Превоз на товари и пратки в цялата страна! Ние сме лицензирана транспортна компания, извършваща редовен превоз на коли от и за Австрия, Германия, Белгия, Холандия, Швейцария, Полша и Чехия и др. Предлагаме транспорт на нови и употребявани: – леки автомобили; – джипове/SUV; – бусове; – мотори и мотопеди; – селскостопанска техника; – ударени или аварирали … Превоз на товари и пратки в цялата страна!

Превоз на товари и пратки в цялата страна!

Ние сме лицензирана транспортна компания, извършваща редовен превоз на коли от и за Австрия, Германия, Белгия, Холандия, Швейцария, Полша и Чехия и др. Предлагаме транспорт на нови и употребявани: – леки автомобили; – джипове/SUV; – бусове; – мотори и мотопеди; – селскостопанска техника; – ударени или аварирали превозни средства. Защо да изберете нас: – Ние спазваме уговорените срокове; – Извършваме бърз и надежден превоз; – Стойността на превоза се заплаща след докарване на автомобила; – Без скрити такси и без.

Транспортни услуги за Бургас и страната със закрит микробус. Цени за гр. Бургас 20 лв., за първият час и 10 лв. за всеки следващ започнат час. За България на цени от 0,50 лв./км. Цените са в зависимост от обема, големината, теглото и вида на товара. Микробусът е с климатик и е комфортен за дълъг път, разполага с общо три места. Размери на товарното отделение – дължина – 3,70м., широчина 1,90м., височина – 1,90м. с тегло на товара до 1200 кг..

  Книжки по 2 лв.

Извършваме транспортни услуги със следните превозни средства: Камион до 20 куб с размери на товарното помещение 4,10 дължина 2,05 ширина и 2,20 височина. Микробус дълга и висока база до 10 куб. с размери на товарното помещение 3, 40 дължина, 1, 80 широк, 1, 90 висок. Предлагаме транспорт от складове и магазини до адрес. Качване на нови мебели, техника и строителни материали до дома. Преместване на домове, офиси, квартири, магазини. По желание на клиента осигуряваме опитни работници – хамали. Изхвърляне.

Транспорт + хамалски услуги, български екип на НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ, товарене и разтоварване – Гаранция и качество – Без почивен ден! ЦЕНИ от 20лв на курс. Фирма ”Услуги Бургас ” с изцяло български екип предлага: преместване на багаж, превоз на мебели, транспорт на мебели + товарене и разтоварване, преместване на бяла техника, товарни превози от и до Бургас на цени от 20лв на курс и цени от 10лв на час за товарене и разтоварване. НИСКИ ЦЕНИ. Дължина 4.4м – височина 1.90м.

  Гигабитов Суич 8 портов / Gigabit switch 8 port ,TP-LINK TL-SG1008D

Транспорт / превоз на битов багаж от дом, офис, складове и цехове – дивани, бюра, маси, столове, секции, консумативи и други. Пловдив и страната Строитрелни материали от строителни обекти и магазини, бяла и черна техника транспортиране от магазина до дома Ви. Превоз на селскостопанска продукция във кашони, касетки и чували. Както и на строителна техника, стока и други товари. За информация: ТЕЛ.: 0897 62 48 84 https://превоз.бг https://g.page/prevozbgtransport?we транспорт пловдив, превоз пловдив, транспортни услуги пловдив, транспортни услуги, превозни услуги, преместване.

Фирма „КОНСТРУКТ“ БГ (тел. 0883-398199 и 0887-528781) – гр. Плевен предлага: – Хамалски услуги – Хамали Плевен – Товарене – Разтоварване – Качване – Носене – Преместване на дома и офиса – Пренасяне – Транспорт – Транспортни услуги – Превоз на багаж – Монтаж на мебели (сглобяване на мебели); – Демонтаж на мебели (разглобяване на мебели); – Дърводелски услуги (дърводелец); – Транспортни услуги (транспорт); – Контейнери за боклук; – Изхвърляне на боклук; – Извозване на строителни отпадъци; – Хамалски услуги;.

  ТОП АКЦИЯ ЗА НАЙ-ТЪРСЕНИЯ НИ ПРОДУКТ ЗА ТЕРАПИИ… И ЕДИН ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ОТ ФРИЗЬОРИТЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА + УНИКАЛЕН ПОДА…

Фирмата ни предлага сигурни и надежни транспортни услуги в Бургас и региона. Цени – 20лв за курс в Бургас. Качествено и бързо преместване на вашите мебели от врата до врата + товарене и разтоварване от нашият екип. Разполагаме с различни въжета за укрепване на вашите мебели, домакински уреди и вещи. Фолиране и предпазване от удари на вашите мебели и др. Предлагаме качествени хамалски услуги на най-ниски цени! Екипа ни е изцяло от българи. Превоз на мебели, превоз на домашно имущество.