Парцелът се намира в крайната част на гр. Асеновград, област Пловдив, община Асеновград, вид територия – за земеделски труд и отдих, категория 10, вилната зона над стадион „Шипка“. Парцелът се намира на метри от урбанизираната територия на града и е с големина от 600кв.м.- размери 32 метра дължина и 25 метра широчина. В имота има … Продавам парцел 600кв.м. с къща в гр.Асеновград обл.Пловдив

Парцелът се намира в крайната част на гр. Асеновград, област Пловдив, община Асеновград, вид територия – за земеделски труд и отдих, категория 10, вилната зона над стадион „Шипка“. Парцелът се намира на метри от урбанизираната територия на града и е с големина от 600кв.м.- размери 32 метра дължина и 25 метра широчина. В имота има две постройки : първа: жилищна сграда (за обитаване), със застроена площ от 21кв.;
втора: селскостопанска постройка, с площ от 5 кв.м. Двете сгради са узаконени и вписани в нот.акт. Жилищната сграда е двуетажна(каменна) с прекарана права вода, бунар за вода и издадено решение за ток, като скоро ще бъдат добавени и актуални снимки. Мястото в близост е застроено с еднофамилни къщи и вили, като снимките от кадастралната карта не показват актуалното състояние на околието. Има прекарани в близост права вода и ел.енергия. Без бартери и моля агенции да не ми звънят. -Бизнес -Цена на кв.м: 18.67 -Квадратура: 600 кв.м -Регулация: В регулация -Вода: С вода -Ток: С ток -Особености: канализация, жил.строителство.

  Кафемашина на капсули

Продаваме в гр. Асеновград: Апартаменти ново строителство, в новострояща се луксозна сграда, на три етажа, с паркоместа, в подземен гараж и складови помещения. Ет.1 – Многостаен апартамент, с чиста площ 117кв.м, с общи части 134кв.м, състоящ се от дневна с кухня, три спални, баня и тоалетна, три тераси – 610 Евро/кв.м Ет.2 – Тристаен апартамент, с чиста площ 86кв.м, с общи части 99кв.м, състоящ се от дневна с кухня, две спални, баня и тоалетна, две тераси – 630 Евро/кв.м Ет.2.

Продаваме в село Червен, общ. Асеновград, обл. Пловдив: Парцел, за жилищно строителство, в регулация, УПИ, с площ 562кв.м, с право на строеж до 10 метра, до къщи, в горната част на селото. Подходящ е за инвестиция и строителство на самостоятелна къща, с двор. Село Червен се намира на 10км разстояние от град Асеновград, в посока Кърджали и на 28км от гр. Пловдив. Пътят до селото е новоасфалтиран и без забележка. Отсечката на главния път разделя селото на две почти равни.

Имот с живописна локация и отличен потенциал Отлична възможност за нов, перспективен имот в село с чиста природа и прекрасни гледки, само на 20 км от Варна и на 3 км от морето. Урегулираният парцел е с площ 1804 кв. м. В парцела има масивна луксозна стопанска постройка със застроена площ 121 кв. м. и огромна веранда с покрив 216кв, м, разполага с ток и вода. Постройката е качествена, с тухли на известния производител Porotherm и каменна облицовка от Балчишки.

  Продава тристаен апартамент в комплекс Витоша Парк, София

Монолитна триетажна къща в центъра на с. Долно Камарци, изложение Юг, строена 1994 г. РЗП 183 кв. м. ( 61 кв. м. на етаж по нот. акт). Двор 405 кв. м. Ток, вода и централна канализация. Степен на завършване – външна мазилка, вътрешно – замазка и шпакловка, дървена дограма, прокарани ВиК до тапа и ел. инсталация с предпазителни табла на всеки етаж. Вътрешни стълби до 4 – ти етаж (подпокривно пространство, което не е включено в общото РЗП), Изцяло нов.

Даваме под наем, в гр. Асеновград: Обзаведен двустаен апартамент, състоящ се от хол, кухня отделно, спалня, баня и тоалетна, две тераси. Намира се в Центъра на града. Други оферти, за апартаменти и помещения под наем, може да разгледате, в нашата Фейсбук група – НАЕМИ В АСЕНОВГРАД За повече информация и консултации, може да заповядате, в нашия офис, намиращ се на ул. Трети март 34, срещу Уникредит Булбанк, до готовата храна, на центъра на гр. Асеновград. Офертите ни, може да следите.

  Прекрасен тристаен апартамент до Градина

От собственик. Дават се под наем две стаи в етаж от къща, намираща се на Супер Център до Джумаята. Етаж от къща Етаж от къща – МарашаЕтаж от къща, 138m2етаж от къщаЕтаж от къщаЕтаж от къща – ПазарджикЕтаж от къща – АсеновградЕтаж от къща – СофияЕтаж от къща – КършиякаЕтаж от къща – МарашаЕтаж от къща центъра Етаж от къща Продавам етаж от къща Наемам етаж от къща Търся етаж от къща Етаж от къща под наем Етаж под наем.

На 10 метра от пътя при влизане в село Червен – първия парцел(топ локация)! Статут – земеделска земя област Пловдив, община Асеновград, с. Червен, местност КРАЙ СЕЛО, НТП Нива, площ 910 кв.м. С възможност за смяна на статут – много удобно място за застрояване, изграждане на вашия дом или вила за почивка и релакс! На няколко метра от земята има къщи и парцели със сменен статут. С възможност за осигуряване на ел. и ВИК захранване, както и в близост има.