилна и лесна за използване. Уреда има възможност за регулиране на работната температура от 150 до 230°C. Тази преса се отличава със своя щадящ ефект върху косата. С.

  Вулканизираща преса за лепене на тежкотоварни гуми настолна ЛИЗИНГ

Описание Къдравата коса винаги ще е на мода! Ретро преса за коса Zephyr ZP 1102 MK ще върне в теб усещането за перфектна коса, като след професионален фризьор. С тази преса ще можеш да се насладиш на блясъка в кичурите си и здравия вид на косата си, която да допълни твоя чар и обаяние. Всичко това, ще можеш да постигнеш съвсем лесно сама вкъщи. Можеш да създадеш прически, лесни за поддръжка, които придават така желания обем на косата ти. ПРОМОЦИЯ.