Търсим стабилни партньори за изработка на изделия от луксозно трико и кожа. Изпълнението на изделията трябва да е с много високо качество. Работи се с договор, по схема и с мостри. Дълги серии, целогодишна работа. За повече информация тел: 08******25 – Деница Пенева -Заетост -Постоянна – – Летен спортен костюм от деним и сиво трико … Работа на ишлеме за изделия от трико

Търсим стабилни партньори за изработка на изделия от луксозно трико и кожа. Изпълнението на изделията трябва да е с много високо качество. Работи се с договор, по схема и с мостри. Дълги серии, целогодишна работа. За повече информация тел: 08******25 – Деница Пенева -Заетост -Постоянна.

Летен спортен костюм от деним и сиво трико очарователен модел! Сладурски дънков жакет с къси ръкавчета за пълен set. Виж още модели на duduna.bg! Виж още на: https://www.facebook.com/duduna.bg/ Летен спортен костюм от деним и сиво трико очарователен модел! гр. Троян, обл. Ловеч 087 884 9799 Дамски дънков костюм! Виж още модели на duduna.bg. Дамски панталон шалвари страхотен летен модел с червено! Виж още на duduna.bg. Дамски елек, дънков за да сте уникална с една различна визия. Дамски елек с дънково.

  втора употреба лаптоп Panasonic CF-54A0001MG

Дамски спортен екип от долнище потури и суичър от сиво трико и дънкови акценти! Дамски спортен екип от долнище потури и суичър от сиво трико и дънкови акценти! гр. Троян, обл. Ловеч 087 884 9799 Туника дънкова с каре за страхотен старт на сезона! Чанта в същия стил. Виж още на duduna.bg. Летен спортен костюм от деним и сиво трико очарователен модел. Дамски елек от дънков десен с ефекти накъсани с тюркоазено. Дълга пола и елек дънкови с красиви цветни.

Бригада надомници предлага щанцоване и лепене на всякакъв вид хартиени изделия – имаме многогодишен опит в сферата! Търсим партньори за работа на ишлеме, като предлагаме бърза и качествена изработка на изделията -Пловдив, Област Пловдив – – –

  Здравейте, Ние от Дъ Чикен Гай търсим помощник-готвачи за бургер бар в близост …

„Момина Крепост“ е водещ производител на медицински изделия за еднократна употреба – различни видове спринцовки, сонди, катетри. Като допълнителна дейност развива производство и търговия на пластмасови изделия за промишлеността и бита. Предприятието търси да назначи специалист на длъжност „Технолог, технология на пластмасите“. Задължения и отговорности:•Разработва и внедрява маршрутни и операционни технологии на произвежданата продукция, или нейни елементи;• Oформя технологична документация – технологии, технологични карти, указания за режима на работа на машините, параметрите на отделните изделия;• Участва в съставянето на технически.

Намерете красотата в металните изделия! Обадете се на нас, ако държите на качеството! Изработваме изделия от метал, алуминий и инокс – врати, решетки, парапети, скари и др. Мобилни железарски услуги – заварки на цветни и черни метали; Рязане тръби на труднодостъпни места; София, кв. Борово; Оглед 20лв. Железарски услуги, заваряване, изделия от метал 088 707 1584 Продава втасвател UNOX 8 тави, заедно с конвектоматСчетоводни услуги – НИСКИ ЦЕНИ!. Продава алуминиева врата с касаПродава телефонен апарат стар с шайба SIEMENSПродава ратанова.

  Търся работа като продавач консултант

QR Code Link към тази публикация за продажба е трико от Детройт Лайънс с автограф от Бари Сандърс. Сертификатът за автентичност е от Schwartz Sports Memorabilia. Само в брой, без сделки. Намира се в Лейкууд $ 400, трико с автограф на Barry Sanders Detroit Lions

Красиво спортно трико за 5-7 г. принцеса и палци със стелка 17-17,5 см. Използвани са един път на сцена. Изпрани и прибрани. Подарък – цвицки. Трико и палци гр. Шумен, обл. Шумен 089 604 6404 Детски обички 2,37 гр. Сабо Angello № 37Ролери на Калинката и Черния котарак № 33-36Кварцова лампаДетско легло – 125/57/30 см. Шалете на Magik Pegasus – 205/150 см. Детски центърКилим 150/100 см. Вълнен килим 2.5/ 1.30 см.