Здравейте, предлагам качествено полиране на пластмасови ( поликарбонатни ) фарове и стопове, и дълготрайна UV и киселинна защита за тях. Услугата се извършва на посочен от Вас адрес във гр Пловдив и региона ( от Понеделник до Неделя ), след предварителна уговорка. Повече снимки може да видите като посетите фейсбук страницата : https://www.facebook.com/Полиране-на-фарове-град-Пловдив-104742961833731/ ПОЛИРАНЕ НА … Полиране на фарове на Ваш адрес

Здравейте, предлагам качествено полиране на пластмасови ( поликарбонатни ) фарове и стопове, и дълготрайна UV и киселинна защита за тях.
Услугата се извършва на посочен от Вас адрес във гр Пловдив и региона ( от Понеделник до Неделя ), след предварителна уговорка.
Повече снимки може да видите като посетите фейсбук страницата :
https://www.facebook.com/Полиране-на-фарове-град-Пловдив-104742961833731/

ПОЛИРАНЕ НА ФАРОВЕ
– облепване да детайлите около фаровете
– обработка със водни шкурки ( минимум 5 вида )
– измиване на фаровете и бронята
– облепване на детайлите около фаровете
– пастиране – премахване на драскотините причинени от водните шкурки
– полиране – премахване на фините драскотини причинени от пастирането
– обезмасляване
– нанасяне на UV защита
– времетраене 60-120 минути
Цена : 40-50 лева/2 фара
( цената зависи от състоянието, големината и релефа на фаровете )

  2 в 1 устойчива на вятър, двойна запалка, USB електрическа запалка

ДЪЛГОТРАЙНИ ЗАЩИТИ ЗА ФАРОВЕ
1. SONAX
Цена : 20 лева/2 фара
2. КЕРАМИЧНО ПОКРИТИЕ
Цена : 30 лева/2 фара

ЦЕНИТЕ СА СЪОБРАЗЕНИ СЪС КАЧЕСТВОТО НА МАТЕРИАЛИТЕ И ТРУДАЧастна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с ЕКОНТ до всяка точка на България, без значение дали е до офис на Еконт/поискване или личен/служебен адрес + подаръче за автомобила! При покупка от нашите физически магазини (на място) получавате отстъпка от: -10% (клуб БестАуто – Лоялен клиент) + подарък за автомобила. Тунинг фарове с Ангелски очи Angel Eyes с черна основа за БМВ Е39 / BMW E39 седан и комби (1996-2000) година – Цвят на основата: Черен – Цената е за комплект 2 броя фарове (ляв+десен).

Предлагам следните услуги:1. Професионално полиране на Фарове:- Mашинно шлайфане и водно шлайфане на ръка.- Полиране в 3 стъпки.- Полагане на висококачествени керамични покрития.2. Рециклиране на Фарове:- Разглобяване, почистване и полиране на стъкла отвътре.- Почистване на декоративни елементи в фара.- Почистване и полиране на лупите.- Ремонт на ел. инсталация във фара. (При изгорели, стопени или скъсани кабели.)- Отстраняване на често срещаните проблеми свързани с образуване и натрупване на конденз вътре във фара.- Херметизиране

Полиране и на фарове с високо качественни пасти който са с ултра виолетова защита. Полиране на фарове от 10 до 30 лв на фар зависи от състоянието на фара! Полиране на фарове . СПЕШНО! Джанти 13-ки 4х98 БартерКомплект съединители WESTLAKE Citroen xsara picasso 1.6 I 88кс. Праг за Голф 3 комбиФарове за голф 3

  Физическа охрана

Услуги Професионално пастиране и полиране на автомобили плюс възстановяване и полиране на изгорели и силно захабени пластмасови фарове+Нано Керамични ЗащитиГрижа за лакаДълбоко почистванеПастиране и полиранеПремахване на драскотини и холограмиНанасяне на защитаЦената за всичко по горе описано 120леваЦената на детайл 25лвФарове и стопове цена 30леваТристепенно водно полиране с четиристепенно пастиране и поставяне на UV-защита на фаровете. Предлагам и поставямпродуктите на японския производител KISHO Corporation! Така наречените „течни стъклени покрития“ са произведени на базата на Силициев диоксид (SiO2). Той е химическо съединение.

Фолиране на автомобилни стъкла Фолиране на фарове и стопове със защитно фолио или затъмнени. Полиране на фарове и стопове. Полиране на цял АВТОМОБИЛ. Нанясане на керамичен слой Работя с немско фолио Armolan от 3 до 7 години ГАРАНЦИЯ и пасти на 3М. Добро качество с достъпни цени за вашият автомобил. Можете да се информирате и на Facebook страницата като напишете > Lufolirpolir Адрес : гр. ВРАЦА ул. “ червен лиляк“ 9 (над спортното училище) Работя с предварителна уговорка. Частна

  Вземи СЕГА! Арома дифузер – кръгъл – 130мл

Полиране на изгорели и фарове с драскотини в гараж, в обезвъздушена среда, без пряка слънчева светлина, което води до по-добър резултат, отколкото на открито. Процес на работа: 1- Измиване и почистване на фара. 2- Премахване на лак (ако фаровете имат, цената се променя малко) 3- С 3 до 5 размера водна шкурка. 4- Полиране със специална паста само за фарове. 5- Поставяне на защитен слой Предлагаме и услугата до адрес на клиента. Цена 15лв/фар без защита 20лв/фар с висококачествена защита.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с ЕКОНТ до всяка точка в България, без значение дали е до офис на ЕКОНТ или личен адрес + подарък! Предна M3 броня за БМВ Е92 купе / Е93 кабрио BMW E92 / E93 (2006-2009) година Цена за предната М броня + компллет халогени: 500лв. При покупка от наш търговски обект получавате отстъпка от – 5% ( Цени: 418лв без халогени/ 475лв с халогени) + подарък. Цена на халогените извън комплкета: 80лв. При покупка от наш търговски обект.