Играчки повечето са по 10 лв при интерес пишете ,повечето играчки са нови само белия мечок е 20 и единия влак другите са по 10 лв -Частна -Доставката се поема от: купувача -Състояние: ново Колан / каишка за ръка на дете анти губеща каишка – ”Мама и дете” Уникален продукт, с който сте сигурни че … щастие за вашето дете

Играчки повечето са по 10 лв при интерес пишете ,повечето играчки са нови само белия мечок е 20 и единия влак другите са по 10 лв -Частна -Доставката се поема от: купувача -Състояние: ново

Колан / каишка за ръка на дете анти губеща каишка – ”Мама и дете” Уникален продукт, с който сте сигурни че детето Ви ще бъде в безопасност. Единият край на артикула се захваща на ръката на детето, а другият може да сложите на Вашата ръка, което осигурява пълна безопасност за детето Ви. Този продукт идва на помощ за всички родители и позволява на децата да следват активната си природа, по време на разходка. Двете каишки имат мека подложка за ръцете.

  Детска доска

За съжаление единия кошер се е гътнал. За щастие са останали няколко пити с мед. Боян ги извади, а аз се нагърбих да ги изстискам на ръка (защото нямаме центрофуга). За пръв път имам толкова близък и пълен контакт с меда. Доволен съм, че меда ни има много приятен вкус и аромат. Да смачкаш питите на ръка се оказа мого рудно. Ето как изглежда токущо ръчно изстискан мед. Илия (Живо Село)

Предлагам комплекти като на снимката. Цвят по ваш избор. Стават и за момиче и за момче. Цената от 35 лв. е за целия комплект. Елече – 25 лв. Терлички – 10 лв., ако искате поотделно да поръчате. Изпращам с ЕКОНТ за сметка на купувача. бебе елече бебе елече бебешки елечета детски бебешки терлички платени момичета продавам бебешки терлички детски бебешки терличкиплатени момичета ръчно плетени терлички – маратонки за вашето момиче, момче, бебе, дете, новороденоНалични – ръчно плетени терлички и елечеРъчно.

  Lego Ninjago спинери

Детска палатка типи за игра Децата имат нужда от своето лично пространство, местенце за игри, мечти и забавления. Палатката е лека и лесно сгъваема и може да се постави в детската стая, на терасата, в градината или да я вземете когато сте на пикник. Палатката Типи ще се превърне в любимото кътче на Вашето дете. Изработена е от ранфорс памук 100 % , като в комплекта са включени и 4 дървени профила. Размерите в основата са 110*110 см, височината.

Играчки за вашето дете В комплекта има: -Коли Трансформарс -Соник игра -Пистолет с капзи -Карти Теди -Уоки Токита -И други Играчки за вашето дете гр. Русе, обл. Русе 087 940 7733 Динамо за мерцедес 190 Бош ОригиналноЕл. Магнит за Перка за МерцедесРемък за мерцедес 190 [Нов]Маншон за инжекцион за мерцедес 190 [немски]

Изработени от 100% висококачествен памук ранфорс, спалното чувалче ще стопли Вашето мъниче дори и през най-студените дни и нощи. Имаме и летни модели, без дебела подплата. За по-лесен достъп, те са с цип отдолу. Чувалчетата са подходящи за новородени. Те осигуряват топлина и оптимален комфорт през цялата нощ на Вашето дете като гарантират свобода на движението и то спи спокойно, по-здраво и продължително. Вашето дете може да се върти, скача и да се разхожда в креватчето си удобно през цялата.

  Тротинетка-триколка 3v1 WORKER Jaunsee – розов/16871-2

Настолна лампа Еднорог, с гравирано име на дете. Лампите се изработват само по поръчка. Ще гравираме име, което Вие ни кажете и ще създадем подарък, специално за детето на което ще се подарява. Подходящ подарък за дете на всяка възраст. Освен еднорог, можем да направим лампа с всякаква форма, или любим герой. Вижте още подобни лампи в нашия онлайн магазин: http://unikati.bg Нощна лампа Еднорог, подарък за дете. 50 лв. Дърворезба по снимка на училище – подаръци за класнаДървен надпис Баща номер.