Международен шофьор кат С Търсим шофьори за 7.5 тона, вътрешно в Европа. 089 626 1540 089 636 1540 s.m.i.bg.transport@gmail.com https://smibgtransport.business.site област Пловдив, Карлово, Пловдив Стартирахме като малък фамилен бизнес преди четвърт век, а вече сме едно голямо семейство от 600 човека, с автопарк от 400 автомобила. Ежедневно се борим за лидерството в транспортните услуги на … Международен шофьор кат С

Международен шофьор кат С Търсим шофьори
за 7.5 тона, вътрешно в Европа.

089 626 1540

089 636 1540

s.m.i.bg.transport@gmail.com

https://smibgtransport.business.site

област Пловдив, Карлово, Пловдив

Стартирахме като малък фамилен бизнес преди четвърт век, а вече сме едно голямо семейство от 600 човека, с автопарк от 400 автомобила. Ежедневно се борим за лидерството в транспортните услуги на територията на Европа. Държим на семейството, справедливостта и стойността на услугата си. Тези ценности ни движат напред уверено и победоносно. Във връзка с поредното разрастване на AIT International Transport, търсим нови членове на екипа за позицията: Международни шофьори за прави курсове в Европа. КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА? • Справедливо.

  едностаен, до Райски кът

Шофьорски курсове, кат. В, В+Е, С и СЕ в удобно за Вас време. Заповядайте при нас! За Вас ще се погрижат квалифицирани преподаватели с богат професионален опит. Практическото обучение при нас е съобразено с възможностите на кандидат-водачите и свободното им време. Учебният център разполага с полигон на който да затвърдите и усъвършенствате уменията си. За кат. В, С, СЕ записването е през понеделник. /05.04.2021г. / За кат. В+Е включване веднага. Теоретичен изпит /листовки/ за кат. В+Е не се полага.

Комбинирани курсове: 1. ADR + кат. ”С” или ”С+Е”; 2. ADR + професионална компетентност /карта за квалификация на водача/; 3. Кат. ”С” + професионална компетентност /карта за квалификация на водача/; 4. Кат. ”С+Е” + професионална компетентност /карта за квалификация на водача/ 5. Кат. ”D” + професионална компетентност /карта за квалификация на водача/; Курс за ”ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ” за водачи /наредба 41/. Начало – всеки четвъртък или Индивидуално Обучение Удостоверение на ИА „АА” № 11/06.06.2011. Комбиниран курс: КАРТА ЗА КВАЛИФИКАЦИЯ НА ВОДАЧ.

  Шофьор куриер – спиди

За кат. В+Е включване веднага. Теоретичен изпит /листовки/ за кат. В+Е не се полага. Шофьорски курсове, кат. В, ВЕ, С, СЕ и D в удобно за Вас време. Необходими документи: – копие на диплома за завършено образование – за всички категории – 1 бр. снимка – за всички категории – копие на шофьорска книжка и талон с контролни точки – за кат. ВЕ, С, СЕ и D – удостоверение за психологическа годност /психо /- за кат. С и D шофьорски.

ОБЕДИНЕНА МЛЕЧНА КОМПАНИЯ EАД, лидер в производството и търговията със свежи и трайни млечни продукти с дългогодишна традиция и наложени търговски марки “Верея”, “Фибела”, ”Фибела Wave”, ”Русалка”, и ексклузивен дистрибутор на пазара за охладените продуктите на FERRERO с търговска марка “Киндер”, търси кандидати за позицията: Шофьор Екс – Ван продажби кат. ”С” Основни ангажименти: -Продава продуктите на компанията в търговските обекти в определен район. -Поддържа търговски отношения и присъствие на продуктите ни в магазините. -Посещава по предварителен план-график възложените.

  Customer Experience Associate with Dutch, French, German, Polish, Spanish, Italian or Portuguese

КОМЕТА – ІІІ ООД е водеща компания в дистрибуцията на бира, алкохол, безалкохолни напитки и други стоки за гр. София и региона. Търсим да назначим: – ШОФЬОР – ПЛАСЬОР, кат. В за работа в складовете на фирмата в гр. София, Слатина-Булгарплод и ж.к. Младост-4. Работна седмица от понеделник до събота. График 5/2. Гъвкаво работно време. Заплата 1200-1500 лв. Учавства в товаро-разтоварна дейност. Има физическо натоварване. ИЗИСКВАНИЯ: – предишен опит на сходна позиция не е задължителен; – умение за работа.

Търся личен шофьор от Понеделник до Петък, заплащане всеки ден. За повече информация на посочения телефон. Моля при запитвания от Ваша страна да позвъните на номера. личен шофьор личен шофьор работа варна шофьор шофьори търся личен шофьор варна работа предлага шофьоритърся личен шофьор 089 239 5521 georgi.dimov77@abv.bg област Варна, Аксаково Изкупувам катализатори