Професионална двубандова радиостанция Baofeng UV-6R


ТЕЛ ЗА БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
877 – Покажи –
МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ ОЩЕ

ЗАРЯДНО ЗА АВТОМОБИЛ-12лв
Автомобилна антена Nagoya UT-108 – 30 лв
трубка -17 лв

Радиостанцията UV-6R на Baofeng се отличава от предходния модел с подобрен софтуер и външен вид. Благодарение на използвания софтуер на Фуджицу, устройството работи по-бързо, а контролният чип срещу поява на грешки е оптимизиран.

По този начин сигурността на предаване и получаване на информация е гарантирано. Моделът е подходящ както за професионалисти, така и за начинаещи. Той намира широко приложение в ловната дружинка, по време на риболов, къмпинг, за охранителна дейност и т.н. Особено подходящ е за райони, където мобилната комуникация не е стабилна и трудно осъществима.

ДВУБАНДОВА С НАЛИЧНИ 128 КАНАЛА И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КОДИРАНЕ
Радиостанция UV-6R e двубандова, като са налични 128 канала за запаметяване и обмен на информация. Допълнително могат да се кодират избрани канали, така че информацията да не достигне до цялата група, а до определен участник в нея. Това е възможно благодарение на предвидените 50 CTCSS и 105 CDCSS кодове.

Работи на много високи и ултра високи честоти. Съответно те са в работен честотен диапазон за VHF: 136-174 MHz и за UHF: 400-520 MHz. Специфичното на устройството е, че двете могат да се наблюдават едновременно по време на употреба.

Друго предимство на продукта е, че притежава изключително добро качество на звука. Перфектният звук се дължи на по-доброто качество на вградените микрофон и говорител, гарантиращи по-добрата комуникация.

Корпусът на радиостанцията е изработен от устойчива пластмаса. Предвидените бутони върху предния панел са с гумено покритие. В горната част между антената и колелото за пускане, спиране и регулиране на силата на звука, е позициониран и фенера. Той е с добавени лумени за по-силна светлина и осветява на по-голямо разстояние.

Информацията относно избраните канали и честоти се изобразяват върху LCD двуредов дисплей. Отличителното при него, че има възможност за избор на цветова гама между три цвята: лилав, син и оранжев.
Антената от своя страна е много мощна и позволява получаваните и изпращаните радио вълни да са с по-голяма чистота и това допринася за голямата ефективност на уредът. Тя е изработена от високо устойчива гума и подсилена със стоманени телчета.

Предавателната мощност на станцията е от 7 вата, като може да се регулира. При необходимост от покритие на по-малък периметър, спокойно може да се премине към мощност от 1 ват и по-този начин да се пести от енергията на батерията. При работа на пълна мощност се покриват до 15-20 км, в зависимост от средата и външните фактори.

Предвиденото FM радио работи на честоти от 65.0MHz-до 108.0MHz и допринася за доброто настроение и е една добра компания. То може да се окаже и единственият източник за актуална информация за кризисни ситуации и бедствия.

Батерията, с която се захранва апарата е литиево-йонна от 5000mAh. Зарежда се с настолното зарядно, което е включено в комплекта. С едно презареждане капацитета на издръжливостта е между 2-3 дни.

ПРЕДИМСТВА НА UV-6R
Обновен софтуер HDBF250Наличен силен LED фенерFM радиоПодобрен говорител с 16 ома напрежениеАнтиплъзгаща се технология на гърба на батериятаВъзможност за програмиране със 105 DCS и 50 частни CTCSS кодаФункция за гласова активация (VOX)Налична алармаВъзможност за запаметяване на 128 каналаИзбираем широк банд (Wide) или тесен банд (Narrow)Избираема мощност: висока от 5 вата и ниска от1 ватОсветен LCD дисплей, избор между три цвята (лилав, син, оранжев)Опростена клавиатура с общо 16 клавишаОпция “beep” на клавиатуратаГумено покритие на бутона за говоренеДвучестотно наблюдение/двучестотно приеманеИзбираема честотна стъпка:2.5/5/6.25/10/12.5/25 kHzОпция OFFSET за достъп до рипийтърОпция за пестене на батериятаВъзможност за програмиране на таймер за изпращане на сигнал “ТОТ”Избираем режим за сканиранеОпция зает канал заключване “BCL”Вграден скенер RX CTCSS/DCSВъзможност за програмиране през компютър, чрез комуникационен кабелРегулируемо ниво на “Squelch” от 0 до 9Кръстосване на бандове при приемане и изпращане на сигналКраен тон при изпращанеВградена заключваща система на клавишите
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Периметър на обхват: от 3 до 5-6 км (зависи от средата)Изходна мощност: 5W, 1W (избираема)Работен честотен диапазон: 65MHz – 108MHz (FM радио), VHF 136 – 174MHz, UHF 400 – 520MHzНалични канали: 128Честотна стъпка: 2.5kHz/5kHz/6.25kHz/10kHz/12.5kHz/25kHzСтабилност на честотата: +/-2.5ppmДвубандова антенаНапрежение на антената: 50 ohmТип конектор: SMA женскиСлушалка / тип микрофон: Kenwood Plug typeЗахранване: презареждаема литиево-йонна батерия 5000mAhНапрежение: 7.4 VКонсумация при предаване: < = 1.5AЧувствителност на модулацията: 8-12 mVQT/DQT честотно изместване: 0.7+/-0.1KHz / 0.4+/-0.1KHz (W/N)Съотношение сигнал/шум: >/= -45dB / >-40dB (W/N)Емисионен клас: 16KФ3E / 11KФF3E (W/N)Работна температура: -20 до +60 градусаПараметри: 61.5 х 123 х 36 мм (без антена)Тегло: 227 грама (с антена и батерия)

Съдържание на комплекта
1 х Двубандова радиостанция Baofeng UV-6R1 х Батерия1 х Антена1 х Настолно зарядно1 х Кабел за зареждане1 х Слушалка1 х Щипка за колан1 х Връв за носене в ръка

baofeng ,icom zonton wouxun ,olt radiostanciq pmr радиостанция баофенг айком двубандова ,еднобандова ,радиостанции .5r ,6r uv 82 ,888, 666s, 888, b5 ,b6 9R 5 dmr

Професионална двубандова радиостанция Baofeng UV-6R гр. Силистра - image 1

Професионална двубандова радиостанция Baofeng UV-6R

47.94 лв.

Ловна Камера Фотокапан Suntek HC-900G

Професионална машинка за подстригване на коса KEMEI буда за мъже

Ново! ХИТ! Професионална Лед Селфи Ринг Лампа за снимки и Видео ТикТок