Автодиагностика Софтуерни корекции Софтуерно възстановяване на ECU-та Кодиране на ECU-та и модули за управление Извличане на ПИН кодове Клониране на ECU-та Ресетване на AIRBAG модули Ресетване на използвани ключове и др. Бизнес Двубандова, мощна, професионална радиостанция Baofeng UV-5R 8W с VHF-UHF честоти Описание: Професионалната радиостанция с VHF/UHF честоти и 8W предавателна мощност е един сигурен … Програмиране и Кодиране на ECU-та

Автодиагностика
Софтуерни корекции
Софтуерно възстановяване на ECU-та
Кодиране на ECU-та и модули за управление
Извличане на ПИН кодове
Клониране на ECU-та
Ресетване на AIRBAG модули
Ресетване на използвани ключове
и др. Бизнес

Двубандова, мощна, професионална радиостанция Baofeng UV-5R 8W с VHF-UHF честоти Описание: Професионалната радиостанция с VHF/UHF честоти и 8W предавателна мощност е един сигурен и надежден начин за комуникация във всяка ситуация. Устройството е компактно, леко и много мощно. Обхватът му варира приблизително от 5 до 10 км в зависимост от условията и терена. Това, което отличава модела от много други е възможността за избор между три различни изходни мощности с максимална от 8 вата. По този начин може да ползвате.

  Thor puls

С++ е един от най-популярните езици за програмиране. Създаден е да поддържа множество стилове на програмиране. С++ е разширение на езика С и е базиран на него, но е обогатен с допълнителни възможности. В този език на програмиране са добавени класове, виртуални функции, шаблони, обработка на изключения, вградени са оператори за работа с динамична памет. Огромна част от прилаганите програми на операционните системи, както и самите операционни системи са написани на С++. Училище АЛФАБЕТ – ПЛОВДИВ Ви предоставя възможността да.

Софтуер за диагностика на дилърско ниво, който се ползва в оторизирани сервизи на марката. Позволява да се прочитат и изтриват кодове за грешки, живи данни, задействане на изпълнителни механизми, сервизни интервали, адаптации, кодиране, отключване на помпи, входиране на кодове на дюзи, обучаване на ключове и други във всички контролери и модули. Софтуера е с неограничен доживотен лиценз. Предлагам пълна инсталация и конфигурация на място или отдалечено посредством софтуер за отдалечен достъп – teamviewer / anydesk. Изисквания: минимум 20GB свободно пространство.

  Продавам на части Шавролет Авео 1.2 2011 г

Компютър Голф 6 2.0тди 2009г – ECU VW Golf 6 2.0TDI Може да разгледате и нашата страница в линка отдолу. www.dnd-parts.com При разминаване на цените в ОЛХ и нашата страница се зачита по-ниската цена! * * * * Авточасти втора употреба онлайн “D&D Parts”. Всяка закупена от нас авточаст подлежи на 14-дневен срок за връщане или замяна, считано от датата на изпращане. Работим с Еконт и ползваме 15% отстъпка от куриерските услуги. Към всяка изпратена пратка получавате към куриерската товарителница.

Компютър Волво В70 2.5Тди 1999г – ECU Volvo V70 2.5Tdi Може да разгледате и нашата страница в линка отдолу. www.dnd-parts.com При разминаване на цените в ОЛХ и нашата страница се зачита по-ниската цена! * * * * Авточасти втора употреба онлайн “D&D Parts”. Всяка закупена от нас авточаст подлежи на 14-дневен срок за връщане или замяна, считано от датата на изпращане. Работим с Еконт и ползваме 15% отстъпка от куриерските услуги. Към всяка изпратена пратка получавате към куриерската товарителница визитка.

  Ляв Фар Mercedes ML-W163 / Мерцедес МЛ

Компютър Рено Еспейс 3.0дци 2004г – ECU Renault Espace 3.0dCi Може да разгледате и нашата страница в линка отдолу. www.dnd-parts.com При разминаване на цените в ОЛХ и нашата страница се зачита по-ниската цена! * * * * Авточасти втора употреба онлайн “D&D Parts”. Всяка закупена от нас авточаст подлежи на 14-дневен срок за връщане или замяна, считано от датата на изпращане. Работим с Еконт и ползваме 15% отстъпка от куриерските услуги. Към всяка изпратена пратка получавате към куриерската товарителница визитка.

Компютър Ауди А3 2.0тди 2008г – ECU Audi A3 2.0TDI *BKD* Може да разгледате и нашата страница в линка отдолу. www.dnd-parts.com При разминаване на цените в ОЛХ и нашата страница се зачита по-ниската цена! * * * * Авточасти втора употреба онлайн “D&D Parts”. Всяка закупена от нас авточаст подлежи на 14-дневен срок за връщане или замяна, считано от датата на изпращане. Работим с Еконт и ползваме 15% отстъпка от куриерските услуги. Към всяка изпратена пратка получавате към куриерската товарителница.