Онлайн бизнес от вашия дом! Търсиш работа и искаш да си финансово независим? ✅ Писнало ти е от шефове, които винаги са недоволни? ✅ Искаш да си финансово независим? ✅ Имаш стимул да се развиваш? Тогава това е за теб! Какво печелиш, ако работиш с нас? 1️⃣ Ще бъдеш финансово независим; 2️⃣ Ще бъдеш шеф … Собствен Бизнес Без Риск

Онлайн бизнес от вашия дом!

Търсиш работа и искаш да си финансово независим?

✅ Писнало ти е от шефове, които винаги са недоволни?
✅ Искаш да си финансово независим?
✅ Имаш стимул да се развиваш?
Тогава това е за теб!

Какво печелиш, ако работиш с нас?

1️⃣ Ще бъдеш финансово независим;
2️⃣ Ще бъдеш шеф на себе си;
3️⃣ Ще имаш повече свободно време за себе си, близките си и семейство си;
4️⃣ Ще печелиш все повече и повече;
5️⃣ Ще получаваш награди за своя успех;
6️⃣ Ще бъдеш в среда с успешни и прекрасни хора;

Искаш ли да работиш за Себе си????

✅Харесва ли ти сам да определяш работното си време?
✅Съгласен ли си ти да решиш колко да е месечният ти доход?
✅Обичаш ли да пътешестваш?
✅Би ли шофирал чисто нов автомобил VW POLO или Mercedes-Benz?
✅Искаш ли да работиш в Екип?
За целта трябва да си готов да се обучаваш и да отделяш 1-2ч. на ден!

  Бизнес английски

КАК? СВЪРЖИ СЕ С МЕН ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОЩЕ СЕГА!
www.zlatinov.org работа софия
работа софия надомна работа бизнес смолян работа надомна работа бургас бизнессмолян работа

088 221 1234

zlatinov.david@gmail.com

http://www.zlatinov.org

област София, София

Цена на обучението : 1500лв Правилната подготовка е от решаващо значение за всеки служител работещ в зона с повишен риск и враждебна среда. Естеството на работа на персонала често може да бъде в нестабилни и несигурни условия. В много страни, рисковете за личната безопасност на членовете на мисията или охраняването на VIP-a може да включва и местната организирана престъпност, кражби, нападения и вземане на заложници. Чрез намаляване на евентуални рискови ситуации, които могат да настъпят, ние допринасяме за успешното изпълнение.

  Продавач-консултант за фирмен магазин за месо и деликатеси

Надомна Работа-БИЗНЕС ПАРТНЬОРСТВО БЕЗ РИСК!

Вземаш 1 получаваш 7 дена без риск от загуба

Прекрасна двуетажна къща от 257 м2 в китното село Димчево, построена в руски стил по уникален проект „Къща Саша“ през 2021 г. Акт 16. 4 спални, 2 бани. Парцел 596м2. Довършителните работи са изработени от качествени материали по европейски стандарти и с висококачествена външна топлоизолация. Освен това има голяма таванска стая и мазе, пристройка. Фотоволтаични панели, покриващи нуждите на цялата къща в допълнение към градското електричество, слънчеви панели за топла вода, регистриран собствен източник на вода за захранване на къщата.

Прекрасна двуетажна къща от 257 м2 в китното село Димчево, построена в руски стил по уникален проект „Къща Саша“ през 2021 г. Акт 16. 4 спални, 2 бани. Парцел 596м2. Довършителните работи са изработени от качествени материали по европейски стандарти и с висококачествена външна топлоизолация. Освен това има голяма таванска стая и мазе, пристройка, коита не са включени в общата площ на къщата. Фотоволтаични панели, покриващи нуждите на цялата къща в допълнение към градското електричество, слънчеви панели за топла вода.

  Създаваме ПЧЕЛИНИ и подготвяме участие в Пчеларските програми

Стани сътрудник на LR Като сътрудник на LR ти постепенно ще се изкачваш по кариерната стълба. При LR всичко е възможно: от допълнителни доходи до заплата като за топмениджърска позиция. Предлагаме ти оптимално обучение чрез семинари и събития. Очакват те собствен автомобил, бонуси, пътувания и забавления. Как да стана сътрудник на LR? Това е една изключително лесна процедура. За целта не е нужно да инвестираш средства, а просто да станеш клиент на компанията. Няма задължения, месечни или годишни такси. Вместо.

Камериерка на частно жилище (къща с двор) в кв. Бояна – гр. София. Начало на трудовите правоотношения: 01.12.2021г. Срок за кандидатстване: 20.11.2021г. За хора, търсещи постоянна и сигурна работа – с осигурено жилище и на пълен пансион (осигурена храна и напълно самостоятелно жилище на адреса на месторабота – боксониера 40 кв.м.). Предоставя се за безвъзмездно ползване и на пълен пансион (осигурена храна и жилище – с безвъзмездно и неограничено ползване на: електричество, топла и студена вода, и отопление): Напълно обзаведена.