Масажни кушетки, масажно легло, козметична кушетка, кушетки за масаж Тези изключително практични и здрави масажни маси са създадени по съветите на експерти в областта. Благодарение на тяхната лекота и качество са подходящи както за козметични центрове, така и за физиотерапия, а също и за домашна употреба, тъй като се отварят и затварят с изключителна лекота … Масажна кушетка двусекторна DUGEZ FD060B алуминиева професионална

Масажни кушетки, масажно легло, козметична кушетка, кушетки за масаж

Тези изключително практични и здрави масажни маси са създадени по съветите на експерти в областта. Благодарение на тяхната лекота и качество са подходящи както за козметични центрове, така и за физиотерапия, а също и за домашна употреба, тъй като се отварят и затварят с изключителна лекота и са с минимален обем. Tапицерията, която е с пълнеж от 6 см. е много здрава и издръжлива на дезинфектанти и олио зa масаж. Облегалката за главата и подлакътниците могат да се регулират, така както и самата маса, което позволява избор на най-подходящата и удобна, за Вас, височина за работа.

Налични цветове: Черно, бяло, синьо

Технически характеристики

– Заоблени и подсилени ъгли
-Супер здрава, лесно измиваща се тапицерия

-Сгъваема за лесно транспортиране

-Пълнеж на тапицерията – 6 см. пяна с висока плътност

-Дължина 210 см

-Ширина 70 см (с подлакътник около 94 см).

  Удобна електрическа масажна кушетка

-Регулиране на височината от 70 до 90 см

-Тегло: 15 кг. приблизително

-Тегло на аксесоарите: 2 кг

-Структура: лека и устойчива алуминиева сплав.

088 421 6180

http://www.dugez.bg

област Варна, Варна, ул. Прилеп 173

Масажна кушетка DUGEZ 4FD095B, четирисекторна, 4 см пълнеж, бежава или бялаМасажна кушетка DUGEZ FD065B трисекторна, алуминиева, преносима с чантаПрофесионална козметична табуретка за маникюр и педикюрМасажна кушетка DUGEZ FD060B, двусекторна, алуминева, преносимаМасажна кушетка DUGEZ FD065B трисекторна, алуминиева, черно и червено, преносима с чантаМасажна кушетка dugez 7fd065b, четирисекторна, дървена, преносима

Стол за масажи DUGEZ CAROL VSA019 Нов модел масажен стол Предлагаме Ви качествен продукт с уникален дизайн и както винаги. голям комфорт и функционалност. Столът е оборудван с удобни и широки подлакътници, плътни подплънки и много функции за регулиране на наклона на облегалката и опората за краката. Със своята модерна линия той е подходящ за всяка среда. Използваната синтетична кожа е изработена от 100% полиуретан, което гарантира по-добро качество и издръжливост в сравнение с по-обикновения PVC. С този стол ще.

Алуминиеви двусекторни масажни кушетки – здрави и леки, удобни за пренасяне! Алуминиевите кушетки за масаж от серията „MSG-PRO“ на Техношоп са перфектното съотношение между качество и цена! Професионалната преносима кушетка за масаж е изработена от алуминий. Този тип кушетка са изключително здрави и лесни за употреба, като в същото време са комфортни и удобни. Преносимите алуминиеви кушетки от серията са подходящи за всички видове масажни и козметични процедури. Също така се използват за иглотерапевтични и татуировъчни сеанси.   Внимание: Този артикул: „Двусекторна алуминиева масажна кушетка на цена от 235.00.

  Масажна кушетка с 3 зони, цвят: син

ПРОФЕСИОНАЛНА МАСАЖНА КУШЕТКА: Вие сте козметик, масажист или терапевт. Това масажно легло е предназначено за вас, тъй като предлага практично и функционално решение за работата Ви. Модел: 755539RD РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА: Конструкцията може да бъде настроена на девет различни нива височина, а облегалката за глава може да се регулира в десет различни нива или да се сваля. По този начин можете да работите в пълен комфорт, като адаптирате леглото към нуждите и удобството на Вашите клиенти. КОМФОРТНИ: Леглото и облегалката.

Алуминиева масажна кушетка  MagicPRO 2 Двусекторна масажна кушетка MagicPRO 2 . Професионален модел, оборудван с много екстри.   Отличава се с качество и здравина. Практичен дизайн, позволяващ мобилност и гъвкавост в работата.  Кушетката предлага изключителен комфорт за вашите клиенти и редица удобства за професионалиста. Краката на сгъваемата масажна кушетка се отварят лесно и с минимално усилие. Масажна кушетка MagicPRO Кушетки за масаж Цвят черен,шампанско, Кушетки за масаж – перфектното съотношение между качество и цена! Дървени: MagicPRO 2- 230 лв MagicPRO.

Трисекторна алуминиева кушетка за естетика, масажи и физиотерапия със заоблени и подсилени ъгли. ВСИЧКИ АКСЕСОАРИ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ БЕЗПЛАТНО! Аксесоарите, включени в офертата са: Подлакътник отпред Страничен подлакътник Многофункционална ергономична облегалка за глава (наклонена в различна степен и отдалечена от леглото) Облегалката се регулира до около 60 ° и в 10 различни позиции. Отвор за почивка за лице с удобна подложка (17×12 см) Красива и удобна чанта за кошара с презрамка и страничен джоб! Размери и спецификации на кушетката: Краката.

  Евтино двусекторно масажно легло – нискобюджетен модел масажна кушетка – 189 лв!

Вградена биокамина DUGEZ Liberty 115x36x15 см, 1 горелка 3л. със стъклоМасажна кушетка DUGEZ CM001 трисекторна, дървена, 6 см. пълнеж, бялаВградена биокамина DUGEZ STEX 83x22x16, 1 горелка 1,8 л. Биокамина за стена DUGEZ CONTINENTAL 110x40x16, 6 горелки 0,5 л. Камина на биоетанол DUGEZ Flat Pro 120x40x15, 1 горелка 3л. Бар столове (2бр.), модел VENEZIA (XH104), регулируема височинаБар столове комплект (2бр.), модел София (XH- 269), с регулируема височина еко кожаСемеен надуваем басейн, INTEX FAMILY – 262 х 175 х 56 см. Масажен.

Алуминиева масажна кушетка SpaBest 2 Двусекторна Двусекторна масажна кушетка SpaBest 2 . Професионален модел, оборудван с много екстри. Отличава се с качество и здравина. Практичен дизайн, позволяващ мобилност и гъвкавост в работата. Кушетката предлага изключителен комфорт за вашите клиенти и редица удобства за професионалиста Кушетки за масаж Цвят черен,бежов, Кушетки за масаж – перфектното съотношение между качество и цена! Дървени: SpaBest 2- 230 лв SpaBest 3- 289 лв Алуминиеви SpaBest 2 – 269 лв SpaBest 3 – 289 лв Краката.