Изискана двойна измивна колона Napoleone. Гарантирано удобство и италианско качество. Измивна колона Napoleone – двойна Професионална измивна колона в черен цвят. Професионална измивна колона в черен цвят с металически детайли. Измивна колона, която е подходяща за фризьорски салони. Колоната е стабилна и изключително удобна, което я прави идеална за предоставяне на комфорт у клиента, докато се извършва … Измивна колона Napoleone – двойна

Изискана двойна измивна колона Napoleone. Гарантирано удобство и италианско качество.
Измивна колона Napoleone – двойна

Професионална измивна колона в черен цвят. Професионална измивна колона в черен цвят с металически детайли. Измивна колона, която е подходяща за фризьорски салони. Колоната е стабилна и изключително удобна, което я прави идеална за предоставяне на комфорт у клиента, докато се извършва дадената процедура. Чудесно допълнение към всеки фризьорски салон. Седалката е изработена от качествена PU кожа, която е лесна за поддръжка и е издръжлива. Италиански стил и шик в комбинация с функционалност в един продукт. Налична в черен цвят с метални детайли.  Налична само.

Професионална измивна колона Gabbiano Barber  „Claudius“ в сив и черен  цвят. Професионална измивна колона в черен цвят със златни детайли и кралски дизайн. Изключително удобна и стабилна измивна колона. Идеална за придаване на луксозен и класически-ретро  завършек на вашият салон или  бръснарница. Креслото е изработено от висок клас PU кожа, която е лесна за почистване и е издръжлива. Вградената подложка за крака предлага удобство и релакс  за  клиента. Блестяща изработка, чудесна е за предназначението си и предлага комфорт както за клиента, който седи.

  Видео карта GeForce RTX 3070

Професионална измивна колона Gabbiano Barber  „Claudius“ в черен и златен цвят. Професионална измивна колона в черен цвят със златни детайли и кралски дизайн. Изключително удобна и стабилна измивна колона. Идеална за придаване на луксозен и класически-ретро  завършек на вашият салон или  бръснарница. Креслото е изработено от висок клас PU кожа, която е лесна за почистване и е издръжлива. Вградената подложка за крака предлага удобство и релакс  за  клиента. Блестяща изработка, чудесна е за предназначението си и предлага комфорт както за клиента, който седи.

Професионална измивна колона System HSB78 в черен цвят.  Професионална измивна колона  HSB78 в черен цвят и металически детайли.  Измивната колона е изключително удобна , което предоставя максимален комфорт на клиента, който седи на нея по време на процедурата. Идеален завършек за всеки фризьорски салон. Седалката е изработена от високо качество PU кожа, която е лесна за поддръжка и издръжлива. Функционалност и италианска елегантност в един продукт. Налична в черен цвят.  Налична след предварителна заявка.  ПРОФЕСИОНАЛНА ИЗМИВНА КОЛОНА HSB78 , ЧЕРНА – 0129892 ПРОФЕСИОНАЛНА ДВОЙНА ИЗМИВНА.

  Шкаф Колона за Баня

Професионална измивна колона System HSB59 в черен цвят.  Професионална измивна колона  HSB59 в черен цвят и металически детайли. Измивната колона е изключително комфортна със стабилна основа и поставка за крака за максимален комфорт на клиента по време на процедурата. Идеално попълнение за всеки фризьорски салон . Седалката е изработена от високо качество PU кожа, което е лесна за поддръжка и издръжлива.  Италианска елегантност и функционалност в един продукт. Налична в черен цвят.  Налична след предварителна заявка.  ПРОФЕСИОНАЛНА ИЗМИВНА КОЛОНА HSB59, ЧЕРНА – 0129896.

Професионална измивна колона System HSB05 в черен цвят. Професионална измивна колона  HSB05 в черен цвят и впечатляващи детайли. Измивната колона е супер удобна и със стабилна основа, за да предостави максимален комфорт на клиента, докато се извършва процедурата. Идеално попълнение за всеки фризьорски салон. Седалката е направена от високо качество PU кожа, която е лесна за поддържане и издръжлива. Италианска елегантност и функционалност в един продукт. Налична в черен цвят.  Налична само с предварителна заявка.  ПРОФЕСИОНАЛНА ИЗМИВНА КОЛОНА HSB05, ЧЕРНА – 0129895 ПРОФЕСИОНАЛНА ДВОЙНА.

  Измивна колона за фризьорски салон модел GINZA III

Професионална измивна колона  System HSB98 в черен цвят.  Професионална измивна колона  HSB98 в черен цвят. Измивната колона е изключително удобна и със стабилна основа, с вградена поставка за крака, което осигурява максимален комфорт на клиента по време на процедурата. Идеално попълнение за всеки фризьорски салон. Седалката е изработена от високо качество PU кожа, която е лесна за поддържане и издръжлива. Изключителна функционалност и италианска елегантност в един продукт. Налична в черен цвят. Налична след предварителна заявка.  ПРОФЕСИОНАЛНА ИЗМИВНА КОЛОНА HSB98, ЧЕРНА – 0129894.