Търси се помощник с желание за обучение в строителна бригада . Заплата 50 лв на ден. Работно време 8 часа -50 лв -Пълно работно време – – Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, специалност “Строителство и архитектура”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА При нас можете да се обучавате от всяка … Помощник на строителен обект

Търси се помощник с желание за обучение в строителна бригада . Заплата 50 лв на ден. Работно време 8 часа -50 лв -Пълно работно време.

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, специалност “Строителство и архитектура”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна – курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. Сертификат: При успешно завършване на курса получавате III-та степен на професионална квалификация. Професионалното обучение за придобиване на степен на професионална.

  Търси да назначи помощник кухня.

Строителна фирма, занимаваща се с изграждането на жилищни сгради, еднофамилни къщи, басейни, огради и вертикални планировки на територията на област Бургас. Фирмата разполага със собствена земекопна техника и товарни автомобили. Имаме изпълнени обекти, които гордо можем да покажем. Предлагаме изпълнение на целия инвестиционен процес, изработване на идеен проект по задание на клиента, изработване на работен проект, съгласуване със съответните инстанции до получаване на Разрешение за строеж. Изпълнение на целия строителен процес – до окончателно завършване на обекта и въвеждането.

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, код 582010, специалност “Строителство и архитектура” – трета степен на професионална квалификация. Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. Пълният курс на обучението дава възможност за придобиване на степен на професионална квалификация по професията – Придобивате пълна правоспособност на професията – заверявате и разписвате протоколи, актове и образци. Завършеното професионално обучение.

  Продавач-консултант/ка в Строителен магазин – ВиК, Отопление, Ел. мат.

Център за професионално обучение към ЕТ „ДАЯНА-Х-ЙОРДАНКА ИВАНОВА” записва желаещи за обучение по професия „Помощник – възпитател”, специалност „Помощник – възпитател в отглеждането и възпитанието на деца” с придобиване на свидетелство за професионална квалификация и възможност за работа в детска градина и други институции, изискващи квалификация за помощник- възпитател. Обучението ще се проведе в гр. Бургас.

Физическо лице търси помощник дърводелец за района на Бургас или село Росен ( Бургас ). Кандидатите с опит в производството на мебели и дървообработване ще бъдат с предимство. Нуждая се от помощник за изработване на: Навеси, перголи, беседки, барбекюта, стълби, огради, парапети, тераси, барове за заведения и рецепции за хотели, градински маси и пейки, комплекти за пикник, къщички за деца и инструменти. Всичко от дърво, слепени греди, слепени плотове. Кухни, спални, гардероби, всичко за дома или офиса от ламиниран.

Физическо лице търси помощник дърводелец за района на Бургас, Сарафово или село Росен ( Бургас ). Кандидатите с опит в производството на мебели и дървообработване ще бъдат с предимство. Нуждая се от помощник за изработване на: Навеси, перголи, беседки, барбекюта, стълби, огради, парапети, тераси, барове за заведения и рецепции за хотели, градински маси и пейки, комплекти за пикник, къщички за деца и инструменти. Всичко от дърво, слепени греди, слепени плотове. Кухни, спални, гардероби, всичко за дома или офиса от ламиниран.

  Монтажник на парапети

Готвач, помощник-готвач за сезонна заетост или целогодишно ! Малък хотел с ресторант с 35 места, разположен в местността Цигов чарк – язовир Батак, открива нови работни места за готвачи, сервитьори, помощник готвачи. ПРИЕМАМЕ И СТАЖАНТИ. Длъжностите са със сезонна или целогодишна заетост. Очакваме от Вас: – Желателен опит в ресторант – Нагласа за екипна работа – Бързина и сръчност – Желание за работа – Безупречна лична хигиена – Сериозни и отговорни хора – Бонуси за постигнати постижения Ние предлагаме: -.