Самозалепващи се стикери с надпис Благодаря, Thank you. 100 броя. Подходящи за лепене върху подаръчета за сватба или кръщене. -Частна -Доставката се поема от: купувача, лично предаване -Състояние: ново Предлагаме изработка на стикери за детска стая, фототапети с анимационни герои, стикери с принцеси или футболни звезди. Лепенки с пожелания за рожден ден и печат на … Стикери Благодаря Thank you

Самозалепващи се стикери с надпис Благодаря, Thank you. 100 броя. Подходящи за лепене върху подаръчета за сватба или кръщене. -Частна -Доставката се поема от: купувача, лично предаване -Състояние: ново

Предлагаме изработка на стикери за детска стая, фототапети с анимационни герои, стикери с принцеси или футболни звезди. Лепенки с пожелания за рожден ден и печат на покани за вашето събитие. Изработка на стикери или магнити за хладилник. Стикери за кола. Печат и ретуш на колажи или снимки по ваш избор. Проектиране и печат на фототапети с футболисти или ваш избор на изображения или дизайн/има вариант за избор на различни качествени материали/. Скинове за лаптоп с флорални елементи или ваша снимка..

  комплект стикери за „Видеонаблюдение“

УНИКАЛНИ 50х бр. неповтарящи се, водоустойчиви стикера – Fortnite -ПЕРФЕКТНИ за украса на лаптопи, Macbook, клавиатури, раници, скейтбордове, багаж, бутилки с вода, албуми, огледала, тетрадки, списания, коли, брони, велосипеди, спалня, калъф за пътуване, Мотоциклет, сноуборд, PS4, PS5 XBOX ONE. Чувствайте се свободни да персонализирате вашите вещи, направете вашата личност да блести! -ИЗВЪНРЕДНО КАЧЕСТВО – Всички лаптоп стикери са изработени от превъзходен винил PVC. Той е водоустойчив и устойчив на слънце. Цветът не избледнява, просто трябва да използвате въображението си.

Изработка на всякакви стикери по Ваш дизайн, високо качество. Идеалното място за поставянето на знака са задното стъкло, капака на багажника или задната броня. Стикерите се произвеждат за залепване от външната страна на стъклото. Като големината стикерите е 20 см височина и 9 см ширина. Всякакви стикери по поръчка, надписи или рекламни лепенки за вашият бизнес. Продуктите са изработени от висококачествено самозалепващо фолио, което може по всяко време да бъде премахнато. Богатата гама от цветове, форми и размери. Работим.

  Марияна Димитрова ни пише: Привет ! Това са моите кейлчета ! Благодаря отново з…

Оставете се да се изкушите от листа със стикери „Малката оранжерия на Матилда“, 100% ръчно изработени в моята малка работилница в Лион! Стикерите могат да бъдат използвани за украса на вашия вестник за куршуми, вашето списание за изкуство, вашите проекти за скрапбукинг или дори за изработване на карти. Дъската е с размери 17,6 х 10,8 см. Той има 11 различни дизайна. Etsy компресира изображенията, така че не се колебайте да увеличите снимките, като изберете „уголеми“ в долния десен ъгъл.

КОМБО СТИКЕРИ !. Продуктите са изработени от висококачествено самозалепващо фолио, което може по всяко време да бъде премахнато. Богатата гама от цветове, форми и размери. Нашите стикери:-могат да бъдат залепени върху тапети, фино шпакловани стени, мебели, стъкло, керамика, фаянс, дърво и други почистени повърхности.- се поставят и премахват лесно- подходящи за автомобили, витрини и др.

  Berliner Platz 1 2

Информираме ви, че продължаваме да изпращаме поръчки спазвайки всички предпазни мерки. Комплект от 3 бр. стикери „Обектът е под видеонаблюдение“ от фолио, 5 г. трайност на атмосферни влияния, с размери 16/27 см, цена 12 лв. За поръчка на viber / тел.: 08*******35 или ни пишете на лични съобщения. Тагове: наредба, задължителна, системен, оператор, охрана, здрава, трайна, метална, денонощно, постоянно, 24, часа, камера наблюдение, сот, сод, Secutity, sod, sot, tabela, metalna, videonabludenie, kamera, шумен, къща, имот, камера, глоба, закон, полиция, доставка.

Изработка на всички видове стикери по ваш вкус от висококачествено пвц фолио за фашият автомобил. Цена според размери и цвят.Facebook страница stikersbg -Бизнес -Тип: Други -Състояние: ново