С уникалните опции на смарт часовниците – броене на калории и крачки, хронометър и опцията поставяне на таргет за изминало разстояние, предполагат пълноценни тренировки и те приближават до желаните резултати. В съчетание с опция за разговор от китката докато тренираш превръщат часовника в ТОП предложение и неизменна част от спортния ти аутфит. Часовникът e удобен … Смарт часовник Smart Watch Black DZ09 със сим sd карта и камера, Черен

С уникалните опции на смарт часовниците – броене на калории и крачки, хронометър и опцията поставяне на таргет за изминало разстояние, предполагат пълноценни тренировки и те приближават до желаните резултати. В съчетание с опция за разговор от китката докато тренираш превръщат часовника в ТОП предложение и неизменна част от спортния ти аутфит. Часовникът e удобен за използване при шофиране и всякакъв тип работа. Новият изключително мобилен и достъпен начин на живот го препоръчваме на Всеки. С BeSmart часовникът сега е повече от всякога! В комплект: кутия, поставка,USB кабел, втори протектор за екранаупътване за употреба. https://www.youtube.com/watch?v=oSMjZTcq0dU

Смарт часовник Smart Watch Black DZ09 със сим sd карта и камера, Черен

гр. Бургас, обл. Бургас

088 995 6656
Смарт часовник телефон Smart Watch DZ09, Bluetooth, Сим карта, Камера, ЧеренSmartwatch Kingwear часовник KW10 Gold, водоустойчив IP68, 64KB Ram + 512KB ROM, 1,04-инчов TFT дисп.. Дамски смарт часовник KW10, KINGWEAR, стъпки, наблюдение на съня, луксозна каишка, ЗлатистСмарт Часовник Azbet T500, Smart Watch, Android/iOS, Bluetooth-Свързаност, SMS, Разговори, Музика, A.. Смарт часовник Besmart M2, Метален корпус, Пулс, Крачки, ЗлатистСмарт часовник Besmart W26, Водоустойчивост IP68, Педометър, Термометър, Кръвно налягане, Крачкомер,.. Смарт часовник Besmart Z69, Неръждаема стомана, кръвно налягане, повиквания, сивСмарт часовник Besmart ZL13 IP67, крачкомер, сърдечен ритъм, златенСмарт Часовник KA Digital® KW19, Пулс, Кръвно налягане, Kрачки, Разстояние, Bluetooth, Мултиспорт, Р..

  Xiaomi Mi 10T Pro 5G, Dual SIM, 128GB, чисто нов, 2г. гаранция

С уникалните опции на смарт часовниците – броене на калории и крачки, хронометър и опцията поставяне на таргет за изминало разстояние, предполагат пълноценни тренировки и те приближават до желаните резултати. В съчетание с опция за разговор от китката докато тренираш превръщат часовника в ТОП предложение и неизменна част от спортния ти аутфит. Часовникът e удобен за използване при шофиране и всякакъв тип работа. Новият изключително мобилен и достъпен начин на живот го препоръчваме на Всеки. С BeSmart часовникът сега.

”1,3-инчов пълен HD IPS цветен кръг, Резолюция 240 * 240 24 часа непрекъснато откриване на сърдечната честота, мониторинг на кръвното налягане, тест за сън Показване на час / часовник, стъпка, калории, разстояние, спане, камера Музикален контрол (нагоре и надолу, възпроизвеждане и пауза) Женски менструален цикъл Метална обвивка + TPU лента Мониторинг на съня (време за сън, качество на съня) Напомняния за обаждания, напомняния за SMS, напомняния за qq, напомняния за Wechat и други приложения. Спортен режим: Бягане на открито, ходене.

  Камера за задно виждане Skoda Octavia Roomster Fabia Yeti superb Aud

Smart Baby Watch Q19F е най-новото поколение детски часовници с тракер! Часовниците Q19F са чудесни както за деца в училище, така и за деца в напреднала възраст. Часовникът Smart Baby Watch Q19F е усъвършенстван умен часовник за деца с увеличен брой функции за детето и неговите родители. Защитен протектор на екрана за часовник като ПОДАРЪК! Налични цветове: червен • ОФИЦИАЛНА ГАРАНЦИЯ 1 година! • Цената е с ДДС и издаваме фактура при нужда. • Български език на приложение и ръководство.

Smart Baby Watch Q15F е най-новото поколение детски часовници с тракер! Часовниците Q15F са чудесни както за деца в училище, така и за деца в напреднала възраст. Часовникът Smart Baby Watch Q15F е усъвършенстван умен часовник за деца с увеличен брой функции за детето и неговите родители. Защитен протектор на екрана за часовник като ПОДАРЪК! Налични цветове: син и розов • ОФИЦИАЛНА ГАРАНЦИЯ 1 година! • Цената е с ДДС и издаваме фактура при нужда. • Български език на приложение.

Smart Baby Watch Q6 е най-новото поколение детски часовници с тракер! Часовниците Q6 са чудесни както за деца в училище, така и за деца в напреднала възраст. Часовникът Smart Baby Watch Q6 е усъвършенстван умен часовник за деца с увеличен брой функции за детето и неговите родители. Защитен протектор на екрана за часовник като ПОДАРЪК! Налични цветове: син и розов (+5 лв.) • Български език на приложение и ръководство • Реални снимки и описание на предлаганото устройство в обявата •.

  Кабел USB Зарядно За Айфон iPhone 5 5S 6 6S SE 7 8 X XS 11 11Pro

Smart Baby Watch Q18F WiFi+LBS е най-новото поколение детски часовници с тракер! Часовниците Q18F WiFi+LBS са чудесни както за деца в училище, така и за деца в напреднала възраст. Часовникът Smart Baby Watch Q18F WiFi+LBS е усъвършенстван умен часовник за деца с увеличен брой функции за детето и неговите родители. Защитен протектор на екрана за часовник като ПОДАРЪК! Налични цветове: син и розов (+5 лв.) • Български език на приложение и ръководство • Реални снимки и описание на предлаганото устройство.

⌚СМАРТ ЧАСОВНИК – ТЕЛЕФОН С КАМЕРА, SIM КАРТА, 3G – SMART WATCH GT08 ✳️Bluetooth Смарт часовник с камера Smart Watch Camera 3G, съвместим с всички Bluetooth версии. Дава възможност за постоянна връзка и мониторинг на смартфони, таблети и компютри. Съвместим с всички андроид и iOS телефони. Смарт часовника може да се използва и като телефон с тъч скрийн, Bluetooth, SIM карта, Цифрова камера и има още безброй екстри. Часовника има място за SIM карта, както и SD карта до 32.