Арлекини(чифт)-600 лв. Индийски(чифт)+2 бр.малки паунчета-400 лв. Чернокрил(мъжки)-200 лв. Пакетна цена(за всички пауни)-1100лв. -Частна 1. НЕ ПРОДАВАМЕ ЯЙЦА! 2. цените на млади птици от 3 месеца до 1 година, започват от 100 лв за 1 брой 3. ВСЕКИ ВИД И ВЪЗРАСТ ИМАТ РАЗЛИЧНА ЦЕНА Ние отглеждаме 29 разновидности пауни Фермата е част от зоопарк Бургас. Продукта … Продавам пауни на 2 години

Арлекини(чифт)-600 лв.
Индийски(чифт)+2 бр.малки паунчета-400 лв.
Чернокрил(мъжки)-200 лв.
Пакетна цена(за всички пауни)-1100лв. -Частна

1. НЕ ПРОДАВАМЕ ЯЙЦА! 2. цените на млади птици от 3 месеца до 1 година, започват от 100 лв за 1 брой 3. ВСЕКИ ВИД И ВЪЗРАСТ ИМАТ РАЗЛИЧНА ЦЕНА Ние отглеждаме 29 разновидности пауни Фермата е част от зоопарк Бургас. Продукта от фермата е само птици за красота няма други продукти. Отглежданите птици са от реномирани ферми от целия свят с отлични качествени характеристики залог за перфектно потомство; продаваме малки и големи птици само собствено производство(не препродаваме), според наличността.

Пауни на 6 месеца по 100 лв. / бр. и пауни на 2 месеца по 50 лв./ бр. -Бизнес

Продавам индийски пауни Чифтове-3,4,6 годишни Само мъжки -1,2,3 годишни -Частна

Цената е за чифт,мъжки и женски . Порода : пауни чернокрили. На по около 6-7месеца са! Тел.за връзка :08******63 -Частна

???? Искате ли красива кожа за кратко време? 1️⃣ В забързаното ежедневие повечето хора нямат време за козметични процедури. 2️⃣ А знаете ли какво се случва под повърхността на кожата ви? Какви са нейните истински нужди и как да й помогнете, да се запази млада, красива и здрава и как да изглежда с 10 години по-млада? 3️⃣ Каня ви в нашия офис в гр. София, където ще получите професионална консултация, анализ на кожата с високотехнологичен уред API Skin и възможност.

ТРАКИЙСКА ЗЕЛЕНА ЛЮТЕНИЦА .__________ Тази лютеница знам да се приготвя на три места в Тракия – село Труд и съседните села: Строево и Граф Игнатиево, като във всяко има малки различния. В Строево не слагат мед (а захар), не слагат орехи и карамфил, но слагат бахар. В Граф Игнатиево слагат мед и карамфил, но не слагат орехи. Лютеница ли е въобще това нещо със зелени домати? В края на рецептата ще дам препратка към друга рецепта от село Труд –.

Цената е за един чифт. Намират се в с. Мало Крушево. Цената е за чифт. За повече информация на тел. -Частна