Изработка на дигитални портрети, картини и карикатури. За повече информация на лично. Частна https://www.facebook.com/artdegracie/ Или напишете в търсачката Art by Graciella във Facebook  Рисуване на портрети по поръчка от снимка  Рисувам портрети от снимка, домашни любимци или картини по ваша идея, карикатури, шаржове, дигитални жаржове Държа на качеството на работата си. Рисувам, докато се получи … Изработка на дигитални портрети, картини и карикатури.

Изработка на дигитални портрети, картини и карикатури.
За повече информация на лично. Частна

https://www.facebook.com/artdegracie/ Или напишете в търсачката Art by Graciella във Facebook  Рисуване на портрети по поръчка от снимка  Рисувам портрети от снимка, домашни любимци или картини по ваша идея, карикатури, шаржове, дигитални жаржове Държа на качеството на работата си. Рисувам, докато се получи един добър портрет, който да задоволява както моите критерии – така и тези на клиентите. Начина ми на работа е следния- изпращате ми снимка, аз правя проект как ще изглежда портрета преди да съм го нарисувала. Ако го одобрите.

  Гуми Зимни 245/40R19

Предлагам дигитални портрети на символична цена. Трябва ми само снимка на главата на дадения човек(с добро качество). Портрета ще бъде готов за 5 дена максимум. Оставил съм няколко мои портрети по горе ,при снимките. Може да видите и порфила ми в инстаграм-‘baskett2014″. Където ще отките същите портрети и други. Размерите са А3 и А4. Цената е 5 лв без доставка. Рамка може да бъде сложена по ваш избор,но се заплаша допълнително, в зависимост от цената и. Имейла и тел ми.

Здравейте, Казвам се Сандра Дочева, завършила съм художествено училище в гр. Троян и се занимавам с живопис от дълги години Рисувам портрети по снимка на хора или животни. Портретът може да е цветен или черно-бял, изработен с маслени бои или пастели. Портретите не се предлагат с рамка, но ако желаете, допълнително мога да поръчам подходяща рамка за картината. Портрети с пастели – черно-бели: 1. 30/40 см. 1 лице-50 лв 2 лица-80 лв 2. 40/50см. 1 лице- 80 лв 2 лица-120.

  Изработка на фирмени печати, визитки, етикети

Пампорово се подготвя да посрещне предизвикателствата на новия зимен сезон, инвестирайки в дигитални услуги, които да гарантират безопасност в ски зоната и хотелите. Пампорово създава дигитални платформи за новия зимен сезон – FinTV Пампорово се подготвя да посрещне предизвикателствата на новия зимен сезон, инвестирайки в дигитални услуги, които да гарантират безопасност в ски зоната и хотели.

Карикатурите са на промо цени Чудите се как да изненадате любим човек? Вие сте на правилното място, подарете му ръчно нарисувана карикатура, картина или портрет. Мога да ви уверя, че хендмейд продуктът стои уникално на живо в ръцете ви! * Карикатурите рисувам с акварелни бои в различни формати А4 е 50 лв. за едно лице, 70 за две А3 е 70лв. за едно лице, 90 за две 35х50 см. 100лв. за едно лице, 120 за две *Допълнителните детайли по ваш.

Предлагаме Ви следните услуги: – изработка на персонален / фирмен или бизнес уеб сайт. Пълно съдействие и комуникация с хостинг компанията при избор домейн и хостинг план. Изработка на напълно завършен електронен (онлайн) магазин със следните параметри: 1. Респонсив дизайн( Мобилна версия на сайта). 2. Изработка на лого 3. Навигация на сайта 4. Кароусел / Слайдер 5. Контактна форма 6. Търсачка за продукти 7. Модул Google Maps ( Google Street View и Google Maps.) 8. Продуктови категории 9. Филтър.

  Нежни, красиви празнични диадеми. Ново! Розово, лилаво, синьо.

КАРТИНИ ЗА РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА С ПОДРАМКА И ПОДАРЪЧНА КУТИЯ ОСТАНАХ САМО ПО 1-2 БР Цена беше: 35 лв! Сега: 25 лв Картини за рисуване по номера с подрамка и подаръчна кутия Размер: 40 на 50 см Повече избор тук в нашата группа: https://www.facebook.com/groups/377605206973213 Станете сам художник! Нарисувайте картина по номера с акрилни бои. Рисуването по този модел е много лесно, като всяко поле е номерирано с число, а на въпросното число отговаря дадена боя. ХАРАКТЕРИСТИКИ НА КОМПОНЕНТИТЕ: 1. Комплект.