Подаряват се две малки женски кученца на около 50 дена. Много са дружелюбни и любвеобвилни. Бащата е хъски, майката е гонче. -Частна -Доставката се поема от: лично предаване ХАРМОНИЯ МЕЖДУ ЧОВЕК И КУЧЕ! ЗАЕДНО С ВАС 30 ГОДИНИ! Център по приложна психология на кучето ”МАГИ-БАГИРА” Обучение на кучета. Почасово обучение. Консултации по-телефона, онлайн и във … Подаряват се две малки женски кучета

Подаряват се две малки женски кученца на около 50 дена. Много са дружелюбни и любвеобвилни. Бащата е хъски, майката е гонче. -Частна -Доставката се поема от: лично предаване

ХАРМОНИЯ МЕЖДУ ЧОВЕК И КУЧЕ! ЗАЕДНО С ВАС 30 ГОДИНИ! Център по приложна психология на кучето ”МАГИ-БАГИРА” Обучение на кучета. Почасово обучение. Консултации по-телефона, онлайн и във Вашия дом (от специалист по корекция на поведение, практикуващ треньор по битово послушание и приложен кинолог-зоопсихолог с 28 години опит). Често ни питате какво можем да предложим като обучение/научаване на едно куче. Отговор: От послушание и рехабилитация до специализирано обучение. Ако клиента има желание това което можем да предложим е огромен брой програми..

  Търговско помещение на две нива с лице към улица

При поръчка над 30лв, БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт. Комплект ”Тъмно Син” нашийник с повод за малки кучета. XXS – 11,00лв XS – 11,50лв S – 12,50лв Комплект ”Тъмно син” нашийник с повод за малко куче. Нашийници / Каишки за кучета. 11 лв. Нашийници за малки и средни кучета и котки. Кожена каишка за мъжко и женско куче. Нашийници за големи и средни кучета. Нашийник за мъжко и женско куче. Лятна ризка за мъжко и женско куче. Дрехи за големи.

Допълнителен нашийник с предавател за второ куче 25 лв. Дистанционно-30 лв. Комплекта-55 лв. Електронен нашийник за дресура на кучета (Телетакт) Имам и други подобни обяви. Обхват на сигнала от телетакта: 300 м; Водоустойчив. Излъчвани от нашийника за дресура сигнали: вибриращ, шоко, светлинен, звуков; Електронният нашийник разполага със 100 степени на въздействие, LCD екран, фенерче и е удароустойчив; Възможно е едновременното командване на 2 кучета – от едно дистанционно! Кучето ви не знае как да се държи: бяга, лае, хапе, разкъсва.

  Прекрасен нов тристаен апартамент до Пощата

При поръчка над 30лв, БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт. *112 артикул номер Лятна ризка за мъжко и женско куче ”Хавай” XS – 9,00лв (малко куче, пинчер) S – 11,00лв (пинчер, чихуа) M – 12,50лв (йорки, шпиц) L – 13,50лв (булонка, пудел) XL – 14,50лв (джак ръсел, дакел) XXL – 15,50лв (френски булдог, едро куче) За повече информация се свържете с нас на лично съобщение, или на посочения телефон. Лятна ризка за голямо и малко куче. Дрехи за мъжки.

Електронен нашийник за дресура на ДВЕ кучета 1000 м ОБХВАТ водоустойчив потапящ Цена на комплект с една каишка за едно куче 109.99 лв Цена на комплект с две каишки за обучение на две кучета едновременно 159.99лв. Най-висока степен на водоустойчивост-потопяем Нашийникът е водоустойчив с най-висока степен на защита, с регулиране на силата на тока/електрошока/, вибрацията и звуковия сигнал. Това благоприятства да се използва както за големи така и за малки кучета. Идеално за дресура на ловджийски кучета, домашни кучета.

  Сифон за почистване на аквариум

Къща за кучета, дървена къща за домашни любимци, легло за кучета, щайга за кучета, развъдник за кучета, модерна къща за кучета, вътрешни мебели за домашни любимци, мебели за кучета, дома за домашни любимци, домашни любимци за кучешки легла, Направи си сам. Безплатна персонализация Това е къща за кучета от висококачествен брезов шперплат Използва се за екстериор и интериор 3 цвята Орех Естествен (Показан) Махагон Размери 61,5 cm x 64 cm x 64 cm Цена: 92,75 € +.

1. Модел с обхват 350м – 400м Цена на допълнителен нашийник – 36.99 лв Цена на допълнително дистанционно – 36.99 лв. Цена на комплект с един нашийник – 69.99 лв. Цена на комплект с два нашийника – 99.99 лв. 2. Модел с обхват от 500м до 800м Цена на допълнителен нашийник – 44.99 лв Цена на допълнително дистанционно – 44.99 лв. Цена на комплект с един нашийник – 79.99 лв. Цена на комплект с два нашийника – 109.99 лв. Цена.