Давам под наем каравана за нощувки . Караваната е разположена на изключително красиво и недокоснато място -почти на самия плаж на морето, в полите на Странджа планина ,и на устието на река Караагач! Караваната има изграден навес с кухненска част, включваща вграден керамичен плот, вградена фурна , хладилник , както и всекидневна с място за … Морска каравана с дървен навес на къмпинг Китен-есен,зима

Давам под наем каравана за нощувки . Караваната е разположена на изключително красиво и недокоснато място -почти на самия плаж на морето, в полите на Странджа планина ,и на устието на река Караагач! Караваната има изграден навес с кухненска част, включваща вграден керамичен плот, вградена фурна , хладилник , както и всекидневна с място за сядане. Мястото е напълно оборудвано. Караваната е с две спални,телевизия и WIFI, има всичко необходимо за дълъг и приятен престой. Има изградена самостоятелна баня и таолетна. Цената включва всички консумативи за периода и не се налага никакво доплащане. Караваната има много романтично разположение. Подходяща е както за почивка,така и за място за релакс и уединение. Мястото е наистина уникално, изключително зареждащо и вдъхновяващо! -Бизнес

  Шкаф за каравана с котлони

Давам под наем обзведена каравана с изграден навес,лятна кухня и барбекю на плажа на къмпинг Китен. Мястото е наистина уникално,буквално се събуждате и можете да вдишате и усетите морето. Караваната е обзаведена,оборудвана е с интернет и телевизия,климатизирана е и е напълно обзаведена. Мястото е подходящо за максимум 4 човека. Пред караваната има изграден навес ,оборудвана лятна кухня,барбекю,както и монтирани два хамака. Има създаден кът за хранене,изключително приятно обзаведен. Караваната има изградена собствена баня. Изключително удобна локация,разположена буквално на самия плаж.

Караваните са разположени върху пясъчната ивица на къмпинг Градина на първа , втора , трета и четвърта линия . Караваните ни са оборудвани с всичко необходимо за вашата приятна почивка на къмпинг , а именно : 4-6 легла , хим. тоалетна /която ако решите да ползвате си я обслужвате вие ! /, възглавници , одеяла , олекотени завивки , цялостна кухненска посуда , прибори за хранене и всякакви чаши ,по два хладилника , котлон , кафеварка , парти грил .

Каравана Family е разположена на кайт къмпинг Kite2go Beach с гледка към морето. Намира се брега на залива Вромос до Атия. Разполага с 1 голямо легло, двуетажни легла и сепаре, което може да стане на още едно детско легло. Може да спят 2 възрастни с 2 или 3 деца. Цени за лято 2021г. За периода от 01.08.21 до 31.08.21 – 90,00лв; За периода от 01.09.21 до 31.09.21 – 80,00лв; *Забележка: – Посочените цени са за каравана 1 семейство/2-5 души/. -.

  Преди седмица сбъднахме една мечта, прекосихме Трансфагарашан.

Отдава се каравана на брега на Черно море в къмпинг Китен. Краваната се намира на метри от плажа и има видимост към морето . Тя е разположена на изключително красиво и недокоснато място -първа линия на морето, в полите на Странджа планина ,и на устието на река Караагач. Караваната има изграден навес с кухненска част, включваща фурна и керамичен плот , голям хладилник и фризер , както и всекидневна с място за сядане. Мястото е напълно оборудвано. Караваната е.

Давам под наем каравана за нощувки . Караваната е разположена на изключително красиво и недокоснато място -почти на самия плаж на морето, в полите на Странджа планина ,и на устието на река Караагач! Караваната има изграден навес с кухненска част, включваща вграден керамичен плот, вградена фурна , хладилник , както и всекидневна с място за сядане. Мястото е напълно оборудвано. Караваната е с две спални,телевизия и WIFI, има всичко необходимо за дълъг и приятен престой. Има изградена самостоятелна баня.

  Antique Pease Piano Company Традиционен дървен материал с дърво

Отдава се каравана на брега на Черно море в къмпинг Китен. Краваната се намира на метри от плажа и има видимост към морето . Тя е разположена на изключително красиво и недокоснато място -първа линия на морето, в полите на Странджа планина ,и на устието на река Караагач. Караваната има изграден навес с кухненска част, включваща фурна и керамичен плот , голям хладилник и фризер , както и всекидневна с място за сядане. Мястото е напълно оборудвано. Караваната е.

Давам под наем каравана за нощувки . Караваната е разположена на къмпинг Гардения -почти до алеята за морето. Къмпингът е изключително добре уреден , много организиран, много безопасен-шофирането на автомобили на територията му е забранено, така че е перфектен за деца. Караваната има изграден навес с кухненска част, включваща фурна с керамичен плот , хладилник , пералня както и всекидневна с място за сядане. Мястото е напълно оборудвано. Караваната е с две спални,телевизия и WIFI, има всичко необходимо за дълъг.