Ние сме немски работодател с опит в наемането на персонал повече от 20 години. Вие искате да работите легално в Германия, разбирате и говорите немски на средно ниво, КАНДИДАТСТВАЙТЕ ПРИ НАС. За наш реномиран клиент в Германия търсим квалифицирани монтажници на отоплителни, ВиК и ОВК инсталации. Вашите задължения:- инсталация на водопроводни и канализационни инсталации- полагане … Монтажници на отоплителни, ВиК и ОВК инсталации за Германия

Ние сме немски работодател с опит в наемането на персонал повече от 20 години. Вие искате да работите легално в Германия, разбирате и говорите немски на средно ниво, КАНДИДАТСТВАЙТЕ ПРИ НАС. За наш реномиран клиент в Германия търсим квалифицирани монтажници на отоплителни, ВиК и ОВК инсталации. Вашите задължения:- инсталация на водопроводни и канализационни инсталации- полагане на тръби- инсталация на санитарно обазавеждане и обзавеждане на бани- изграждане на газопроводни инсталации- монтиране на климатични и вентилационни конструкции- подготовка на части за климатични и вентилационни конструкции- Работа с технически чертежи- оксиженно заваряване или запояванеВашият профил:- владеене на немски език минимум на комуникативно ниво- отговарящо на позицията образование и опит на подобна позиция- личен автомобил e предимство- комуникативност и работа в екипНИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:- ПОСТОЯНЕН НЕМСКИ ТРУДОВ ДОГОВОР с всички права и задължения по немското законодателство- платен годишен отпуск- 24 работни дни първоначално;- подготовка на всички документи за работа- ОТДЕЛНО КОМАНДИРОВЪЧНИ за покриване на текущите разходи, изплащани ежеседмично- възможност за извънреден труд- настаняването се организира от работодателя и заплаща от служителя- контакт на български език за решаване на текущи въпроси;Кандидатите да представят CV европейски формат с актуална снимка и телефон. НИЕ СМЕ РАБОТОДАТЕЛ, НЕ ДЪЛЖИТЕ ТАКСИ И КОМИСИОННИ- 100% безплатно за Вас. ЗАПОЧВАНЕ НА РАБОТА – СЛЕД ПОДПИСВАНЕ НА ТРУДОВИЯ ДОГОВОР. Очакваме Ви!Work InTime GmbHHeilsbachstraße 2453123 BonnTel.: 00492287487360WhatsApp/Viber 004916094445026 -2300 – 26000 € -Пълно работно време -София, Област София-град –

  Електрическа мухобойка на батерии PEARL внос от Германия

Вик аварии и ремонти за град Бургас и региона ВиК услуги Бургас: Дългогодишен опит в сферата водопроводните услуги в Бургас. Водопроводът и канализацията са едни от най-важните детайли при изграждането и ремонта на Вашият дом, офис или хотел. Неправилното изграждане на водопровода и канализацията от некомпетентен водопроводчик, може да Ви донесе големи неприятности в бъдеще. Ние сме фирма, която с гордост можем да заявим, че всеки клиент, който е използвал нашите услуги е останал доволен. Имаме десетки постоянни клиенти, които.

Откриване на течове в бани от фуги, подово отопление, покриви, тераси, парно и други видове без разбиване и къртене с професионална термокамера Bosch Проверка на термомостове от под, стени, тавани и лошо уплътнение на врати, дограма, хладилни витрини и камери. Отстраняване на течове, изграждане на ВиК и Отоплителни инсталации, монтаж на Бойлери, Котли и Санитария. Откриване на течове с термокамера, Отопление и ВиК. 089 498 9171 Монтажници ОВК и ВиК

  Видео карта ATi Radeon Sapphire HD 4830 1024MB GDDR3 256bit PCI-E

Изпълняваме водопроводни услуги и ремонти, термография за скрити ВиК течове с професионална термокамера FLIR и оборудване на TRAMEX в Пловдив от квалифицирани и коректни водопроводчици по домовете на разумни цени. Част от ВиК услугите, които изпъляваме са: • Ремонт на ВиК инсталации • Смяна на вертикални и хоризонтални ВиК водопроводи, тръби, фитинги, щрангове и други ВиК части; • Демонтажи / Монтажи на всички видове санитарии / бойлери, водомери, душ кабини, батерии, вани, мивки, подови сифони, тоалетни, вградени казанчета, бидета.

Изпълняваме водопроводни услуги и ремонти, отпушване на канали с машина и ВОМА, термография за скрити ВиК течове с професионална термокамера FLIR и оборудване на TRAMEX в Бургас от квалифицирани и коректни водопроводчици по домовете на разумни цени. Част от ВиК услугите, които изпъляваме са: • Ремонт на ВиК инсталации • Отпушване на канали, ВОМА, тоалетни, сифони, вани, вертикални и хоризонтални канализации • Смяна на вертикални и хоризонтални ВиК водопроводи, тръби, фитинги, щрангове и други ВиК части; • Демонтажи / Монтажи.

Изпълняваме водопроводни услуги и ремонти, термография за скрити ВиК течове с професионална термокамера FLIR и оборудване на TRAMEX в София от квалифицирани и коректни водопроводчици по домовете на разумни цени. Част от ВиК услугите, които изпъляваме са: • Ремонт на ВиК инсталации • Смяна на вертикални и хоризонтални ВиК водопроводи, тръби, фитинги, щрангове и други ВиК части; • Демонтажи / Монтажи на всички видове санитарии / бойлери, водомери, душ кабини, батерии, вани, мивки, подови сифони, тоалетни, вградени казанчета, бидета.

  Sony-senator

Професионални ВиК услуги за Перник и региона. Безплатен оглед и консултация АВАРИЙНИ РЕМОНТИ Отсраняване на аварии и течове от водопроводни и канализационни инсталации. Без почивен ден. ИЗГРАЖДАНЕ НА ВиК ИНСТАЛАЦИИ Смяна на вертикални и хоризонтални щрангове. Изграждане на вътрешно водопроводна инсталация с полопропиленови, многослойни и месингови тръби(от ф20 до ф90). Изграждане вътрешно канализационни Инсталации с дебелостенни PVC тръби (от ф50 до Ф250) Изграждане външни водопроводни инсталации с полипропиленови и поиетиленови тръби (от ф20 до ф160) Посредством челно заваряване. Изграждане външни.

Електроинсталации, ремонт бойлери, Варна Квалифициран електротехник! Цялостно изграждане на нови ел. инсталации на къщи, апартаменти, офиси и други. Ремонт на съществуващи ел. инсталации, печки, бойлери и др. Монтаж на ключове, контакти, осветителни тела. Направа на всякакъв вид ел. табла. Ремонт, реконструкция на ел. инсталации: -Полагане на кабели -Подмяна, преместване, реконструкция на стари ел. табла -Диагностика -Монтаж на лампи, плафони, аплици -Луни, Led осветление -Поставяне на Контакти и Ключове -Розетки, конзоли, Табла -Монтаж и инсталиране на всякакви домакински уреди, бойлери, монтаж.