Висококвалифициран и опитен преподавател провежда индивидуални уроци по български език и литература. Предлагам индивидуална подготовка за национално външно оценяване (НВО) след VІІ клас, държавни зрелостни изпити (ДЗИ) след ХІІ клас, кандидат студентските изпитни формати. Също така подготовка за текущо обучение на ученици от V до ХІ кл. с цел пълноценно овладяване на материала и затвърждаване … Индидивидуални уроци по български език и литература

Висококвалифициран и опитен преподавател провежда индивидуални уроци по български език и литература.

Предлагам индивидуална подготовка за национално външно оценяване (НВО) след VІІ клас, държавни зрелостни изпити (ДЗИ) след ХІІ клас, кандидат студентските изпитни формати. Също така подготовка за текущо обучение на ученици от V до ХІ кл. с цел пълноценно овладяване на материала и затвърждаване на знанията след VІІ клас, държавни зрелостни изпити (ДЗИ)след ХІІ клас, кандидат студентските изпитни формати.

Български език за чужденци / Bulgarian language for foreigners

Предлагаме курсове и индивидуални уроци по български език за чужденци. Системата на обучение е изключително адаптивна и е създадена така, че да удовлетворява нуждите на всеки отделен курсист. / We offer courses and individual lessons in Bulgarian for foreigners. The training system is extremely adaptable and is designed to meet the needs of each individual student.

  Гравиране върху стъкло и стъклени чаши

088 490 2760

област София, София, София

/  Виж офиса на картата /

Образователен център „Синтагма school“ в София Ви предлага: – Подготовка на ученици от 7-ми клас по български език и литература и по математика за НВО – Подготовка на ученици от 10-ти клас по български език и литература и по математика за НВО – Подготовка на ученици от 11-ти и 12-ти клас по български език и литература и по математика за ДЗИ (матури) – Подготовка на ученици от 4-ти клас по български език и литература и по математика за НВО -.

Учебен център Асториа Груп предлага на учениците от 11 и 12 клас подготовка по БЕЛ за задължителната матура БЕЛ в края на 12 клас. Матурата по БЕЛ при завършване на 12 клас е задължителна. С добра оценка на матурата вече бихте могли да влезете директно в много престижни специалности на Софийския университет “Св. Климент Охридски”, както и в множество други елитни университети в страната и в чужбина. Оценката от матурата по БЕЛ е една от най-авторитетните оценки и за кандидатстване.

Онлайн Матура по Български език Учебен център Асториа Груп предлага на учениците от 11 и 12 клас подготовка по БЕЛ за задължителната матура БЕЛ в края на 12 клас. Матурата по БЕЛ при завършване на 12 клас е задължителна. С добра оценка на матурата вече бихте могли да влезете директно в много престижни специалности на Софийския университет “Св. Климент Охридски”, както и в множество други елитни университети в страната и в чужбина. Оценката от матурата по БЕЛ е една.

  **ТОП СЪСТОЯНИЕ** 1.9ТДИ/105к.с./6ск./ ЦЕНА: 4999лв.

Уроци по Български Език и Литература, Пловдив. В помощ на Ученика по БЕЛ. Основните умения, които развиваме в течение на обучението на ученика са: усвояване и прилагане на съвременната правописна и пунктуационна норма на Българския език и умение да се създава собствен текст по поставена задача спрямо критериите на съответния жанр. За да улесним учениците, имаме разработени от нашия преподавателски екип помагала по БЕЛ и тренировъчни тестове. Подготовката в училище по Български език и Литература е съобразена с целите.

Подготви се за ДЗИ по български език и литература с помощта на млад и квалифициран преподавател. Уроците се провеждат в удобно за Вас и нас време – включително и събота. Продължителност – час и половина. Водят по създаден от нашите учители план и материали. За повече подробности се свържете с нас. 089 385 8133 https://academyalgara.com област Пловдив, Пловдив, ул. ”Колю Фичето” 7А /  Виж офиса на картата / Уроци по китайски език за ученициОнлайн уроци по български език и литератураУроци по български език за чужденци.

  Дрехи за момче 4 – 6 год.

Индивидуални уроци за подготовка за НВО 7 клас по български език и литература. Провеждат се в удобно за теб време по създаден от нас план и учебник. Продължителност – час и половина 089 385 8133 https://academyalgara.com област Пловдив, Пловдив, ул. ”Колю Фичето” 7А /  Виж офиса на картата / Уроци по китайски език за ученициОнлайн уроци по български език и литератураУроци по български език за чужденци – ученициУроци за ДЗИ по български език и литература

Онлайн уроци по български език и литература за ученици. Уроците се провеждат в удобно за вас и нас време. Могат да бъдат поддържащи или подготвителни. 12 лв. – от 1 до 4 клас 16 лв. – 5, 6, 8. 9 и 11 клас Подготвителните са на друга цена и времетраене. За повече информация се свържете с нас. 089 385 8133 https://academyalgara.com област Пловдив, Пловдив, ул. ”Колю Фичето” 7А /  Виж офиса на картата / Уроци по китайски език за ученициУроци по български език за чужденци.