Машина за скубане на пера и попарване на птици Машината за скубане на пера е лесна за използване. Уредът включва както система за отстраняване на перата, така и за попарване на птици, не е необходимо да купувате две отделни машини. Масивната конструкция от неръждаема стомана осигурява дълъг експлоатационен живот. Лесно се маневрира благодарение на колелцата. … Машина за скубане на пера и попарване на птици #232

Машина за скубане на пера и попарване на птици

Машината за скубане на пера е лесна за използване. Уредът включва както система за отстраняване на перата, така и за попарване на птици, не е необходимо да купувате две отделни машини. Масивната конструкция от неръждаема стомана осигурява дълъг експлоатационен живот.
Лесно се маневрира благодарение на колелцата.
Бутон за източване и подаване на вода.

СПЕЦИФИКАЦИИ

Напрежение: 220 240V/50Hz, 110V/60Hz
Мощност: 1500W + 1800W
Тип на двигателя: електрически
Скорост на двигателя: 1400 об/мин
Степен на ефективност: 98%
Производителност: 3-4 кокошки/минута
Брой пръсти за скубане: 136 бр.

РАЗМЕРИ

РАЗМЕРИ НА РЕЗЕРВОАРА ЗА СКУБАНЕ НА ПЕРА
височина: 50 см, диаметър: 51 см

РАЗМЕРИ НА ПОПАРВАЩ РЕЗЕРВОАР
дължина: 40 см, ширина: 30 см

РАЗМЕРИ НА ПРОДУКТА: 1012 x 549 x 984 мм

РАЗМЕРИ НА КОЛЕТА:

Височина 99 см
Дължина 109 см
Ширина 61 см

*Доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни, за сметка на продавача!

02/411-17-50

https://www.tehno-ms.com/bg

област Русе, Русе

Универсален дехидратор / сушилня модел 770A #216Инфрачервена лампа, #81801 БЯЛА, керамична, излъчва топлина за домашни животниСъдове от неръждаема стомана с капак 108 л #179Съд от неръждаема стомана с плаващ капак 102 л #717Съд, бъчва от неръждаема стомана с плаващ капак 150 л #718Бъчва от неръждаема стомана с плаващ капак 180 л #719

Машина за попарване на птици MS-120 л Уредът улеснява процеса на попарване, който изисква внимание, за да получите най- бързи резултати в процеса на оскубване на птиците. Има контролен панел за регулиране на температурата. Изпускателният кран помага за бързото отстраняване на водата от резервоара. Кошницата е подвижна и може лесно да се извади. Крайната цел на попарването е да се нагрее повърхността на кожата, което води до отслабване на протеиновата структура в епидермиса, която държи луковицата (дермата) на място, така.

Хранилката за кокошки и други домашни птици, използва система за избор на доза фураж, която се въвежда в хранилката. Също така има иновативна система за изхвърляне на отпадъци, специално проектирана да предотврати изхвърлянето на храната от птици. Наличието на капак на този модел хранилки не позволява на птиците да влязат вътре, а наличието на пластмасова мрежа по обиколката на тавата за хранене, ще предотврати подаването и разпространението на храната. С помощта на дръжката хранилката може лесно да се премести.

Снимка: Ева Еспресо В миналото дантелата е украса за сватбена рокля, но все повече виждаме, че пера се появяват в булчинските колекции. Рокля от пера предизвиква внимание – което е страхотно, когато всички погледи са насочени към булката – плюс това се чувства допълнително празнично. А какво е сватба, освен много важно парти? Независимо дали подрязват подгъвите на структуриран костюм или са пришити по цялата рокля, перата могат да отнесат всеки булчински поглед на следващото ниво. Припомняме си Приянка Чопра.

Поилката е идеална за напояване на зрели птици и пилета, лесно се пълни, поставя и се препоръчва за пилета, патици, гъски и др. За да я напълните, отворете червената долна купа, поставете резервоара с главата надолу и го напълнете с вода, след което фиксирайте чрез закрепване на червената долна купа. Поилката е изработена от лесноогъваема, UV-устойчива пластмаса. Поилката се състои от три компонента: – съд за вода; – контейнер тип чиния / купа, като опора за балон / съд.

Палци за машини за скубане на пера от пилета Палците са от каучук . пбжбкхтръуухгъу -Частна -Състояние: ново

ISOTRONIC Отблъскващ птици Ултразвуков мобилен отблъскващ птици Отблъскващ птици Гълъбоотблъскващ гълъб Защита срещу гълъби Птици Чайки на прозорец с улук на балкон. Моля, подравнете устройството така, че честотните вълни да могат да се появяват безпрепятствено към обичайните места за кацане. Ефективен обхват 10 m цялостна защита. Ако животните са обичайно във вашата градина, може да отнеме 7-14 дни, за да се постигне пълният отблъскващ ефект. Идеален за градини, дървесни насаждения, лозя, ферми, фасади на къщи, на балкони, улуци, прозорци, овощни.

02/411-17-50 Поилка за птици W3 комплект 10 брояПоилка за чинчила комплект 10 брояПоилка за зайци метална М1 комплект от 10 брояУниверсален дехидратор / сушилня модел P8Лента с шипове против птици, гълъби, комплект 10 брояКомплект от 10 макари за шевна машина за чувалиПоилка за птици W6 комплект 10 брояПоилки за птици S5 комплект 10 брояПоилки за птици S7,5 комплект 10 броя