ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ И ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ Детективски Услуги и Подслушване на GSM-и Общи СПЕЦИАЛИЗИРАНИ УСЛУГИ: Най-новите възможности на шпионските софтуери за подслушване и следене на комуникациите, водени през GSM и мобилни устройства /таблети/, работещи под всички версии на операционната система OS Android: – Слушане … Подслушване и Проследяване на GSM-и, Детективски Услуги

ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ И ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ

Детективски Услуги и Подслушване на GSM-и

Общи СПЕЦИАЛИЗИРАНИ УСЛУГИ:
Най-новите възможности на шпионските софтуери за подслушване и следене на комуникациите, водени през GSM и мобилни устройства /таблети/, работещи под всички версии на операционната система OS Android:
– Слушане в РЕАЛНО време през микрофона на телефона на всичко, което се случва около него.
– Следене на ДВУСТРАННИЯ ЧАТ, воден през абсолютно ВСИЧКИ приложения за текстови комуникации, използвани в момента или в бъдеще на телефона, вкл. които ще се изтрият /Messenger, WhatsApp, Viber, Skype, Line./. Виждате на 100% активността им във всички социални мрежи /Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter, Tinder, Badoo./ дори и при най-криптираните Telegram, RedPhone, Silent Circle, Scrambl3, Trust Call./.
Обща програма с пакет от функции:
– Запис на шпионски микрофон – това, което се чува през микрофона на телефона около него;
– Запис на всички входящи и изходящи разговори;
– Копия на всички получени и изпратени SMS-и с текст и номер;
– GPS локализация на картата на GOOGLE MAPS;
– История на всички входящи, изходящи и пропуснати обаждания;
– Целия телефонен указател;
– Всички направени или получени снимки и видеоклипове с име, дата и размер на файла;
– История на браузъра- всички посетени сайтове с дата и час;
– Ниво на батерията в %;
– Двустранен запис на ГЛАСОВИТЕ разговори, провеждани само по Viber, Facebook, WhatsApp, Skype, Line, Hangouts и BBM (BlackBerry Messenger).
– Разпечатки на фактури за посочени мобилни номера.
– Криптиране и декриптиране на чат сесии, SMS-и, имейл кореспонденция /текст и прикачен файл/, аудио, видео и мобилни комуникации и пакети с данни.
– Техника, саботираща всички видове цифрови и аналогови звуково записващи устройства /диктофони, моб. телефони и др./ чрез генериране на “бял шум“.
– Програми и хардуерни устройства /хендсфри и др./ за промяна на глас.
– Специални софтуери тип детектор на лъжата с познаваемост до 98%, приложими в мобилните комуникации и статични тестове.
– Скрити мобилни гласови комуникации.
– Специфични поведенчески и психоанализи по време на разговори, преговори на живо или на запис, по снимка или на текстове.
– Установяване наличието и премахване на инсталирани шпионски програми на GSM апарати.
– Възстановяване на данни в следствие на форматиране или изтирити по грешка файлове, снимки, видео, музика и документи от различни носители- флашка, карта памет, хард диск, външен диск и други.

ANTI SPY GSM – КРАЙ НА ПОДСЛУШВАНЕТО
Това е единственият апарат в света /SAMSUNG G600/, който ви показва в РЕАЛНО ВРЕМЕ дали сте подслушван и локализирван директно от оператора или от фалшива мобилна клетка /interceptor/. Има секретно меню с парола и множество функции, като смяна на IMEI номера автоматично или по избор, следи A5.1 криптировката на мрежата, показва актуалните TMSI номера, UnPing опити за пинговане /локализация/, умно и тайно ”откачане”, ако сте закачен /слушан/ от интерсептор, криптиране на SMS-и др.

  Пиростия три модела цена от 15 лв

ШПИОНСКА ПРОГРАМА за КОМПЮТРИ
Само след ръчната инсталация на лаптоп, настолен компютър или таблет, работещи под всички версии на OS Windows, ще можете редовно да получавате и абсолютно конфиденциално на ваш анонимен имейл, следната информация:
– 100% ВСИЧКО, което се пише по клавиатурата там /потребителски данни, пароли, чатове, оферти, текстове, имейли, регистрационни форми, всякакви кореспонденции./
– СНИМКИ НА ЕКРАНА през предварително определено от вас време в секунди. Чрез тях и вие ще виждате това, което те вършат и гледат – пълната им активност във всички социални мрежи, уебсайтове, интернет предпочитания, интереси и търсения, опознавате целия информационен масив на компютъра.
– АУДИО ЗАПИС на всичко, което се чува и говори там. Това е възможно чрез отваряне на вградените микрофони на лаптопа или таблета. За настолен компютър трябва да е включен външен /кабелен/ такъв.
– ЕДИНСТВЕНАТА ПОДОБНА ПРОГРАМА на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК включва и още функции, като: аларма при написване на предварително зададени от вас ключови думи, информация за всички новосъздадени, изтрити, променени, преименувани или преместени папки, файлове, документи и др.

