Полиране на фарове и стопове ! Процедурата се състои от няколко стъпки : 1- Дълбоко шлайфане(зависи от степента на потъмняване) и най-вече дали преди това не е лакиран ! 2- Пастиране и полиране в две стъпки ! 3- Нансяне на УВ защита или керамика ! (по-желание на клиента) Цена – 30лв – 50лв (за 2та … Полиране на фарове на адрес !

Полиране на фарове и стопове !

Процедурата се състои от няколко стъпки :

1- Дълбоко шлайфане(зависи от степента на потъмняване) и най-вече дали преди това не е лакиран !

2- Пастиране и полиране в две стъпки !

3- Нансяне на УВ защита или керамика ! (по-желание на клиента)

Цена – 30лв – 50лв (за 2та фара ) !

За района на гр. Пловдив (обл. Пловдив) и на адрес !
Време на процедурата между 1-2ч в зависимост от състоянието на фара илистопа ! Частна

Здравейте, предлагам качествено полиране на пластмасови ( поликарбонатни ) фарове и стопове, и дълготрайна UV и киселинна защита за тях. Услугата се извършва на посочен от Вас адрес във гр Пловдив и региона ( от Понеделник до Неделя ), след предварителна уговорка. Повече снимки може да видите като посетите фейсбук страницата : https://www.facebook.com/Полиране-на-фарове-град-Пловдив-104742961833731/ ПОЛИРАНЕ НА ФАРОВЕ – облепване да детайлите около фаровете – обработка със водни шкурки ( минимум 5 вида ) – измиване на фаровете и бронята – облепване.

  Отговор на въпросите Ви: Изпращам за моя сметка до адрес на Еконт включително и

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с ЕКОНТ до всяка точка на България, без значение дали е до офис на Еконт/поискване или личен/служебен адрес + подаръче за автомобила! При покупка от нашите физически магазини (на място) получавате отстъпка от: -10% (клуб БестАуто – Лоялен клиент) + подарък за автомобила. Тунинг фарове с Ангелски очи Angel Eyes с черна основа за БМВ Е39 / BMW E39 седан и комби (1996-2000) година – Цвят на основата: Черен – Цената е за комплект 2 броя фарове (ляв+десен).

Предлагам следните услуги:1. Професионално полиране на Фарове:- Mашинно шлайфане и водно шлайфане на ръка.- Полиране в 3 стъпки.- Полагане на висококачествени керамични покрития.2. Рециклиране на Фарове:- Разглобяване, почистване и полиране на стъкла отвътре.- Почистване на декоративни елементи в фара.- Почистване и полиране на лупите.- Ремонт на ел. инсталация във фара. (При изгорели, стопени или скъсани кабели.)- Отстраняване на често срещаните проблеми свързани с образуване и натрупване на конденз вътре във фара.- Херметизиране

  CCFL универсални ангелски очи/рингове за фарове бели – Размер: 90ММ

Полиране и на фарове с високо качественни пасти който са с ултра виолетова защита. Полиране на фарове от 10 до 30 лв на фар зависи от състоянието на фара! Полиране на фарове . СПЕШНО! Джанти 13-ки 4х98 БартерКомплект съединители WESTLAKE Citroen xsara picasso 1.6 I 88кс. Праг за Голф 3 комбиФарове за голф 3

Услуги Професионално пастиране и полиране на автомобили плюс възстановяване и полиране на изгорели и силно захабени пластмасови фарове+Нано Керамични ЗащитиГрижа за лакаДълбоко почистванеПастиране и полиранеПремахване на драскотини и холограмиНанасяне на защитаЦената за всичко по горе описано 120леваЦената на детайл 25лвФарове и стопове цена 30леваТристепенно водно полиране с четиристепенно пастиране и поставяне на UV-защита на фаровете. Предлагам и поставямпродуктите на японския производител KISHO Corporation! Така наречените „течни стъклени покрития“ са произведени на базата на Силициев диоксид (SiO2). Той е химическо съединение.

  Изкупуване на Катализатори, DPF, FAPфилтри, керамични, метални и др. пити

Фолиране на автомобилни стъкла Фолиране на фарове и стопове със защитно фолио или затъмнени. Полиране на фарове и стопове. Полиране на цял АВТОМОБИЛ. Нанясане на керамичен слой Работя с немско фолио Armolan от 3 до 7 години ГАРАНЦИЯ и пасти на 3М. Добро качество с достъпни цени за вашият автомобил. Можете да се информирате и на Facebook страницата като напишете > Lufolirpolir Адрес : гр. ВРАЦА ул. “ червен лиляк“ 9 (над спортното училище) Работя с предварителна уговорка. Частна

Полиране на изгорели и фарове с драскотини в гараж, в обезвъздушена среда, без пряка слънчева светлина, което води до по-добър резултат, отколкото на открито. Процес на работа: 1- Измиване и почистване на фара. 2- Премахване на лак (ако фаровете имат, цената се променя малко) 3- С 3 до 5 размера водна шкурка. 4- Полиране със специална паста само за фарове. 5- Поставяне на защитен слой Предлагаме и услугата до адрес на клиента. Цена 15лв/фар без защита 20лв/фар с висококачествена защита.