Имаме удоволствието да ви предложим е напълно обзаведен просторен Едностаен апартамент находящ се в топ центъра на град София до: метростанция, паркове, музеи, основни булеварди, и др. За лични срещи и почивки. Уникален, нов и луксозен VIP-апартамент за почивка или нощувки! Дискретно! НОЩУВКИ.. ПОЧИВКА. ПОЧАСОВО. Ако искате да впечатлите приятелката или приятеля си това е … Нощувки в Центъра на София до Централна гара и Лъвов мост

Имаме удоволствието да ви предложим е напълно обзаведен просторен Едностаен апартамент находящ се в топ центъра на град София до: метростанция, паркове, музеи, основни булеварди, и др.
За лични срещи и почивки.
Уникален, нов и луксозен VIP-апартамент за почивка или нощувки! Дискретно!
НОЩУВКИ.. ПОЧИВКА. ПОЧАСОВО.
Ако искате да впечатлите приятелката или приятеля си това е вашият уникален апартамент за почивка или по-дълъг престой 100% дискретност!
Цена на посещение през деня е 40 лева.
Цена 60 лева е на 1 Н0Щ!

При предплащане за повече от седем н0щувки, цената е 50 лв. на Н0ЩУВКА.

Апартаментът е в безупречно състояние, след основен ремонт и се състои от следното разпределение:
• просторна стая
• еднопространствено помещение – спалня;
• спалня е напълно обзаведена;
• самостоятелна кухня, напълно оборудвана и обзаведена, с всичко необходимо електроуреди /котлони, фурна, хладилник, пералня, микровълнова фурна, кафе машина, тистер, пробори за хранене, съдове за готвене и сервиране;
• баня с тоалетна;
• мека мебел, спален комплект, гардероб, телевизор;
• отоплението е на ТЕЦ, има и климатик

Допълнителни екстри
• Интернет и телевизия

Плюсовете на имота
• Комуникативна локация, в топ център на София

  Продава 2-СТАЕН, гр. София, Кръстова вада

Удобен таранспорт (под 5 минути без смяна на превозно средство) от и до Централна автогара и ЖП гара София.

Най – близката спирка на метрото е на 5 минути пеша (спирка Сердика или спирка Лъвов мост ).

Непосредствено да апартамента се намират магазини за хранителни стоки и напитки, аптека, кафенета и ресторанти и заведения за бързо хранене, офиси в сферата на услугите и комуникациите, спирки на редовен градски транспорт.

Цена 60 лева е на нощ!

Обявените цени са за три и повече нощувки. Само за 1 вечер цената е + 10 лв. Апартамент за нощувки София
Апартамент за нощувки София краткосрочен наем софия център евтини нощувки софия 10 лв okolo garata нощувки софия лъвов мост нощувки софия централна гара софия под наем вечер евтини нощувки софия 10 лв okolo garataнощувки софия лъвов мост

+359 89 631 7424

област София, София, Център

/  Виж офиса на картата /

2-стаен Лозенец- до ТОКУДА. Американско Посолство. Хотел Маринела. Джеймс Баучер. Free ParkingМодерен и Луксозен 3 Тристаен апартамент в сърцето на София до УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛМодерен Тристаен Луксозен VIP апартамент в сърцето на Пловдив – в ТОП центъраVIP Апартамент – Център Витошка, НДК, Военна болница, Пирогов, Медицинска академияЛуксозно обзаведен 4-Стаен Апартамент за ПОЧИВКА и НОЩУВКИ. БЕЗПЛАТЕН ПаркингТристаен VIP апартамент под наем за НОЩУВКА / ПОЧИВКА /ПОЧАСОВО Free Паркинг

НОЩУВКИ. ПОЧИВКА ПОЧАСОВО. АПАРТАМЕНТ за нощувки и почасово. За бизнес и частни срещи, намиращо се в центъра на града. 100% дискретност и безупречна чистота! Цена на посещение през деня е 40 лева. Цена 60 лева е на 1 Н0Щ! Апартамент в сърцето на столицата – подходяща за командировани! Заповядайте! WELCOME! Перфектно обзаведен апартамент, подходящ за нощувка на 4 души. Апартамент луксозен и чист за краткосрочно отдаване под наем. Оборудвани със всичко необходимо за кратък и дълъг период. Апартамент е.

