Курсът има за цел да предостави синтезирана информация за оптимизация на сайтове за търсачки. По време на обучението ще придобиете знания върху ключови моменти от SEO, започвайки от основна информация за това: – Как работят търсачките и сайтовете; – Какво е семантично ядро на ключови думи, начини и инструменти за намирането им; – Структуриране на … Обучение по SEO Оптимизация, Пловдив. Анализ и Структуриране

Курсът има за цел да предостави синтезирана информация за оптимизация на сайтове за търсачки. По време на обучението ще придобиете знания върху ключови моменти от SEO, започвайки от основна информация за това:
– Как работят търсачките и сайтовете;
– Какво е семантично ядро на ключови думи, начини и инструменти за намирането им;
– Структуриране на събраните данни;
– Съставяне на Content план;
– Анализ на техническото състояние на сайтовете и обратните линкове към тях.
Ще работим с Google Search Console и други съвременни SEO инструменти.

Умения, които ще придобиеш:
– Усвояване на принципите за работа на търсачките;
– Умения за изготвяне на технически одит;
– Умения за работа с инструменти за SEO специалисти;
– Анализ на търсенето;
– Работа с Google Search Console;
– Оптимизация на съдържанието.
Отлични условия за максимален резултат:
Малки групи и време за всички, защото всеки един курсист за нас е специален, с неговите специфични потребности.
Изберете група в удобно за вас време: дневна, вечерна, или съботно-неделна.
Предлагаме и индивидуално обучение, по график съобразен с Вас.
След успешен финален тест се издава сертификат за придобитите умения.

  Безплатно обучение по професия „Сервитьор – барман”

За повече информация и записване, заповядайте при Нас:
Училище CAMBRIDGE CENTER – PLOVDIV
гр. Пловдив, ул. Пролет 2
тел.: 0895622475; 0878677344; 032/632093
mail: cambridge.pld.2021@mail.bg / сайт: http://cambridge-centre.eu

SEO оптимизация onpage, offpage, реклама, маркетинг, писане на статии и рекламно съдържание SEO одит: Тази услуга представлява подробен анализ на уебсайта за откриване на проблеми, грешки и слаби места в уебсайта Ви. След анализа се определят действията за поправка и подобряване на уебсайта. OnPage SEO – оптимизация на самия уебсайт преди индексиране или реиндексиране от Гугъл. Тагове, мета тагове, заглавия, описания, ключови думи, оптимизиране на публикациите, оптимизиране на продукти, оптимизиране на изображения, карта на сайта и т.н. Оптимизация на скорост.

Курсът има за цел да предостави синтезирана информация за оптимизация на сайтове за търсачки. По време на обучението ще придобиете знания върху ключови моменти от SEO, започвайки от основна информация за това: – Как работят търсачките и сайтовете; – Какво е семантично ядро на ключови думи, начини и инструменти за намирането им; – Структуриране на събраните данни; – Съставяне на Content план; – Анализ на техническото състояние на сайтовете и обратните линкове към тях. Ще работим с Google Search Console.

  Фирма за почистване на мазета с бригадата Карчо

Маркетингът и рекламата в интернет имат редица предимства пред останалите начини на популяризация. Основните са по-голямата ефективност и значително по-малкото средства. В онлайн пространството можете да достигнете до повече хора с много по-малко ресурси. От значение е най-вече активното, цялостно и професионално създадено присъствие. Не е нужно да сте експерт и сами да управлявате рекламните си кампании в интернет. За Вас, ние от Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV подготвихме това обучение, с което да Ви помогнем към професионалното Ви развитие.

Курсът по Оптимизация на уеб сайтове (SEO) включва подробна информация за всички аспекти на дисциплината, покривайки в детайли както теоретичната част, така и практически казуси. SEO курсът е насочен към курсисти с никакви или базови познания по дисциплината. – Основи на търсенето и Оператори за търсене; – Основи на оптимизацията на сайтове, какво е линк билдинг; – Анализ на ключови думи; – Анализ на линк профила на сайт; – Анализ на конкуренцията в нишата; – Методи за линк билдинг. Безопасни.

Курсът по Оптимизация на уеб сайтове (SEO) включва подробна информация за всички аспекти на дисциплината, покривайки в детайли както теоретичната част, така и практически казуси. SEO курсът е насочен към курсисти с никакви или базови познания по дисциплината. – Основи на търсенето и Оператори за търсене; – Основи на оптимизацията на сайтове, какво е линк билдинг; – Анализ на ключови думи; – Анализ на линк профила на сайт; – Анализ на конкуренцията в нишата; – Методи за линк билдинг. Безопасни.

  Уроци по английски език в Пловдив

Курсът има за цел да предостави синтезирана информация за оптимизация на сайтове за търсачки. По време на обучението ще придобиете знания върху ключови моменти от SEO, започвайки от основна информация за това, как работят търсачките, как работят сайтовете, какво е семантично ядро на ключови думи, начини и инструменти за намирането им, структуриране на събраните данни, съставяне на content план, анализ на техническото състояние на сайтовете и обратните линкове към тях. Ще работим с Google Search Console и други съвременни SEO.

Маркетингът и рекламата в интернет имат редица предимства пред останалите начини на популяризация. Основните са по-голямата ефективност и значително по-малкото средства. В онлайн пространството можете да достигнете до повече хора с много по-малко ресурси. От значение е най-вече активното, цялостно и професионално създадено присъствие. Не е нужно да сте експерт и сами да управлявате рекламните си кампании в интернет. За Вас, ние от Училище MAXIMA CENTER – STARA ZAGORA подготвихме това обучение, с което да Ви помогнем към професионалното Ви.