Индивидуални уроци за подготовка за НВО 7 клас по български език и литература. Провеждат се в удобно за теб време по създаден от нас план и учебник. Продължителност – час и половина 089 385 8133 Начало област Пловдив, Пловдив, ул. ”Колю Фичето” 7А /  Виж офиса на картата / Уроци по китайски език за ученициОнлайн уроци по български език и … Подготовка за НВО 7 клас по български език и литература

Индивидуални уроци за подготовка за НВО 7 клас по български език и литература.
Провеждат се в удобно за теб време по създаден от нас план и учебник.
Продължителност – час и половина

089 385 8133

област Пловдив, Пловдив, ул. ”Колю Фичето” 7А

/  Виж офиса на картата /

Уроци по китайски език за ученициОнлайн уроци по български език и литератураУроци по български език за чужденци – ученициУроци за ДЗИ по български език и литература

Образователен център „Синтагма school“ в София Ви предлага: – Подготовка на ученици от 7-ми клас по български език и литература и по математика за НВО – Подготовка на ученици от 10-ти клас по български език и литература и по математика за НВО – Подготовка на ученици от 11-ти и 12-ти клас по български език и литература и по математика за ДЗИ (матури) – Подготовка на ученици от 4-ти клас по български език и литература и по математика за НВО -.

  Курс по Холандски / Нидерландски Език, Пловдив. Изгодно!

Учебен център Асториа Груп предлага на учениците от 11 и 12 клас подготовка по БЕЛ за задължителната матура БЕЛ в края на 12 клас. Матурата по БЕЛ при завършване на 12 клас е задължителна. С добра оценка на матурата вече бихте могли да влезете директно в много престижни специалности на Софийския университет “Св. Климент Охридски”, както и в множество други елитни университети в страната и в чужбина. Оценката от матурата по БЕЛ е една от най-авторитетните оценки и за кандидатстване.

Онлайн Матура по Български език Учебен център Асториа Груп предлага на учениците от 11 и 12 клас подготовка по БЕЛ за задължителната матура БЕЛ в края на 12 клас. Матурата по БЕЛ при завършване на 12 клас е задължителна. С добра оценка на матурата вече бихте могли да влезете директно в много престижни специалности на Софийския университет “Св. Климент Охридски”, както и в множество други елитни университети в страната и в чужбина. Оценката от матурата по БЕЛ е една.

  Курс по Български Език за Чужденци, Пловдив. Изгодни Условия

Курсът е предназначен за всички зрелостници и кандидат-студенти, които искат да повишат знанията си по български език за полагане на Държавния зрелостен изпит (матура по БЕЛ) и за кандидатстване в различни Висши училища с изпит по български език – езикова култура. Подготовката е напълно съобразена с формата на зрелостния изпит по Български език и Литература и на кандидат-студентските изпити. Курсът включва: – теоретична и практическа подготовка върху материал от основните дялове на българската граматика (фонетика, морфология, синтаксис, лексикология); – система.

Онлайн уроци по български език и литература за ученици. Уроците се провеждат в удобно за вас и нас време. Могат да бъдат поддържащи или подготвителни. 12 лв. – от 1 до 4 клас 16 лв. – 5, 6, 8. 9 и 11 клас Подготвителните са на друга цена и времетраене. За повече информация се свържете с нас. 089 385 8133 https://academyalgara.com област Пловдив, Пловдив, ул. ”Колю Фичето” 7А /  Виж офиса на картата / Уроци по китайски език за ученициУроци по български език за чужденци.

  Специалист в контактен център с ФРЕНСКИ език

Подготви се за ДЗИ по български език и литература с помощта на млад и квалифициран преподавател. Уроците се провеждат в удобно за Вас и нас време – включително и събота. Продължителност – час и половина. Водят по създаден от нашите учители план и материали. За повече подробности се свържете с нас. 089 385 8133 https://academyalgara.com област Пловдив, Пловдив, ул. ”Колю Фичето” 7А /  Виж офиса на картата / Уроци по китайски език за ученициОнлайн уроци по български език и литератураУроци по български език за чужденци.

Висококвалифициран и опитен преподавател провежда индивидуални уроци по български език и литература. Предлагам индивидуална подготовка за национално външно оценяване (НВО) след VІІ клас, държавни зрелостни изпити (ДЗИ) след ХІІ клас, кандидат студентските изпитни формати. Също така подготовка за текущо обучение на ученици от V до ХІ кл. с цел пълноценно овладяване на материала и затвърждаване на знанията след VІІ клас, държавни зрелостни изпити (ДЗИ)след ХІІ клас, кандидат студентските изпитни формати. Български език за чужденци / Bulgarian language for foreigners Предлагаме.