Отдаване на къщи под наем във вилно селище Баташки хан. Вилното селище разполага със самостоятелни къщи за гости с различен капацитет: Селището разполага с Къщи с две спални за 4 човека на цена от 120 лв. на вечер.; Къщи с три спални за 6 човека цена от 140 лв. на вечер; Къщи с четири спални … Къщи за гости под наем в к.к. Цигов чарк, язовир Батак

Отдаване на къщи под наем във вилно селище Баташки хан. Вилното селище разполага със самостоятелни къщи за гости с различен капацитет:
Селището разполага с
Къщи с две спални за 4 човека на цена от 120 лв. на вечер.;
Къщи с три спални за 6 човека цена от 140 лв. на вечер;
Къщи с четири спални до 11 човека на цена от 250 лв. на вечер;
Къщи с пет спални за 13 човека на цена от 300 лв. на вечер;
Къща с шест спални за 15 човека на цена от 350 лв. на вечер.
Предложените цени са за една вечер /събота/, зависимост от една или две нощувки и завизи от избраните дни /уикенд или делнични дни/ и празнична дата.
Всяка къща разполага със собствено барбекю.

  Полу-реалистична визия на бъдещата кухня/общо пространство в къмпинга на Живо се…

За повече информация посетете нашата страница:

www.batashkihan.bg

или страницата на Баташки хан във фейсбук.

Телефон за контакти: 08*********29 -Бизнес

оферта 3901230 ЕРА Плам продава работеща къща за гости в Цигов Чарк. Къщата се намира в комплекс с целогодишна посещаемост. Природа, чист въздух, релакс и почивка, прекрасно място за разходки и риболов. Цигов чарк е обявен за мястото с най-чистият въздух на планетата! Къщата включва остъклена веранда с изглед към язовир Батак и Родопитв, просторен хол с трапезария и оборудвана кухня, две спални, баня с тоалетна. В хола има камина с водна риза, която отоплява цялата къща. Има външна веранда.

Къща за гости Степет Цигов чарк м-т Цигов чарк, Пазарджик 07 септември 60 лв

Продава земеделска земя, в борова гора , с площ от 3437 кв.м.! Ток и вода- в съседство! Близо до главен път! Местност- Полетния чарк, преди вилната зона на м. Цигов Чарк, язовир Батак! Предлага се и съседен имот със същата площ! Възможен бартер за каравана! телефон за контакт: имоти К1 0894300302

  Отдавам под наем каравана за нощувки, къмпинг Китен-СЕПТЕМВРИ

Вила / Къща за гости „Горски Кът” – град Сърница, язовир Доспат, област Пазарджик. Подарете си преживяване сред вълшебната природа на Западни Родопи! Скъпи гости, заповядайте във Вила / Къща за гости „Горски кът”, за да се насладите и RELAX-ирате на спокойствие, сред красива, жива природа и чист планински въздух! В поляните около вилата, Вие ще срещнете благоухайните боровинки, билки, диво-растящи гъби, и ще чуете веселото и неуморно чуруликане на птичките! В близост до вилата преминава приятно ромоляща река, която.

Къща за гости „Делия“ предоставя модерни помещения за настаняване, в центъра на град Костандово, в непосредствена близост до Спортната зала (срещу нея), която пък от своя страна е чудесно оборудвана и предлага всякакъв вид спорт включително и канго. Всички помещения в къща „Делия“ са оборудвани с плоскоекранни телевизори, кабелна телевизия, климатици, минибар и самостоятелен санитарен възел. Стаите са с балкон с чудесен панорамен изглед към околностите на града. На II етаж на къща „Делия“ се намират – магазин за дрехи.

  КЪЩА ЗА ГОСТИ, КРЪСТОВА ГОРА, С. БОРОВО – ЕТНОМЕТЕОРА, ХОТЕЛ

Вила / Къща за гости „Роял” и Бар за сладки изкушения с лятна градина и детски кът – град Сърница, язовир Доспат, област Пазарджик. Р-елакс, уют и топлина – всичко, от което има нужда твоята душа. О-чакват Те в Родопа планина! Заповядайте на брега на Я-зовир Доспат и усетете Л-ъх на свежест и гора, време е да се откъснете от града, насладете се на мига на промоционална цена от 160 лв./на вечер за цялата вила! Информация за Вила / Къща.

Изработваме термо къщи от сандвич панели. Изработваме къщите от основи до ключ. Сандвич панелът е много добро решение за изработка на сглобяема къща. Изработката е бърза и качествена без мокри процеси, със ниски термозагуби. Изходният изглед на сградата може да е много варианти. Има панели имитация на дърво, мазилка, тухли, има вариант къщата да се завърши със мазилка като върху панела се постави 3 см стиропор за основа. Можем да извършим и само груб строеж на сградите. Не се колебайте.