ДИСТАНЦИОННА ЛОКАЛИЗАЦИЯ НА GSM-и
Извършване на дистанционна GPS локализация на местоположение в реално време само по активен/включен GSM номер, подходящо за издирване на длъжници, изчезнали деца и др.
– Без инсталация на някакви програми или включване на GPS-а на телефона.
– Услугата е приложима за GSM номера от български и чужди мобилни оператори, вкл. когато са в роуминг.
Локализацията се прави САМО в реално време без възможности за минал период. Ако посочения за установяване на местоположението му GSM номер е в обхват в момента на проверката, системата автоматично генерира линк с точни GPS координати и визуализация на Google Maps. Резултатът в този му вид се изпраща на клиента по предварително уговорен начин. Ако мобилния номер не е активен, заплатената сума е налична за последващи опити за локализирането му или за друг посочен до 30 дни от заплащането.

УСЛУГИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА
Детайлни справки за физически лица, включващи имена, ЕГН, снимка, всички данни за лични документи (л. карта, задгр. паспорт, шоф. книжка, акт за раждане) и тяхната валидност, местоработата, финансово състояние, притежавани автомобили (марка, модел, цвят, рег. номер), имоти, в какви фирми участва и дяловото му участие, гражданско състояние, семейно положение, задължения към НАП, КАТ, банки и др. институции, кредитната история, образование, актуални и закрити мобилни и фиксирани телефонни номера и данни от разпечатките им, адреси (настоящ и предишни), сметки, издирвано ли е лицето, подробно съдебно досие и проверка за съдимост, ГКПП регистрации при влизане и излизане от страната – кога, от къде и с какво превозно средство (марка, рег. номер) и неговите спътници, авиодестинации с подробности за полета, GPS наблюдение на автомобили, информация във връзка с граждански и/или наказателни дела, начин на живот на лицето, лични и бизнес контакти, употребява ли алкохол и наркотици, запален ли е по хазарта или спортни залагания, факти за членове на семейството му и други биографични данни.
Продажба на фабрично готови, производство и монтаж на скрита подслушвателна и видео наблюдателна в реално време /IP, Wi-Fi, 3G, 4G/ или на запис техника, GPS трекери, заглушители на всички GSM честоти и моб. интернет, дронове, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, подслушвателни и безжични видео-аудио устройства и телефони, радиостанции, дистанционни управления на коли, гаражни врати и бариери и друга необходима шпионска апаратура във всички видове помещения, автомобили или друг обект, както и проверка за наличие на такива чрез модерна и чувствителна сканираща апаратура /израелско производство/.
Разследване и установяване на криминални престъпления, вътрешни липси, кражби и злоупотреби, паралелно с държавните органи, проверка на алибита, дискретно наблюдение на лица, компромати – създаване и разследване, работа съвместно с лицензиран специалист за детектор на лъжата, помощ на родители, опровергаване на фалшиви обвинения и неверни твърдения.
Събиране на данни, документирани с фото и видео материали за констатиране или доказване на факти, свързани с разкриване на изневери, брачни и предбрачни проучвания, както и явяване пред съдебните органи за даване на свидетелски показания, свързани с това.

  Транспортни услуги с тристранен самосвал

УСЛУГИ ЗА ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА
Участие във фирми – актуален дружествен договор с всички данни за притежавани дялове на лицето и съдружниците (вкл. и техните лични данни), годишните финансови отчети, устав и учредителни актове, протоколи от редовни и извънредни общи събрания, заявления, писмени пълномощни, нотариално заверени документи и спесимени. Възможност за предоставяне и на сканирани копия на оригиналните документи.
Специализирани в наблюдение на бизнес партньори, откриване и локализиране на длъжници, справки за фирмени телефони и данни от разпечатките им, наличния служебн автопарк (марка, модел, цвят, рег. номер), седалище и обекти/имоти, задължения – към държавата и банкови институции, разследване на финансови и застрахователни измами, проверка на истинността на договори, споразумения, декларации, платежни документи, пълномощни, нотариални актове и медицинска документация, внедряване на поставени лица в конкурентни фирми, както и вербуване на техни служители или частни лица, установяване и разследване на вътрешни липси, кражби, злоупотреби, умишлени негативни действия и измами, проучване и изготвяне на социално-психологически досиета на прилежащия персонал, проверка за достоверността на отсъствия по болест или заболявания на служителите, анализ на кандидати за работа и предоставените от тях документи. и др.
Консултации и изготвяне на проекти за фирмена сигурност с цел опазване на фирмената тайна, защита от промишлен шпионаж и предотвратяване изтичане на ценна информация, стоки, пари и др. от некоректни служители, продажба на фабрично готови, производство и монтаж на скрита подслушвателна и видео наблюдателна в реално време /IP, Wi-Fi, 3G, 4G/ или на запис техника, GPS трекери, заглушители на всички GSM честоти и моб. интернет, дронове, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, подслушвателни и безжични видео-аудио устройства и телефони, радиостанции, дистанционни управления на коли, гаражни врати и бариери и друга необходима шпионска апаратура във всички видове помещения, автомобили или друг обект, както и проверка за наличие на такива чрез модерна и чувствителна сканираща апаратура /израелско производство/.
Цени- след запитване според услугата.

