Стола е внесен отгермания в много запазено състояние , изключително здрав комфортен и надежден ! -Бизнес -Състояние: използвано -вид: Офис столове Спортна страст Президентски офис стол Carmen 7506 е като копие на седалката на луксозен спортен автомобил. Това е търсен ефект от дизайнерите на стола и определено е постигнат отлично. Стилната мебел осигурява отлична странична … Немски офис стол

Стола е внесен отгермания в много запазено състояние , изключително здрав комфортен и надежден ! -Бизнес -Състояние: използвано -вид: Офис столове

Спортна страст Президентски офис стол Carmen 7506 е като копие на седалката на луксозен спортен автомобил. Това е търсен ефект от дизайнерите на стола и определено е постигнат отлично. Стилната мебел осигурява отлична странична опора на тялото както при седалката, така и при облегалката – точно както е при спортни автомобилни седалки. Средната част е леко оребрена с цел по-висок комфорт и по-добра вентилация на тялото. В горната част на облегалката пък е оформен широк подглавник, както и два декоративни.

  Портманто

UPP Разширител за обувки от естествено дърво, 1 брой, унисекс, обущарски инструмент. Нов, немски, внос от Германия. Много здрав и лесен за използване. Унисекс, подходящ за десни и леви обувки. 37-49 номер. Изпращаме с Еконт(10 % отстъпка от таксата) и Спиди. За информация посетете: -www.prom.bg -фейсбук страницата и онлайн магазин на Prom.bg -или на място в магазин PROM.BG с адрес: гр. Пловдив, бул. Цар Борис III Обединител 53 (до Водната палата) UPP разширител за обувки от естествено дърво, унисекс, обущарски.

Езиков център Асториа Груп предлага специализирано обучение – Онлайн немски език за медици. Обучението е подходящо за: ✔️лекари ✔️стоматолози ✔️медицински сестри ✔️болногледачи ✔️социални асистенти По време на предлаганото от Езиков Център Асториа Груп обучение Онлайн медицински немски език се набляга на различни ситуации от ежедневието на всеки медицински работник. Използваните учебни материали са изготвени за целите на настоящия курс. В него ще бъдат обстойно разгледани важни теми на пример – изготвяне на епикриза, анамнеза, разнообразие от медикаменти и тяхното прилагане..

  Офис под наем в квартал Враждебна, град София, наем 720 EUR Дава под наем мага…

Център Давитоз – курсове и частни индивидуални уроци по НЕМСКИ ЕЗИК – Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове – Шестседмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни занятия – Отделни групи за възрастни, деца и ученици – Подготовка за изпити, кандидатстудентска и подготовка за матура и за тест DaF – Бизнес немски, немски за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти и други професии – Възможност за явяване на изпит без посещаване на курс и получаване на международно признат.

087 942 1432 Частни уроци по немски езикУроци по немски езикУроци по немски езикУроци по немски езикУроци по немски езикУроци по немски език

Онлайн курсове по немски език А1 за начинаещи курсисти, съобразени изцяло с Вашия график и възможност за посещение. Този онлайн курс по немски език за начинаещи е предвиден за курсисти, които не са изучавали никога немски език или разполагат с минимални знания по езика. Цена: 210 лева Продължителност 6 месеца Кратко съдържание на „Онлайн курс по немски език за начинаещи– Ниво А1“: • 70 урока по немски език, представящи похватите за боравене с немската реч по интересен и интуитивен начин;.

  Копче за мебели на цветя

Сгъваем масажен стол за отпускащи масажи на гърба и врата, докато седите или за употреба като стол за татуировки. Високо регулируем според собствените нужди: регулируеми поддръжка на гърдите, седалка, подлакътник и облегалка за глава. Здрава стоманена рамка със здраво прахово покритие: лесен за транспортиране благодарение на лекото тегло и чантата. Време е да се отпуснете: на Klarfit MS 300 масажният стол, напрегнатите мускули могат да се отпуснат отново. Насладете се на следващият масаж на гръб или врат, докато седите –.