  Ресивър denon

НОЩУВКИ. ПОЧИВКА ПОЧАСОВО. Самостоятелна Къща в сърцето на столицата – подходяща за командировани! Заповядайте! WELCOME! Цена на посещение през деня е 40 лева, и от 60 лева за нощувка. Цена 70 лева е на 1 Н0Щ! При предплащане за повече от седем н0щувки, цената е 60 лв. на Н0ЩУВКА. Перфектно обзаведена Самостоятелна Къща, подходящ за нощувка на 2-4 души. Самостоятелна Къща за краткосрочно отдаване под наем. Оборудвани със всичко необходимо за кратък и дълъг период. Самостоятелна Къща състои от следното.

Самостоятелни стаи: 30lv. на нощувка. Екстри; -wifi, кабелна ТВ обща баня и тоалетна. Цени на легла в обща стая:15 лв на нощувка Стая за нощувки София Стая за нощувки София евтини нощувки софия квартири софия лъвов мост нощувки софия централна гара стая под наем софия лъвов мост наеми софия лъвов мост квартири софия лъвов мостнощувки софия централна гара 087 820 8608 област София, София

НОЩУВКИ. ПОЧИВКА ПОЧАСОВО. НОВООБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ за нощувки и почасово. За бизнес и частни срещи, намиращо се в нова сграда в центъра на града. Цена на посещение през деня е 40 лева, и от 50 лева за нощувка. Цена 60 лева е на 1 Н0Щ! При предплащане за повече от седем нощувки, цената е 60 лв. на Н0ЩУВКА. 100% дискретност и безупречна чистота! Намира се на 2-ти етаж, в нова сграда от 2017 година с модерен асансьор и луксозни общи части..

  Application Administrator at Raiffeisen Leasing Bulgaria EOOD

НОЩУВКИ. ПОЧИВКА ПОЧАСОВО. Апартамент – студио *** предлага комфорт и удобство при бизнес и романтични НОЩУВКИ Цена на посещение през деня е 40 лева, и от 50 лева за нощувка. Цена 60 лева е на 1 Н0Щ! При предплащане за повече от седем н0щувки, цената е 60 лв. на Н0ЩУВКА. Едностаен апартамент – в сърцето на столицата – подходяща за командировани! Заповядайте! WELCOME! Перфектно обзаведен Едностаен апартамент -, подходящ за нощувка на 4 души. Апартамент за краткосрочно отдаване под наем..

НОЩУВКИ. ПОЧИВКА ПОЧАСОВО. Едностаен апартамент – в сърцето на столицата – подходяща за командировани! Заповядайте! WELCOME! Цена на посещение през деня е 40 лева, и от 50 лева за нощувка. Цена 60 лева е на 1 Н0Щ! При предплащане за повече от седем н0щувки, цената е 60 лв. на Н0ЩУВКА. Перфектно обзаведен Едностаен апартамент -, подходящ за нощувка на 4 души. Апартамент за краткосрочно отдаване под наем. Оборудвани със всичко необходимо за кратък и дълъг период. Апартамент е в идеално.

НОЩУВКИ. ПОЧИВКА ПОЧАСОВО… АПАРТАМЕНТ за нощувки и почасово. За бизнес и частни срещи, намиращо се в центъра на града. 100% дискретност и безупречна чистота! Цена на посещение през деня е 50 лева. Цена 80 лева е на 1 Н0Щ! Апартамент в сърцето на столицата – подходяща за командировани! Заповядайте! WELCOME! Перфектно обзаведен апартамент, подходящ за нощувка на 4 души. Апартамент луксозен и чист за краткосрочно отдаване под наем. Оборудвани със всичко необходимо за кратък и дълъг период. Апартамент е.