#моятаистория Здравейте, от малък град съм и тук единствената фризьорка, която имаше право преди години да убочава, го . Здравейте , приятели! Време е да Ви запознаем с втората ни инициатива, на която нашият екип от Възраждане-Добричка беше и организатор: Открит урок и викторина на тема „Стара велика България – Първо българско царство“ . В … #моятаистория Здравейте, от малък град съм и тук единствената фризьорка, която имаше право преди години да убочава, го .

#моятаистория Здравейте, от малък град съм и тук единствената фризьорка, която имаше право преди години да убочава, го .

Здравейте , приятели! Време е да Ви запознаем с втората ни инициатива, на която нашият екип от Възраждане-Добричка беше и организатор: Открит урок и викторина на тема „Стара велика България – Първо българско царство“ . В нея взеха участие и членове на Възраждане-Варна, като съорганизатор беше родолюбивата страница Буквария. Първа по рода си инициатива, която се надяваме, че ще продължава през годините . Измислена и осъществена за първи път от нашия екип. На 12.07.2020 г., от 10:00 часа Движение Възраждане.

  Добро Утро, Прекрасни Колеги! :) Как сте? :) Харесал ли ви снощния уебинар? :) Успяхте ли да присъствате? Дайте …

#Моятаистория ми първото ми подстригване беше на единствената кукла която имах по онова време,бях много малка и майка ми.

#моятаистория Това се случи много случайно и бих казала на майтап. От малка рисувах добре и се увличах по грима. От таланта ми се възползваха всичките ми приятелки,но на времето когато бях ученичка,тази професия Гримьор не съществуваше или поне в този вид който е сега. Бях 12 годишна,когато открих грима за себе си. Минаха много години и вече пораснали,много от моите приятелки ми подхвърляха че трябва да се занимавам с това професионално. Доста години след като завърших училище се лутах.

Разработен салон в ж.к. ”Славейков” търси фризьорка на наем. Студио за красота търси фризьорка

  #моятаистория Никога не съм искала да се занимавам с нещо друго, абсолютно никога! Най потърпевша беше моята по-малка се…

#моятаистория Още от малък винаги ми е било интересно мама какво прави с пресата. Още от тогава ме молеше всяка вечер да.

#моятаистория Аз съм фризьор от 10 години и в съзнателните си години съм искала винаги това да правя, дори не си предста.

#моятаистория От около 13 години се подстригвам и боядисвам сама, (на 29 години съм)забавно ми е. Никога не съм мислила.