https://www.olx.bg/ad/pod-naem-3-staen-apartament-pancharevo-CID368-ID8jHI3.html

Тристаен апартамент намиращ се в Панчарево. Намира на трети етаж от пет в комплекс от затворен тип състоящ се от две малки сгради с двор, комплекс „Езерото“, находящ се на ул. Самоковско шосе с пряк изглед към езерото Панчарево. Апартамента е 94 квадратни метра.
Апартамента се състои от хол с кухненски бокс, две спални (едната е само с гардероб и шкафове), баня с тоалетна, голям „Г“ образен коридор с антре и тераса.

Сградата е в експлоатация от 2017г.
Отоплени на ток, климатици. Топла вода на бойлер

1. Външни стени и фасади: Тухли Wienerberger 25 см на всички крайни стени на апартамента, изолация Neopor. Каменна облицовка на фасадните стени (апартаментите на партерния етаж).
2. Входни врати на апартаментите – блиндирани на фирма Solid 55
3. Интериорни врати – Raidoor.
4. Подови настилики във всички помещения.
5. Стени и тавани – латекс.
6. Баня: фаянс и санитария (моноблок, батерии, тоалетна чиния).
7. Тераси
А) Настилка – гранитогрес.
Б) Прегради – зидария и ковано железо по проект.
8. Външна дограма – ПВЦ с дървесен цвят, 6 камерна, троен стъклопакет с гумен дистанционер на стъклопакета и ниско емсионно Ка стъкло, профил Rehau или Schuco (в зависимост от апартамента).
9. Електроинсталация – изведени контакти, ключове.
10. Водопроводна инсталация
11. Общи части: вход и стълбища:
А) стени и тавани с латекс
Б) под – гранитогрес
В) видео наплюдение, контрол за достъпaa
12. Асансьор
13. Покрив
А) Пароизолация.
Б) Топлоизолация.
В) Хидроизолация – 2 пласта.
Предимства:
Близо до София. Локация срещу Панчаревското езеро с пряк поглед върху него, комплекса е разположен срещу алеята за пешеходна обиколка на цялото езеро. На метри от комплекса има спирка на Градския транспорт чийто маршрут има връзка с подземната железница на метростанция Цариградско шосе. Голям парк и места за отдих и разходки. Множество ресторанти и минерален басейн на пешеходно разстояние от комплекса. Комплекса е разположен на централния път посока Цариградско шосе в едната посока и Самоков-Боровец в другата. В сградата има барбекю на дървени въглища за ползване от живущите в сградата.
Наем 900лв. Включва такса подръжка на общи площи и разхода за вода.