tags: подслушване на телефон, проследяване на телефон, проследяване по телефон номер, следене на телефон, детективски услуги, шпионски магазин, следене на телефон, шпионски магазин, детективски услуги, възстановяване на изтрити снимки, wifi камера, ip камера, възстановяване на изтрити файлове, шпионска техника, шпионски камери безжични, скрити камери за наблюдение, как да разбера дали ми подслушват телефона, локализиране на телефон, следене на чат във фейсбук, подслушващи устройства, шпионски програми, шпионска техника магазин, подслушватели. проследяване телефон
проследяване телефон skriti kameri softuer gsm скрита камера микрофон частни лица работа варна softuer gsmскрита камера микрофон

  Двустаен апартамент – Възраждане 1, Варна (Обява №:230273)

089 370 7007

089 836 6988

mitko0123

http://SPYMASTER.bg

област Варна, Варна

ОЗОНАТОР за Въздух и Вода мод. 2000 ТОЗОНАТОР за Въздух и Вода мод. 2000 ТОЗОНАТОР за Вода и Въздух мод. З-400 – Разпродажба с 50% НамалениеОЗОНАТОР за Вода и Въздух мод. З-400 – Разпродажба с 50% НамалениеОЗОНАТОР за Вода и Въздух мод. З-400 – Разпродажба с 50% НамалениеОЗОНАТОР за Вода и Въздух мод: Б-400 – Разпродажба с 50% Намаление

ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ЗА ШПИОНСКА ТЕХНИКА- СКРИТИ КАМЕРИ И ПОДСЛУШВАНЕ НА GSM-и Професионална проверка на всички марки и модели смартфони за наличие на всякакъв вид инсталирани шпионски програми за подслушване и следене. След 10 годишна практика в продажбата и инсталиране на такива софтуери сме 100% наясно с всичко по темата. Независимо кой “най-добър“ специалист го е извършил не съществува вариант да не го открием, колкото и старателно да е прикрил следите от манипулациите си. Телефоните се сканират чрез специално.

ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ И ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ ANTI SPY GSM- телефон против подслушване КРАЙ НА ПОДСЛУШВАНЕТО Това е единствения ANTI SPY GSM апарат в света, който ви показва в РЕАЛНО ВРЕМЕ дали сте подслушван и локализиран директно от оператора или от мобилна клетка /interceptor/. Има секретно меню с парола и множество функции, като смяна на IMEI номера автоматично или по избор, следи A5.1 криптировката на мрежата, показва актуалните TMSI номера.

ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ В ПРОФИЛА ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ И ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ ВСЕКИ ОТ ИЗБРОЕНИТЕ ТУК ПРОДУКТИ, МОЖЕТЕ ДА ГО РАЗГЛЕДАТЕ С ПЪЛНИТЕ МУ ХАРАКТЕРИСТИКИ, ОПИСАНИЕ И ЦЕНА В ТОЗИ ПРОФИЛ ИЛИ НА www.SPYMASTER.bg – МИКРО GSM С ПРОМЯНА НА ГЛАС – МИНИ GSM С ПРОМЯНА НА ГЛАС – НАНО GSM С ПРОМЯНА НА ГЛАС – Модулатор /промяна/ на глас- GSM Voice Changer – Химикал с ИЗЧЕЗВАЩО Мастило – ANTI SPY Gsm апара-.

ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ И ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ Златни и Платинени GSM Номера 0996 ХХХ ХХХ 123456- 5000лв. – продаден ПЛАТИНЕНИ НОМЕРА- 1500лв. 69 69 69- продаден 13 13 13- продаден 01 01 01- продаден 06 06 06- продаден 0 99 66 99 66 9 0 996 69 99 69 0 99 69 69 69 9 000002 – продаден 000003 – продаден 000004 000005 000006 – продаден 000007 – продаден 000008.

ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ И ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ Златни и Платинени GSM Номера  0996 ХХХ ХХХ 123456- 5000лв. – продаден ПЛАТИНЕНИ НОМЕРА- 1500лв. 69 69 69- продаден 13 13 13- продаден 01 01 01- продаден 06 06 06- продаден 0 99 66 99 66 9 0 996 69 99 69 0 99 69 69 69 9 000002 – продаден 000003 – продаден 000004 000005 000006 – продаден 000007- продаден 000008 -.

088 535 0440 Детективска агенция ”СТАР” – Частен детективПрофесионални детективски услуги -частен детективДетективски услуги

088 535 0440 Детективска агенция ”СТАР” – Частен детективДетективски услугиПрофесионални детективски услуги гр. Пловдив