Концентрирани прахове и омекотители

Концентрирани прахове и омекотители ФАБЕРЛИК – БЕЗУПРЕЧНО ЧИСТО И УХАЙНО ПРАНЕ
Концентриран гел – цветно и бяло пране 500мл – 10.49лв
Концентриран прах за пране 800гр – 11.49лв