Къща в село Божурица,обл.Плевен

Здравейте,
Продавам къща в село Божурица,област Плевен.Пътят до него е нов/избори имаше,все пак/.В селото има лекар и зъболекар.Училище,читалище и църква.Автобусчета до Плевен,който е на 17км.Река”Вит”разделя с мост т.нар.”Ново село”,което е в равното-от”старото село”в което е къщата.До самия имот се стига по около 200 метра чакълест път от центъра,но с доста ниска кола за мен не е било трудност до сега.
Ул.”Патриарх Евтимий”2.Покривът на основната къщата е в добро състояние.В нея няма прекарана вода.Има коридор,една по-голяма стая в ляво,и две по-малки в дясно.Преди години имаше проблем с влагата,който бе отстранен.Дворът не е голям,не зная точната квадратура/предполагам 200-300кв.м/с денивелация,терасиран.
От долната страна/и улица/ на имота има метална порта за влизане на автомобил,до селскостопанските постройки,които са с 6 отделения.Дядо /светла му памет/беше отстъпил на брат си пътят от дясно на къщата-за автомобил,но той си е към имота.
По-малката къща има две стаи и баня.Те също са в добро общо състояние.Негативното е,че за използването на банята,трябва да се излезе навън.Тоалетната е външна.
Наоколо има съседи.Хората от малцинствената група също не са дефицит.Хубавото е,че в махалата в която се намира къщата,май има само едно семейство.
Благодаря на админа,за одобрената обява.

Цена: 8000лв.
0887346589

А-а, #ОСТАВКА🇧🇬11 коментара

 1. За тия пари не я продавай!

 2. Много е тъжно, когато хората вече ги няма….Наши познати продадоха бащината си къща, цигани вандалстваха и изнадяха всичко преди това – дори керемидите…

 3. А защо трябваше това с Оставката?
  Не може ли поне тук да не се разграничаваме?
  Имате ли условия за виждания на конкретната мини политическа ситуация за вашите купувачи?

 4. Унищожавайки българското село изчезва и българщината. Управляващата сган извършва етническа подмяна на населението в българското село, отнемайки поминъка на българите и превръщайки го в гето.

 5. По-добре я пусни я в групата Имот под наем без наем. Не е ли по-добре да се намери човек да я стопанисва? Не продавай за без пари в тези тежки времена.

 6. Повечето помним, че България бе 70% със селско население, но ТКЗС и АПК политиките по съветски/комунистически модел погребаха селския живот…

 7. Толкова истинска обстановка вътре. Само от снимките си личи сантимента, разчувствахте ме, ако можете да си я запазите…. 💗

 8. Българинът не спира да ме изумява. Ако цената е висока-хейт, ако е ниска-акъли. Абсолютни мислители. Пуснете го за 20 000лв и това е.

 9. Ще ви напиша на лични съобщения

 10. Пиша Ви

Comments are closed.