Описание на работата:Заваряване на корабен корпус;Заваряване на метални конструкции;Заваряване на тръби и фитинги. Изисквания към кандидатите :Трудов стаж (поне 1 година);Заваряване съгласно процедури 135, 136, 138, 141;Самостоятелна работа ;Съвестно изпълнение на възложените задачи;Дългосрочна работа;Сертификат (може да е и с изтекла дата);Ние ви предлагаме:Стабилна работа, която отговаря на вашите квалификации и осигуряване на добри доходи . … Работа за МИГ/МАГ/ТИГ Заврчици

Описание на работата:Заваряване на корабен корпус;Заваряване на метални конструкции;Заваряване на тръби и фитинги. Изисквания към кандидатите :Трудов стаж (поне 1 година);Заваряване съгласно процедури 135, 136, 138, 141;Самостоятелна работа ;Съвестно изпълнение на възложените задачи;Дългосрочна работа;Сертификат (може да е и с изтекла дата);Ние ви предлагаме:Стабилна работа, която отговаря на вашите квалификации и осигуряване на добри доходи . Грижите, уважението и съдействието на служители са нашите бизнес приоритети. Възможност да подобрите квалификацията си;Своевременно изплащане на договорената заплата;Гъвкав график ;Добри, безплатни условия за живот;Допълнителна застраховка на служителите;Възможности за развитие . -6000 – 8000 лв -Пълно работно време.

И тОа ден не седЕх з А лудо. От 5.30 сАато съм на нОзе. УтепАх се от работа, ма ми е Убаво на душата. НабрАх жлЪти джанки и сини сливЕта, пА забрък Ах мармал Адец от джанките, а майчето изпече сладко от сливките. Комшийката, Господ здравье да и дава, дЕка Оди, да илЯди и он А от тЕмно е н А двор. НабрАла манатарки и ми даде женИцата нЕколко, да забл Ажим и Язека, а я и д Адо.

  Работа за маникюристка

Продавач консултантка във магазин хранителни стоки .работа на смени от по 8 часа трудов договор осигуровки тел.08******61 -800 – 900 лв – – –

”Петрол АД” предлага работа на бензиностанция в гр. Поморие Постоянен трудов договор. Работа на смени-дневна и нощна. Заплащане на пътни разходи от друго населено място. постоянна работа бургас постоянна работа бургас поморие работа бензиностанция работа burgas нощна работа бургас работа пенсионери бургас бензиностанция работа burgasнощна работа бургас iliya.nedelchev@petrol.bg http://www.petrol.bg Петрол АД предлага работа на бензиностанция

Искате ли да започнете работа в Нидерландия? Вижте предложението: За наш клиент в Нидерландия, набираме служители за работа в голям логистичен център на модни марки облекло. Работата е приятна и е подходяща за мъже, жени, двойки и приятели. Предлага се настаняване и транспорт до работа. КАКВИ ЩЕ БЪДАТ ВАШИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ: – Поставяне на етикети; – Пакетиране на продукти; – Работа със скенер / таблет; – Регистриране на продукти; – Подготвяне за транспортиране, приемане и др. КАКВИ СА УСЛОВИЯТА: – Нидерландски.

  Търся фризьорка

Необходими са ни хора за монтаж на входни врати за София. (вече за интериорни няма нужда) – като отделна група, или един отделен човек – за външни врати. Монтажите ще са предимно в град София (95%) и рядко в границите на 50-100 км. (5%). Да разполагат със собствен транспорт и инструменти, да са монтирали врати е предимство. Заплащане на монтирана врата. Монтират се предимно турски и полски входни врати. Непълна заетост, но можем като начало (1-2 месеца) да запълваме около.

Запознайте се с най-новият за 2018 г. и най-лесният за използване, създаван някога в света, нов комбиниран сонар с GPS на Lowrance. Да, това е той – новият Hook2 5x GPS, сонар и плотер от последно поколение, с максимално опростени, лесно достъпни менюта и автоматични настройки. Необходимо е само да включите режим „Авто“ и той прави всичко необходимо, за да намери рибата, а Вие да прекарате един незабравим и изпълнен с емоции риболовен излет. С Hook2 5x GPS Вие ще намерите повече риба.

  Връщане на данъци от работа в чужбина!

Описание и изисквания:Ние сме семейна фирма и сме специализирани в дистрибуцията на качествени месни и млечни продукти. Поради увеличаващия се интерес към продуктите, които предлагаме и нарастването на клиентската мрежа, търсим да назначим Шофьор-доставчик търговски представител. Основни изисквания-*организираност и отговорност*шофьорска книжка*желание за работа и развитие*работа в динамична обстановкаОтговорности и задължения-*доставки на стоки и работа с пари *работа с клиенти*работа в екип* разширяване на мрежата от клиенти* коректно и отговорно отношение към клиентите*работа със специализиран софтуер за продажби и складиране* вземане.