Продавам кученца. Родителите са перфектно работещи на всички видове трюфели. Майката е захранвана с черен трюфел по време на бременността и докато кърми малките. Бащата е чист английски кокер шпаньол, майката е кръстоска. Кученцата са на 35 дена – не са ваксинирани. 089 507 9717 област Търговище, Търговище ХАРМОНИЯ МЕЖДУ ЧОВЕК И КУЧЕ! ЗАЕДНО С … Кучета за трюфели

Продавам кученца. Родителите са перфектно работещи на всички видове трюфели. Майката е захранвана с черен трюфел по време на бременността и докато кърми малките. Бащата е чист английски кокер шпаньол, майката е кръстоска. Кученцата са на 35 дена – не са ваксинирани.

089 507 9717

област Търговище, Търговище

ХАРМОНИЯ МЕЖДУ ЧОВЕК И КУЧЕ! ЗАЕДНО С ВАС 30 ГОДИНИ! Център по приложна психология на кучето ”МАГИ-БАГИРА” Обучение на кучета. Почасово обучение. Консултации по-телефона, онлайн и във Вашия дом (от специалист по корекция на поведение, практикуващ треньор по битово послушание и приложен кинолог-зоопсихолог с 28 години опит). Често ни питате какво можем да предложим като обучение/научаване на едно куче. Отговор: От послушание и рехабилитация до специализирано обучение. Ако клиента има желание това което можем да предложим е огромен брой програми..

  Детски смарт часовник

Електронен нашийник за дресура на ДВЕ кучета 1000 м ОБХВАТ водоустойчив потапящ Цена на комплект с една каишка за едно куче 109.99 лв Цена на комплект с две каишки за обучение на две кучета едновременно 159.99лв. Най-висока степен на водоустойчивост-потопяем Нашийникът е водоустойчив с най-висока степен на защита, с регулиране на силата на тока/електрошока/, вибрацията и звуковия сигнал. Това благоприятства да се използва както за големи така и за малки кучета. Идеално за дресура на ловджийски кучета, домашни кучета.

ПОПИТАЙТЕ ЗА БОНУСИ И ОТСЪПКИ ЦЕНА НА ЕДИН ПРИЕМНИК С КАИШКА-34ЛВ. ЦЕНА НА КОМПЛЕКТА ЗА ЕДНО КУЧЕ -89 ЛВ. ЦЕНА НА КОМПЛЕКТА ЗА ДВЕ КУЧЕТА-109 ЛВ. ЦЕНА НА КОМПЛЕКТА ЗА ТРИ КУЧЕТА-129 ЛВ. 1000 МЕТРА ВОДОУСТОЙЧИВ ЕЛЕКТРОНЕН НАШИЙНИК ДО ТРИ КУЧЕТА ВСЕКИ ЕДИН ПРОДУКТ СЕ ТЕСТВА ОТ НАС, ДАЛИ РАБОТИ ИЗПРАВНО ПРЕДИ ДА БЪДЕ ИЗПРАТЕН. Марката PET RAINER е известен производтел на стоки за дресировка на домашни любимци, гарантиращ висококачествената изработка на своите продукти. Petrainer Collar е система с 1000м/1км/.

  Два женски померана

Електронен нашийник за дресура на ДВЕ кучета 1000 м ОБХВАТ водоустойчив потопяем Цена на комплект с една каишка за едно куче 110 лв Цена на комплект с две каишки за обучение на две кучета едновременно 159.99лв. Най-висока сепен на водуостойчивост-потопяем Нашийникът е водоустойчив с най-висока степен на защита, с регулирне на силата на тока/електрошока/, вибрацията и звуковия сигнал. Това благоприятства да се използва както за големи така и за малки кучета. Идеално за дресура на ловджийски кучета, домашни кучета.

Къща за кучета, дървена къща за домашни любимци, легло за кучета, щайга за кучета, развъдник за кучета, модерна къща за кучета, вътрешни мебели за домашни любимци, мебели за кучета, дома за домашни любимци, домашни любимци за кучешки легла, Направи си сам. Безплатна персонализация Това е къща за кучета от висококачествен брезов шперплат Използва се за екстериор и интериор 3 цвята Орех Естествен (Показан) Махагон Размери 61,5 cm x 64 cm x 64 cm Цена: 92,75 € +.

  МЕЖДУНАРОДЕН ШОФЬОР за България-Гърция-България

Допълнителен нашийник с предавател за второ куче 25 лв. Дистанционно-30 лв. Комплекта-55 лв. Електронен нашийник за дресура на кучета (Телетакт) Имам и други подобни обяви. Обхват на сигнала от телетакта: 300 м; Водоустойчив. Излъчвани от нашийника за дресура сигнали: вибриращ, шоко, светлинен, звуков; Електронният нашийник разполага със 100 степени на въздействие, LCD екран, фенерче и е удароустойчив; Възможно е едновременното командване на 2 кучета – от едно дистанционно! Кучето ви не знае как да се държи: бяга, лае, хапе, разкъсва.

ЦЕНА НА КОМПЛЕКТА ЗА ЕДНО КУЧЕ 109,99 ЛВ. МОЖЕ ДА СЕ ПОРЪЧВАТ ДОПЪЛНИТЕЛНА КАИШКА С УСТРОЙСТВО ЦЕНА 45 ЛВ. ВСЕКИ ЕДИН ПРОДУКТ СЕ ТЕСТВА ОТ НАС, ДАЛИ РАБОТИ ИЗПРАВНО ПРЕДИ ДА БЪДЕ ИЗПРАТЕН. Марката PET RAINER е известен производител на стоки за дресировка на домашни любимци, гарантиращ висококачествената изработка на своите продукти. Petrainer Collar е система с 1000м/1км/ реален обхват тестван в реални условия от нас. Един от най-мощните на пазара. Продукта е 100% водоустойчив потопяем във вода със специална.