Описание Подробности за продукта Описание Нов продукт от 2021 година! Масажна професионална Кушетка Ecolight: 2 зони, лека и економична. Моделът Ecolight е най-новото решение, което DUGEZ Ви предлага, заради отличното съотношение качество-цена-тегло. Всъщност масажното легло е създадено специално за тези, които работят и в къщи. Вече няма защо да се притеснявате за тежкото легло за носене, стълбите и препятствията при … Масажна кушетка DUGEZ CM001Z, двусекторна, дървена 210 х 70 x 85 см

Описание

Подробности за продукта

Описание
Нов продукт от 2021 година! Масажна професионална Кушетка Ecolight: 2 зони, лека и економична.
Моделът Ecolight е най-новото решение, което DUGEZ Ви предлага, заради отличното съотношение качество-цена-тегло.
Всъщност масажното легло е създадено специално за тези, които работят и в къщи. Вече няма защо да се притеснявате за тежкото легло за носене, стълбите и препятствията при пренасяне. 
Изработено от висококачествена букова дървесина и подсилено с 6 пластифицирани стоманени въжета, леглото Ecolgiht е много здраво и стабилно. Пяната на матрака е със средна плътност (мека, но компактна), можете да работите с часове, без клиентът да се уморява. Тапицерията се предлага в различни цветове и може лесно да се пере, дори дори със сапун и вода. Оборудвано е с всички аксесоари, които виждате на снимката. В опаковката има и чанта за кошара от подсилена найлонова материя. Двусекторно. с дупка за дишане на лицето, този модел е идеалното решение, което DUGEZ предлага на всички свои клиенти, търсещи леко, удобно, преносимо и на достъпна цена легло.

Характеристики на масажното легло:
Изработено от буково дърво;
6 Стоманени кабели с пластмасово покритие, които го правят много стабилно;
Матрак с висока плътност;
Букова дървена основа под леглото за максимална стабилност;
Качествена PVC материя;
Чанта от изкуствена материя;
Дупка на леглото за лицето;
ЗАБЕЛЕЖКА: ОБЛЕГАЛКАТА НЕ СЕ ПОВДИГА!
Цветове: бяло, черно, синьо, бежаво

  Фиксирана кушетка Yvette 185 x 63/83 x 73.5 см

Размери:
Дължина 185 см (без облегалка за глава);
Две зони без облегалка;
Ширина 65 см;
Променлива височина на кушетката (от мин. 55 см до макс. 85 см.);
Плътна подложка от около 4 см.
Тегло 12,5 кг (без аксесоари).
Сертификати:
Тестван от UKTC (Обединен кралски изпитателен център);
Капацитет на натоварване 200 кг, разделено на цялата опорна повърхност;
2 години гаранция.

Аксесоари включени към кушетката:
2 подлакътника;
1 опора за облегалката за глава;
1 подложка за глава;
1 Подложка за ръце (поставена под облегалката за глава);
Всички аксесоари се свалят;
Висококачествена чанта за пренасяне с презрамка и страничен джоб.

Референция
ecolight 2 zone legno

Масажни кушетки, масажно легло, козметична кушетка, кушетки за масаж Тези изключително практични и здрави масажни маси са създадени по съветите на експерти в областта. Благодарение на тяхната лекота и качество са подходящи както за козметични центрове, така и за физиотерапия, а също и за домашна употреба, тъй като се отварят и затварят с изключителна лекота и са с минимален обем. Tапицерията, която е с пълнеж от 6 см. е много здрава и издръжлива на дезинфектанти и олио зa масаж. Облегалката.

Стол за масажи DUGEZ CAROL VSA019 Нов модел масажен стол Предлагаме Ви качествен продукт с уникален дизайн и както винаги. голям комфорт и функционалност. Столът е оборудван с удобни и широки подлакътници, плътни подплънки и много функции за регулиране на наклона на облегалката и опората за краката. Със своята модерна линия той е подходящ за всяка среда. Използваната синтетична кожа е изработена от 100% полиуретан, което гарантира по-добро качество и издръжливост в сравнение с по-обикновения PVC. С този стол ще.

  Количка за маникюр Adela – бяла/черна

Алуминиеви двусекторни масажни кушетки – здрави и леки, удобни за пренасяне! Алуминиевите кушетки за масаж от серията „MSG-PRO“ на Техношоп са перфектното съотношение между качество и цена! Професионалната преносима кушетка за масаж е изработена от алуминий. Този тип кушетка са изключително здрави и лесни за употреба, като в същото време са комфортни и удобни. Преносимите алуминиеви кушетки от серията са подходящи за всички видове масажни и козметични процедури. Също така се използват за иглотерапевтични и татуировъчни сеанси.   Внимание: Този артикул: „Двусекторна алуминиева масажна кушетка на цена от 235.00.

ПРОФЕСИОНАЛНА МАСАЖНА КУШЕТКА: Вие сте козметик, масажист или терапевт. Това масажно легло е предназначено за вас, тъй като предлага практично и функционално решение за работата Ви. Модел: 755539RD РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА: Конструкцията може да бъде настроена на девет различни нива височина, а облегалката за глава може да се регулира в десет различни нива или да се сваля. По този начин можете да работите в пълен комфорт, като адаптирате леглото към нуждите и удобството на Вашите клиенти. КОМФОРТНИ: Леглото и облегалката.

Вградена биокамина DUGEZ Liberty 115x36x15 см, 1 горелка 3л. със стъклоМасажна кушетка DUGEZ CM001 трисекторна, дървена, 6 см. пълнеж, бялаВградена биокамина DUGEZ STEX 83x22x16, 1 горелка 1,8 л. Биокамина за стена DUGEZ CONTINENTAL 110x40x16, 6 горелки 0,5 л. Камина на биоетанол DUGEZ Flat Pro 120x40x15, 1 горелка 3л. Бар столове (2бр.), модел VENEZIA (XH104), регулируема височинаБар столове комплект (2бр.), модел София (XH- 269), с регулируема височина еко кожаСемеен надуваем басейн, INTEX FAMILY – 262 х 175 х 56 см. Масажен.

  Двуцветна алуминиева трисекторна кушетка – Черно-червена

Алуминиева масажна кушетка  MagicPRO 2 Двусекторна масажна кушетка MagicPRO 2 . Професионален модел, оборудван с много екстри.   Отличава се с качество и здравина. Практичен дизайн, позволяващ мобилност и гъвкавост в работата.  Кушетката предлага изключителен комфорт за вашите клиенти и редица удобства за професионалиста. Краката на сгъваемата масажна кушетка се отварят лесно и с минимално усилие. Масажна кушетка MagicPRO Кушетки за масаж Цвят черен,шампанско, Кушетки за масаж – перфектното съотношение между качество и цена! Дървени: MagicPRO 2- 230 лв MagicPRO.

Трисекторна алуминиева кушетка за естетика, масажи и физиотерапия със заоблени и подсилени ъгли. ВСИЧКИ АКСЕСОАРИ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ БЕЗПЛАТНО! Аксесоарите, включени в офертата са: Подлакътник отпред Страничен подлакътник Многофункционална ергономична облегалка за глава (наклонена в различна степен и отдалечена от леглото) Облегалката се регулира до около 60 ° и в 10 различни позиции. Отвор за почивка за лице с удобна подложка (17×12 см) Красива и удобна чанта за кошара с презрамка и страничен джоб! Размери и спецификации на кушетката: Краката.